Головний жилет у щиті батьківщини

LJ користувач zis пише: Громадяни гасять можливість поглянути на Святе захоплення оборони нашої країни – центральна контрольна точка стратегічних ракетних військ. І без наслідків, щоб поділитися тим, що вони побачили і всі одиниці. Тому, коли військово-прес був викликаний Власихою біля Москви, я зрозумів, що не вдалося пропустити цю подорож.
На додаток, тут я провів два роки життя надзвичайно цікавим і надзвичайно цікавим.

(50 фото)

1,1 км Як ви знаєте, армія не просто добре слово, але дуже швидко знеболюється. У десятку років з того часу я був вогонь, місто змінилося. Довгий військовий місто, але закритий територіальний блок з усіма видачею у вигляді власного бюджету, створення нових робочих місць для цивільного населення тощо.

2,2 км Цей трофейний BMW R71 запрошує всіх відвідувачів на музей RVSN. Судячи з вершкової чаші, це на ходу.
Це право. За два роки подається сімсот метрів від музею і ніколи не був.

Головний жилет у щиті батьківщини р.

3. У Я не пам'ятаю всіх логічних розрахунках, але якось це виходить так, щоб поділ Чапаєв був практично основою всіх ракетних військ.

195970

4. У Так, зміни в місті. Побудовано нові мікрорайони з інфраструктурою. Згідно з відгуками військових, які отримали квартири там, житло хорошої якості - оселитися і жити без обов'язкового для нових селекторів вирівнювання стін, заміщення лінолею і реле.

5. Умань Дивись, що дивовижна кар’єра ви можете зробити у військовій з головою.

6500477 км

6. Жнівень Як довго ви відвідували свого сусіда в баран? Майбе Поплар паркується там.

7. Про нас З цим ключем Корольов запустив першу ракету на сайті Капустін Яр. Про цей етап космічних досліджень у пості про музей ім. Знаменська.

8. У Я не чую там дозиметричних ліній. Я дивлюся, як його розрахувати.

Головний жилет у щиті батьківщини Р

9. Навігація Набір «легень» в подарунковій упаковці. Ординарні або розривні?

10. Великий старий глобус. Якщо є місце, то я обов'язково буду.

А ще мій улюбленець тут!

11. Примітка антитанкового пістолета. Я не знаю, що в Музею Місільної армії, але це повинно бути.

12. Як Starley нагадувати мене про когось?

Право, він!

13.00 р. Особисті речі певний Занчевський С. Я не знаю, що це, але я можу розповісти про речі. Австрійський світильник IMCO (повторний) є найбільшою масою, що виробляється в світі. майже незмінно виробляли близько сотні років, а під час Другої світової війни був трофом і за свою невибагливість і надійність називалася «віковим». Точно однакова труба у вигляді голови Мефістотелі вісім років тому купила в Санкт-Петербурзі антикварний магазин.

14. У музеї є величезна кількість старого обладнання. Який час це?

15.00 р. Все це було колись в сервісі. Як кажуть, все добре і якщо що-небудь...

16.00 р. В цілому музей Прапора вразив мене більше. Однак, незважаючи на те, що між ними налічується понад тисячі кілометрів, що це таке, що в ньому однаково проблематично потрапити в це і вибір не варто для туристів.

17.00 р. Це те, що є невід’ємним лише Московським краєзнавчим музейом, тому він є панорамами з «теном» – зразкове місто ракетних пілотів. Ви навіть можете побачити ракету запуску.

18 років Господи, музей озброєний всім.

19.00 р. А музей – музей, і це не те, чому ми приїхали сюди. Натюрморт з центральним командним записом набагато цікавіше, ніж будь-який музей.

20. Вони кажуть, що загальна довжина всіх коридорів становить кілька десятків кілометрів на декількох рівнях. Я довіряю тебе.

21. Основне призначення об'єкта полягає в тому, щоб вижити до тих пір, поки необхідно для реталіївного удару і підтвердження поразки цілі. Це не притулок, але місце бойового мита.

22. Ми були показані частини системи підтримки життя цієї армії мозку. Тут на пульті дистанційного керування мита інформація про вентиляцію, воду, теплову та електричну систему.

23. Зважаючи на те, що його загальна зайнятість, Lena ммet попередньо затверджений молодшим науковим співробітником та фотографованими секретними документами з зубом.

24. Є багато в офісі. Почати з досить чіткими схемами поставок і закінчуючи повністю непереборними документами.

