Забутий військовий блок "Інтергам"

Нещодавно я зумів вийти за прогулянку в занедбаному радянському військовому підрозділі «Межгарці», біля Риги, в Латвії.
На прекрасний осінній день ми зібрали рюкзаки, вводили координати в гпси і пішли дивитися на дивовижний пам'ятник епоху і зразок соціалізму в бетонних рельєфах.

У мене є 71 фото з коментарями, і це виглядає так, що я хочу показати їм все. Я розповім вам про обробку.

Ось ми йдемо. «Межгарціемс» – військова частина радянської оборони, розташована 25 км від Риги, в тихому селищі Гарціемс. За даними неперевершених даних з мережі, це також навчальна частина.
Вхід вільний. На праві починається велика китайська стіна бес-реліфів. Прогулянка по ним.

Солдат.

...

...

...

...

На жаль, не всі написи, як це зрозуміло.

...

...

Побачимо, що справа.
Хтось грав баскетбол тут 30 років тому.

35517034

Піски часу тихо витирають історію, що ніхто не в нашій країні думає про захист. Багато хто з бес-реліфів падають недавно.

...

Додано до [mergetime]1319405084[/mergetime]
...

аюрора

Слава оборони повітря!

Котам втілює слоган “Право життя – Постійна бойова Готовність!” ?

р.

Ну, стіна бес-реліф, час, щоб повернути ліворуч.

Це має бути барраки. Або щось схоже. Давайте подивимося в неї.

...

Це мальовничі мами всередині. Судячи за кількістю розсіяного одягу, упаковок соку, сигарет і закусок, а також пляшки - місце дуже популярний зараз.

, Україна

Навпаки з бійцями розстріляли кілька місць. Це поганий стінг.

Ну, перейдемо, через лінію. На шляху ми познайомимося з величезною антілією.

В цілому площа зараз виглядає як нехтований парк. Асфальт і ліс.

По дорозі - знову виклики, щоб підняти мораль бійців

Ви можете побачити все.

А сам ліс живе, дарує несподівані подарунки.

По суті, це місце не може бути покинутий. Він був обраний гравцями в пейнтболі та аерософті (стрейкебол). Ось мангал, наприклад.

р.

І ось лунки.

...

Погода

Є підстави і укриття

р.

Як це. Але ми ще не будемо. Ми піднімемо сходи і подивимо пагорб.

Ми шукаємо в деяких хребтах динозавра. Ви можете пройти через них, якщо у вас немає шиї і не боїться для неї.

Шпалери динозавр виявилися дахами з шестигранних танкових ангарів. Цистерни більше немає. Місцеві мешканці, якщо ви попросите їх, можна розповісти вам, що раніше, 20 років тому, всі види антени і радіолокаційної техніки були розміщені по всій військовій одиниці, яка, alas, має сонце на облив, були багато танків і пусків типу Катюша. Також за місцевими мешканцями частина підводного човна була похована в одному з бюветів, які були викопані місцевими металевими шукачами, і це життєдіяльність.

Звичайно, є прохолодний лунок, і ви можете скуштувати для вашого задоволення, як вам подобається.

Усередині.

До речі, ми приїхали сюди з тієї причини, але з місією – нам необхідно знайти точку геокачування (якщо хтось не знає – геокавер – це захоплюючий тип активного відпочинку – туристична гра з використанням GPS, що складається з пошуку кешів, прихованих іншими учасниками гри). І ось ми йдемо! Я! Ми беремо на себе іграшки.

Вечору і ми починаємо заморозити. Але у нас є секретна зброя – приємна бензинова нагрівальна площадка (це не блискавка). Газолін заливають в неї, встановлюють на вогонь - і він смородить тихо, відварюючи і даючи нам тепло. Це все ще трохи страшно поставити його в кишеню.

Тепер поверніться назад і зайдемо в приміщення за вішаками.

Картина на стінах відмінно збереглася.

...

Але всередині - в кімнатах самі, звичайно, дика коса.

Р

Підлоги повинні бути підтягнуті для дерми.

І ось справжній маркер часу.

Хтось люстра ) (Це легкий помада - джерело хімічного світла)
До речі, чорні крапки навколо є комарів. Ми ще не доторкнулися.

...

р.

...

(Б)

Тут виходить артефакт. Шельтерська діархія.

р.

На жаль, ми побачимо деякі види масового геноциду. Дозени крильця метелика лежать тут без видимих причин. Чи існує божевільний ентомолог? Хоча ми залишатися плутаними, але ми вирішимо цю таємницю.

Тут, в самому кінці, є круглий номер з хетч-пам'ятками.

По дорозі місцеві жителі стверджують, що в радянські часи, коли іноземний пасажирський літак пролетив через територію Латвії, радіолокатор піднімався з землі і спостерігав рейс до іншого радіолокаційного забрав його, а потім знову захопив підпілля. Ім'я *

Знайте, ми отримали Ми оперативно проводимо через волосінь, ми ще встигли перевірити флот.
Деякі частини лісу покривають мисливцями, і чому вони копають?

Muahahaha, Привіт хлопці !!!

По дорозі, який розповість мені, що це? Не перший раз я бачив ліс, як це. Що таке?

На шляху ми проходимо навчальні місця.

...

Ось парк.

1 999 р.

Покрівля повністю тонка.

Непередбачувана інформація є Конституцією Латвії.

Ви також можете відремонтувати автомобіль тут. Я не був єдиним, хто прийшов до цієї ідеї.

Джерело: