Провідник власних килимів, або «пригарний солодивар»

Привіт, Япс. Тепер я збираюся розповісти вам, і я збираюся показати вам, як перетворити стару акустичну гітару в прохолодний старий вівсяний вівсяний, як картина цього патчованого дядька.
Усе буде 17 картинок, а для Хетфілда, не ламайте!

1,1 км Візьміть фото Провідника, масштаб, малювати.

2,2 км Так ось тест суб'єкт, 12-string гітара. Намагатися.

3. У Це гонна велика, це не так товста. Поставте тонше фанери. На краю надягаємо жир.

4. У Зрізаємо шию з верхом колоди.

5. Умань Ми налаштовуємо контур до нової форми.

р.

6. Жнівень Під цим. товщину боковин не обрали випадково. Інструмент повинен бути надійним.

Габаритний зображення

7. Про нас Що таке.

8. У Ми очищаємо решітку, закриваємо резонансний отвір.

269817

9. Навігація Болти (так, вони), кріплення автотентичного майданчика та нової бази, глибока глотка.

10. Захоплення. В розрахунок занурюється похибка. Або це банальний ебать. Ось шиї можна розмістити нижче на палубі. Захопити її.

11. Деякі види тріщин. Це її.

12. Почнемо штукатурку. Ви не чули мене. Точно штукатурка. До речі, ви можете побачити рядки на фото. До оздоблювальних робіт було контрольне аудит. Чудовий звук.

р.

13.00 р. Не потрібно пошкодити штукатурку, він ніяк не вплине на якість звуку. Масивно.

14. Очистити, підготувати.

15.00 р. Що ми готуємо? Картина? А потім лак?

16.00 р. Захопити тебе. Загортаємо її в поліетилен, загортаємо її в скотч, кидаємо її на шафі. Я зробив. Це хороший талісман, важкий. Це не соромно ебать подібно це.

17.00 р. Яка моя точка? Якщо вам потрібна хороша гітара, не варто соромитися, заощаджуйте гроші і подаруйте до найближчого музичного інтернет-магазину. Найлегший гідний Провідник, на мій погляд, є ESP LTD EX-50. Чотирисотні рахунки і все. Fsho, спасибі вам дуже багато.

Джерело: