Iresoft в обличчях

Захворювання або хобі під міткою ударника або на іноземному повітряному м'якій мові відомо не тільки фотографіями з мережі і ефектними відео з YouTube, але і особистим досвідом.
Люди, як правило, діляться на 2 (Чому я не розумію 2) категорії.
1---- Товсті nerds не пахнуть
2-х рідких людей, які люблять активно провести вільний час не з пивом, може на телевізорі

Я хотів би зробити коротку екскурсію до удару з маленьким описом фото. Так, щоб покласти його з внутрішнього вигляду...
99% фото і відео, зроблені мною. Фото практично все зроблено в момент бою, виробництво таких не було, крім тих, коли після бою люди фотографують для себе.
Тут будуть 20 фото і відео.

Iresoft в обличчях

2,2 км
Команда з Kaunas MARSOC

Iresoft в обличчях

Хтось Лапінас, у першому відео скрипту він повинен був поставити один з перших, він є і пояснює команду, що необхідно захистити його.

Iresoft в обличчях р.

4. У
Анархісти, досить багато бійців. Підставка до останнього ...

Iresoft в обличчях

5 хв
На лівому – МІЛГІНІС, команда 300.
В руках газу TANAKA (його мати так!) 200 метрів за секунду в кульках 0,4
(Dear Padla)

Iresoft в обличчях

6 хв
Вадим. Frostie поголені.
Управляючи офіцера поліції, захоплюючи команду. (фото і підібрати без обличчя).
Він був, хто під час нападу зумів крок на ініціалізовану гранату, в результаті глухості протягом 10 хвилин. Я шкода, гранат був зроблений мною.

Iresoft в обличчях

7 хв
Вітаса, рода Грандфатера Вова. Шторм триповерхового будинку в Бірштонах. Фото було прийнято 20 секунд до смерті. Він побіг у важкій вогонь від M-240.

Iresoft в обличчях

8. У
Boogeyman, ця структура гравця може ввести вас. Колишні спеціальні дослідження Захоплення опери.

Iresoft в обличчях р.

9. Навігація
Дружини...
Вованюк і Вітянс. Вітяніс є одним з найбільш авторитетних гравців у Литві.

Iresoft в обличчях

10 хв
Дрон. Візінгова команда, Каунас

Iresoft в обличчях

11.
Те ж саме Викінги.

Iresoft в обличчях

12.
Хлопець з Естонії, особливо прийшов до гри, смішний хлопець

711891

13 хв
Погладжування будівлі зсередини. У цій битві гранати вибухнули на швидкості дощу. Якщо я пам'ятаю правильно, то були 112 гравців. І всі мали підсумок з великою кількістю гранат.

Iresoft в обличчях

14.
Атакери зуміли розірвати покрівлю і почали чистити дах під кришкою щитів. Тоді під час зйомок відео я отримав здоровий, бо захисники знімалися на все. Болить, але підвал був великим.

Iresoft в обличчях

15.00 р.
Саме те, що треба захопити.

Iresoft в обличчях

16 мар
Війна обіду за розкладом. Вони знайшли гриби, люди були щасливими.

Iresoft в обличчях

17.00 р.
Квадрони готують свою шайтанову трубу. Зі свого боку, вони знімали димові бомби на пару сотень метрів з цим щитом.

Iresoft в обличчях

18 років
Шукаємо.

Iresoft в обличчях

19.00 р.
Це хороша річ поліція щитів... Тільки важкі.

Iresoft в обличчях р.

20.
Тепло дикий. .. +32 був. Ви знімаєте розвантаження, болить ... ви не знімете гарячих ...

Iresoft в обличчях

Джерело: