Викладання дитини, яка знаходиться в ізоляції

Девон Краун-Спердуті, 7, Нью-Йорк, страждає від смертельної алергічної реакції на багато продуктів і навіть запахів. Його захворювання означає, що він повинен витрачати більшу частину життя в ізоляції. Але батьки хлопчика вважали, що смертельна алергія не повинна позбавити хлопчика спілкування з однолітками і особливо право на навчання в школі. Так вони вирішили відправити робот замість хлопчика до школи.

Тепер замість Девону робототехніка йде в школу, яка служить комунікатором між Девоном і його однолітками і вчителями. Девон є безпечним у спальні, п'ять кілометрів від школи. Дивовижна технологія, яка називається «VGO-robot», має інтерактивний екран, де Devon взаємодіє з однокласниками, незважаючи на те, що вони стикаються з обличчям.

Робот Devon має власний письмовий стіл в класі і може відповісти на питання вчителя за допомогою блінкера, а не підняти руки. "Кіди не називають машину VGO - вони називають його Devon", - каже дівчинка хлопчика. Він допомагає сина не відчувати себе як соціальний спадок, він йде до школи, як і будь-яка інша дитина. Він повинен робити те, що кожна дитина в класі. Технологія працює наступним чином: на столі Devon у спальні та на вершині автомобіля з висотою елементарної школи є камери високої роздільної здатності, які передають сигнали за допомогою бездротового зв'язку. Так Девон бачить свого вчителя, дошку та інших дітей у класі. Роботу переходить у школу з рештою студентів на двох колесах, як Segway.

На фото: робота "VGO-robot" в Winchester Elementary School, West Seneca, Нью-Йорк. Вересень 2012

Тепер візуальна присутність хлопчика та участь у роботі класу забезпечується роботом, виготовленим VGo Communications та придбаний на $5,000. Робот, здатний передавати аудіо та візуальну інформацію в двох напрямках, знаходиться в класі, і Давон знаходиться в спеціально обладнаному куті навчання для матері.

Не можна їхати в школу, Devon слід строгий раціон, їсти тільки кукурудзу, яблука і картоплю. Навіть запах м'якшувача тканини може викликати хлопчика, щоб зупинити дихання. "Двон сильно страждає від алергії, які можуть бути смертельними!" говорить Рене, матір хлопчика. Багато алергенів в повітрі і ми просто не можемо ризикувати його життя, дозволяючи йому спілкуватися з іншими дітьми. Він був в інтенсивному догляді тричі після смертельної реакції і був госпіталізований безліч разів. Я не можу попросити кожну дитину в школі, щоб мити руки, чистити зуби і полоскати рот, якщо вони приходять в контакт з будь-якими горіхами. Не вірно, але я не думаю, що Девон повинен бути позбавлений можливості належного дитинства, тому робот є ідеальним рішенням.

71

Джерело: pixanews.com

Категории

Смотрите также

Новое и интересное