25. Головною небезпекою в закритому приміщенні на великій глибині є можливість пожежі. Вогнетривка бригада завжди на обов'язковому. Пожежний вогонь, в якому я послужила вгорі, тобто місто і прилеглі населені пункти. Пройшов тут тільки один раз під час спільних вправ, а потім після підписання додаткових нерозголошення папок. Це десять років і я можу показати фотографії.

26. Стендбі ОП. Це частина системи резервного живлення. Насправді, що вони показали нас.

27. Величезні генератори, які можуть керувати цим підземним містом.

28. Такі ваги «Тюмен» у військовій формі. Я не здивився, якщо вони були в одному заводі.

Головний жилет у щиті батьківщини ,990 Р

29. На панелі показаний прийом натискання кнопки, щоб світла кілька світлових ламп. Це щось схоже на неперервну в разі невиконання головної лінії живлення.

30. Кнопки. Все дублюється багато разів. Щоб уникнути...

31. Я не знаю, що бальзам. Має прямий підшипник на електриці.

32. Це міні-точка. Дизель зовні. Конкрипти вирушають підземелля тільки на тривалість наряду, офіцери крокують за три-чотири дня і відпочивають відразу під землею.

33. З моменту будівництва точки, потреби і великих не змінюються. Витрата електроенергії може навіть знизитися, кількість службовців не змінюється, тому вони не поспішають замінити обладнання більш сучасними. Крім того, заміна чогось означає тимчасовий вихід обладнання з мита, що є великим ризиком.

34. Дизель. Величезні машини української фабрики ще працюють на багатьох кораблях. І тут теж.

35. Вони будуть половина століття, але вони нові і готові йти. Олія постійно нагрівається і час початку мінімальний.

36.00 Р Моторист на миті. Очищена фарба на трубі відмінно показує улюблене поставу обов’язкових офіцерів при спілкуванні з органами влади

37. Я люблю запах дизеля. Гаряча олія та паливо створюють унікальні смаки.

38. Щось таке кабіна капітана.

448265

39.00 р. Кожен дизель-двигун має власну панель з дисплеєм.

40. Я знаю, що будуть репліки, такі як «навіть, що все, щоб триматися» і т.д. Я був там і стан командного листа не викликали мене негативні почуття. Все повністю надійне і багаторазово перевіряється. З позначкою якості.

41. Ми не були показані зони відпочинку з спальними місцями, ванною, їдальню і тренажерний зал.

42. Робота персоналу не була продемонстрована, а багато співробітників повинні підтримувати контакт з цілою країною. Ми не бачили роботи обчислювального центру.

Головний жилет у щиті батьківщини доб.

43. Ми не бачили роботи КПК.

44. Навіть з всієї системи життєзабезпечення, було видно тільки підстанція живлення і шматочок вентиляції. До речі, зустрілися з тими самими дверима в «кімнатах» на командному пості ППО біля Брянська.

45. Чи є що за цими дверима? Тунель для перевезення обладнання або метро?

46. Час виходу з нижнього ярусу. Навіть для персоналу ЦСП буде щось нове в моїй історії: навряд чи це на обов'язки на верхніх ярусах знизився на дизельну кімнату і навряд чи дизельісти прогулялися по верхній ярусах.

87113

47. Проведено головний зал командного листа. За цими відкритими дверима є мозок і нерви стратегічних ракетних військ. Про те, що відбувається в світі в цілому і в нашій країні, зокрема. Фотографія, з явних причин не допускається. Найвідомішим є наявність сторонніх людей.

48. В цілому, нічого особливого, менша копія МКК, якщо хтось бачив на телевізорі. Найвища картина на фото схематично передає ситуацію.

49.00 р. І справа перед головним залом не менш цікава кімната. Але я не йду там.
«Що таке хитрий чоловік. Пропонував хабар. Але він не був.

50.00 р. Звісно, я не можу допомогти, але в вогонь. Вона має шість місяців, що залишилося жити у військовій версії, після чого ця кімната буде йти до цивільних осіб. Нехай це найкращий.

В результаті поїздки для себе я зробив один розчарівний висновок. Воєнство говорить про те, що офіційно зарекомендували себе шість спроб на ядерну атаку на Радянському Союзі та Росії. Вони не трапляються через нашу готовність відповісти. А після переобміну ракет жива на м'ячі залишається мало. За словами офіцерів, у них є інсталяції та інструкції щодо «попереднього часу» та «видаткових місць». На даний момент немає такої речі, як «пост-воєнний».
Так ви можете бути хворим шостої підопічній і ненажерливій війні, ви можете бути хворим до 151 і підготуватися до ядерного PD, ви не можете думати про це взагалі. Справа в тому, що життя на Землі зараз залежить від декількох десятків людей.

Джерело: