450
Iresoft в обличчях
Захворювання або хобі під міткою ударника або на іноземному повітряному м'якій мові відомо не тільки фотографіями з мережі і ефектними відео з YouTube, але і особистим досвідом.
Люди, як правило, діляться на 2 (Чому я не розумію 2) категорії.
1---- Товсті nerds не пахнуть
2-х рідких людей, які люблять активно провести вільний час не з пивом, може на телевізорі
Я хотів би зробити коротку екскурсію до удару з маленьким описом фото. Так, щоб покласти його з внутрішнього вигляду...
99% фото і відео, зроблені мною. Фото практично все зроблено в момент бою, виробництво таких не було, крім тих, коли після бою люди фотографують для себе.
Тут будуть 20 фото і відео.
2,2 км
Команда з Kaunas MARSOC
Хтось Лапінас, у першому відео скрипту він повинен був поставити один з перших, він є і пояснює команду, що необхідно захистити його.
р.
4. У
Анархісти, досить багато бійців. Підставка до останнього ...
5 хв
На лівому – МІЛГІНІС, команда 300.
В руках газу TANAKA (його мати так!) 200 метрів за секунду в кульках 0,4
(Dear Padla)
6 хв
Вадим. Frostie поголені.
Управляючи офіцера поліції, захоплюючи команду. (фото і підібрати без обличчя).
Він був, хто під час нападу зумів крок на ініціалізовану гранату, в результаті глухості протягом 10 хвилин. Я шкода, гранат був зроблений мною.
7 хв
Вітаса, рода Грандфатера Вова. Шторм триповерхового будинку в Бірштонах. Фото було прийнято 20 секунд до смерті. Він побіг у важкій вогонь від M-240.
8. У
Boogeyman, ця структура гравця може ввести вас. Колишні спеціальні дослідження Захоплення опери.
р.
9. Навігація
Дружини...
Вованюк і Вітянс. Вітяніс є одним з найбільш авторитетних гравців у Литві.
10 хв
Дрон. Візінгова команда, Каунас
11.
Те ж саме Викінги.
12.
Хлопець з Естонії, особливо прийшов до гри, смішний хлопець
711891
13 хв
Погладжування будівлі зсередини. У цій битві гранати вибухнули на швидкості дощу. Якщо я пам'ятаю правильно, то були 112 гравців. І всі мали підсумок з великою кількістю гранат.
14.
Атакери зуміли розірвати покрівлю і почали чистити дах під кришкою щитів. Тоді під час зйомок відео я отримав здоровий, бо захисники знімалися на все. Болить, але підвал був великим.
15.00 р.
Саме те, що треба захопити.
16 мар
Війна обіду за розкладом. Вони знайшли гриби, люди були щасливими.
17.00 р.
Квадрони готують свою шайтанову трубу. Зі свого боку, вони знімали димові бомби на пару сотень метрів з цим щитом.
18 років
Шукаємо.
19.00 р.
Це хороша річ поліція щитів... Тільки важкі.
р.
20.
Тепло дикий. .. +32 був. Ви знімаєте розвантаження, болить ... ви не знімете гарячих ...
Джерело:
Люди, як правило, діляться на 2 (Чому я не розумію 2) категорії.
1---- Товсті nerds не пахнуть
2-х рідких людей, які люблять активно провести вільний час не з пивом, може на телевізорі
Я хотів би зробити коротку екскурсію до удару з маленьким описом фото. Так, щоб покласти його з внутрішнього вигляду...
99% фото і відео, зроблені мною. Фото практично все зроблено в момент бою, виробництво таких не було, крім тих, коли після бою люди фотографують для себе.
Тут будуть 20 фото і відео.
2,2 км
Команда з Kaunas MARSOC
Хтось Лапінас, у першому відео скрипту він повинен був поставити один з перших, він є і пояснює команду, що необхідно захистити його.
р.
4. У
Анархісти, досить багато бійців. Підставка до останнього ...
5 хв
На лівому – МІЛГІНІС, команда 300.
В руках газу TANAKA (його мати так!) 200 метрів за секунду в кульках 0,4
(Dear Padla)
6 хв
Вадим. Frostie поголені.
Управляючи офіцера поліції, захоплюючи команду. (фото і підібрати без обличчя).
Він був, хто під час нападу зумів крок на ініціалізовану гранату, в результаті глухості протягом 10 хвилин. Я шкода, гранат був зроблений мною.
7 хв
Вітаса, рода Грандфатера Вова. Шторм триповерхового будинку в Бірштонах. Фото було прийнято 20 секунд до смерті. Він побіг у важкій вогонь від M-240.
8. У
Boogeyman, ця структура гравця може ввести вас. Колишні спеціальні дослідження Захоплення опери.
р.
9. Навігація
Дружини...
Вованюк і Вітянс. Вітяніс є одним з найбільш авторитетних гравців у Литві.
10 хв
Дрон. Візінгова команда, Каунас
11.
Те ж саме Викінги.
12.
Хлопець з Естонії, особливо прийшов до гри, смішний хлопець
711891
13 хв
Погладжування будівлі зсередини. У цій битві гранати вибухнули на швидкості дощу. Якщо я пам'ятаю правильно, то були 112 гравців. І всі мали підсумок з великою кількістю гранат.
14.
Атакери зуміли розірвати покрівлю і почали чистити дах під кришкою щитів. Тоді під час зйомок відео я отримав здоровий, бо захисники знімалися на все. Болить, але підвал був великим.
15.00 р.
Саме те, що треба захопити.
16 мар
Війна обіду за розкладом. Вони знайшли гриби, люди були щасливими.
17.00 р.
Квадрони готують свою шайтанову трубу. Зі свого боку, вони знімали димові бомби на пару сотень метрів з цим щитом.
18 років
Шукаємо.
19.00 р.
Це хороша річ поліція щитів... Тільки важкі.
р.
20.
Тепло дикий. .. +32 був. Ви знімаєте розвантаження, болить ... ви не знімете гарячих ...
Джерело: