505
Чистий і компактний препарат - HELP!
Компанія «Нью-Йорк» пропонує прості та зрозумілі лікарські засоби, які допомагають при звичайних недугах. Такий як кашель, біль в животі, головний або алергічний засіб.
Концепція продукту полягає в тому, що людина може швидко знайти ліки без домішок для одного конкретного випадку. Не дивлячись на те, що яскраві пакети і дізнаючись безглузді інструкції. Самі таблетки зберігаються в компактних випадках без зайвих капсул, що значно знижує простір. Всередині пакета є короткий опис препарату без зайвих слів. Візьміть менше - візьміть менше.
У мене є багато фотографій, я кінець. Якщо я не перекладаю точно, виправте його.
по електронній пошті
Зареєструватися
р.
Що самі лікарські засоби допомагають: зрізи, біль, алергії, головні болі, безсоння.
676774р.
Акуратно це просто наповнювач.
Зміст одного з пакетів
, Україна
Склад для чого використовувати і т.д.
Зворотній зв'язок
Допомога
напляскване
Патч 2
Так само, як шоколад.
р.
Уявіть, що у вас є головний біль...
Ви йдете в аптеку і ви бачите це:
Тут потрібно приймати рішення:
Тут важко відмовитися і не пам'ятні імена препаратів:
Що б наркотики виглядали, якщо вони були коктейлі?
р.
Скільки людей можна отруювати перенісся:
Менше сплутування, менше суміші:
Мийка, менш небезпечна:
Я зробив. На мій погляд, дуже хороша ідея, тому що дійсно ви приїжджаєте в аптеку, і очі відбігаються від яскравих пакетів, імен і т.д. Крім того, барвники немає. І зручна упаковка. Дуже дякую.
3250Р. 3700Р.
Джерело:
Концепція продукту полягає в тому, що людина може швидко знайти ліки без домішок для одного конкретного випадку. Не дивлячись на те, що яскраві пакети і дізнаючись безглузді інструкції. Самі таблетки зберігаються в компактних випадках без зайвих капсул, що значно знижує простір. Всередині пакета є короткий опис препарату без зайвих слів. Візьміть менше - візьміть менше.
У мене є багато фотографій, я кінець. Якщо я не перекладаю точно, виправте його.
по електронній пошті
Зареєструватися
р.
Що самі лікарські засоби допомагають: зрізи, біль, алергії, головні болі, безсоння.
676774р.
Акуратно це просто наповнювач.
Зміст одного з пакетів
, Україна
Склад для чого використовувати і т.д.
Зворотній зв'язок
Допомога
напляскване
Патч 2
Так само, як шоколад.
р.
Уявіть, що у вас є головний біль...
Ви йдете в аптеку і ви бачите це:
Тут потрібно приймати рішення:
Тут важко відмовитися і не пам'ятні імена препаратів:
Що б наркотики виглядали, якщо вони були коктейлі?
р.
Скільки людей можна отруювати перенісся:
Менше сплутування, менше суміші:
Мийка, менш небезпечна:
Я зробив. На мій погляд, дуже хороша ідея, тому що дійсно ви приїжджаєте в аптеку, і очі відбігаються від яскравих пакетів, імен і т.д. Крім того, барвники немає. І зручна упаковка. Дуже дякую.
3250Р. 3700Р.
Джерело: