Автопортрет Arno Minkkinen, який фотографував себе в різних напрямках: іноді вилікував на піщаному пляжі, іноді висить від краю скелі, але завжди голий, як він був на пологах. Його пейзажі постійно змінюються, але Мінкінен завжди стає частиною них, екстравагантно з'єднуючи тіло і природу.
р.
Автопортрет, 1970
Arno Rafael Minkkinen був народився в Фінляндії, перейшов в США як дитину, і тепер живе і працює в Андовері, Массачусетс. Постійно бере участь у виставках, отримав безліч нагород. З 1988 року фотограф працює в художньому професорі Університету Массачусетса.
Острів Род, 1973
За останні роки Мінкінен займається викладанням, вилікуванням та написанням, продовжуючи присвятити свої фотографічні повноваження для створення виключно самопортретів: сирі зображення людської фігури в природному та міському середовищі. Фінляндія, Норвегія і Швеція, Франція, Італія, Китай, і Американський захід є улюбленими місцями для "лювання" за сценаріями.
Фінляндія, 1973
Нью-Джерсі, США, 1977
Автопортрет з Даніель, Массачусетс, США, 1987
Для Арно Рафаель Мінкінена, нагота є дивним для духовності. «Я не хочу бачити як нудисти», – каже він. «Чи є щось про те, що апроксимація в процесі створення, де ви прогуляєтеся поодинці в лісі в Фінляндії, без одягу, шукаючи хороший постріл, скелелазіння скель і ходьба як мавпа.» Абсолютно голий, натискаючи ваші пальці в м'яку землю, ви відчуваєте, як ви були створені. й
Фостерський запас, 1989.
Vaisalansaari, Фінляндія, 1998
Білі Піски, Нью Мексика, 2000
З інтерв'ю фотографа:
Коли ви серйозно ставилися до самопортретів?
Я надіслав фотографії в школу дизайну Rhode Island, і я отримав відповідь, що Гаррі Каллахан хотів поговорити з мене. Він запитав мене, "Чому ви хочете отримати тут?" і сказав: "Я хочу продовжити свою роботу". "Велика причина", - сказав він, і через два тижні я вже на острові Родо. Ми змінили життя. Тепер, через 30 років, я все одно робив.
р.
Автопортрет з Христною, Вал D'Orsia, Тоскана, Італія, 2008
- Чому ви завжди голі?
- Арно Мінкінен: Якщо у мене є один одяг, то це буде модна фотографія. Бути історія про сорочку, краватку, куртку або взуття. І оголеність відразу з'єднує мене з природою. З'єднує гоління води, дерева, камені. І небо. Це просто нормальний і природний. Завжди мені, тому що я не хочу запитати всіх, хто хоче роздягатися в холоді або повісити від скелі. Ви повинні бути голими у всіх погодних умовах.
_ Новини
Норвегія, 2008
- Чому ви не змінюєте напрямок? Чому ви приєдналися до цього проекту?
Я завжди думав про це як головоломка, мозаїка. Я вже кладаю, але багато штук ще на столі. Робота я можу зробити в моєму житті не обмежена. 10 років тому я хотів зробити щось абсолютно різним, я думав, що це буде проблема, що буде важко і цікаво боротися з. Але я скоро зрозумів, що найбільша проблема була розв'язувати проблему життя, щоб спробувати поставити головоломки разом, щоб побачити, як це було. Скільки одиниць залишаються?
461261
Oulunjavi в noon, Paltaniami, Фінляндія, 2009
3610Р. 4200Р.
Eighteen камені, Дали, Китай, 2010
15558579
Базнікас, Пуутарга, Латвія, 2011
й