480
Слава працювати комп'ютер будівлі
Як часто буває ідея. Все почалося, коли я отримав невеликий шматок полівінілхлориду (PVC). З лобзиком і набором natfiles я прокочував цей молоток і хворий в нього.
Тут буде маленький текст + трохи фото. Я відмітив кінець.
Тоді я вирішив дати цей шматок трохи "старого" за допомогою коричневої фарби і піни.
р.
В якості фону він взяв 5 мм акрил, різьбивши його у вигляді зірки, загорнута в дрібній наждачі і пропадив кілька жовтих світлодіодів для освітлення.
3250Р. 3700Р.
Далі знаходиться корпус. Я отримав старий випадок, з якого я пішов тільки кадр.
Всі частини були виготовлені з ПВХ листка. Легко обробляти і фарбувати. Я купив її від рекламодавців.
Передня панель.
Це інструмент, який зробив більшість робіт. Сплячий. Я купив його раз на 250 грн.
Після вирізати всі деталі, фурнітура була проведена. Багато наждачного паперу і терпіння)
Всі деталі до корпусу кріпляться двостороннім пінопластом.
Ви можете перейти до нескінченності. Я роблю це до тих пір, поки я втомився.
Габаритний зображення
Після того, як тіло було демонтовано знову і перевозилося на роботу для живопису. Я вирішив пофарбувати в два кольори.
р.
докладніше.
р.
Я зробив страшну помилку тут. Після фарбування одна частина, ущільнюю її фарбою і газетами без пуску фарби добре висихати. Частина газети була передрукована на пофарбованій поверхні.
Це те, що він виглядає, коли він розбирається.
Поставляючи його разом.
Я встановив зірку.
р.
з зіркою.
Я завжди любив аналогових пристроїв. Так я купив 15V вольтметр в радіомагазині, який покаже напругу в системі.
р.
Я апологую за якість фото. Все було зроблено протягом декількох днів при порівняно низькій вартості.
Дякую за терпіння!
р.
Джерело:
Тут буде маленький текст + трохи фото. Я відмітив кінець.
Тоді я вирішив дати цей шматок трохи "старого" за допомогою коричневої фарби і піни.
р.
В якості фону він взяв 5 мм акрил, різьбивши його у вигляді зірки, загорнута в дрібній наждачі і пропадив кілька жовтих світлодіодів для освітлення.
3250Р. 3700Р.
Далі знаходиться корпус. Я отримав старий випадок, з якого я пішов тільки кадр.
Всі частини були виготовлені з ПВХ листка. Легко обробляти і фарбувати. Я купив її від рекламодавців.
Передня панель.
Це інструмент, який зробив більшість робіт. Сплячий. Я купив його раз на 250 грн.
Після вирізати всі деталі, фурнітура була проведена. Багато наждачного паперу і терпіння)
Всі деталі до корпусу кріпляться двостороннім пінопластом.
Ви можете перейти до нескінченності. Я роблю це до тих пір, поки я втомився.
Габаритний зображення
Після того, як тіло було демонтовано знову і перевозилося на роботу для живопису. Я вирішив пофарбувати в два кольори.
р.
докладніше.
р.
Я зробив страшну помилку тут. Після фарбування одна частина, ущільнюю її фарбою і газетами без пуску фарби добре висихати. Частина газети була передрукована на пофарбованій поверхні.
Це те, що він виглядає, коли він розбирається.
Поставляючи його разом.
Я встановив зірку.
р.
з зіркою.
Я завжди любив аналогових пристроїв. Так я купив 15V вольтметр в радіомагазині, який покаже напругу в системі.
р.
Я апологую за якість фото. Все було зроблено протягом декількох днів при порівняно низькій вартості.
Дякую за терпіння!
р.
Джерело: