569
Зареєструватися Просто загорніть його!
Дмитро Чистопов пише:
Зранку я підходжу до інспектора ДАІ, який сидить в патрульній машині і виписав трохи штрафу водію.
- Добрий ранок! Чи можу я прийняти момент?
- Привіт! Так, будь ласка.
- Тут (вказом на рекламу Gazelle рукою) є автомо... (Я не встигнути закінчити)
- Так, це порушення, штраф 300 рублів.
- І як потім... (Я ще не можу закінчити)
- Загорнути! Burning - єдиний ефективний метод!
6 фотографії
Цей шматочок (соррі, я не можу протистояти йому) стоїть прямо на в’їзді до Соколника. Не тільки він стоїть на патоарі, який вже невірно себе, так що він спрощує свою рекламу безпосередньо в лобі. Звісно, все це незаконно і місто отримує нічого з цієї реклами. Далі виникають питання: Чому ці мобільні оголошення ще на вулицях? Хто отримує удари і перетворює сліпу око до цих порушень?
р.
до Але горіння небезпечно. Вони можуть ловити і землю ...
до Це право.
до Чи не це право на справу з цими трошами?
- Я говорив до власника цієї Газелі. Він не піклується про штрафи - спочатку ми повинні випустити попередження про видалення реклами з автомобіля, потім штраф 5000R. Вони отримують штрафи. місяць оренди одного автомобіля принесе більше 100 тис.
до І викликав твіст? Після того, як на автомобілі є вантажні автомобілі.
до Так, у нас є тільки один. Після подачі заявки на дзвінок до 7 днів дочекатися.
до Що ще немає варіантів?
- Змінення закону. Збільшити дрібну до 200 тис.
Давайте зробимо всі тротуарні рекламні автомобілі! Зробіть це простіше, щоб піти божевільно.
Коли ці автомобілі дійсно обираються в дорозі! У паркувальній машині, де зазвичай багато водіїв знижують пасажирів біля входу до метро "Подільський".
Як боротися з цими автомобілями? Згортання автомобілів або їх власників?
Які ваші ідеї?
Габаритний зображення
Джерело:
Зранку я підходжу до інспектора ДАІ, який сидить в патрульній машині і виписав трохи штрафу водію.
- Добрий ранок! Чи можу я прийняти момент?
- Привіт! Так, будь ласка.
- Тут (вказом на рекламу Gazelle рукою) є автомо... (Я не встигнути закінчити)
- Так, це порушення, штраф 300 рублів.
- І як потім... (Я ще не можу закінчити)
- Загорнути! Burning - єдиний ефективний метод!
6 фотографії
Цей шматочок (соррі, я не можу протистояти йому) стоїть прямо на в’їзді до Соколника. Не тільки він стоїть на патоарі, який вже невірно себе, так що він спрощує свою рекламу безпосередньо в лобі. Звісно, все це незаконно і місто отримує нічого з цієї реклами. Далі виникають питання: Чому ці мобільні оголошення ще на вулицях? Хто отримує удари і перетворює сліпу око до цих порушень?
р.
до Але горіння небезпечно. Вони можуть ловити і землю ...
до Це право.
до Чи не це право на справу з цими трошами?
- Я говорив до власника цієї Газелі. Він не піклується про штрафи - спочатку ми повинні випустити попередження про видалення реклами з автомобіля, потім штраф 5000R. Вони отримують штрафи. місяць оренди одного автомобіля принесе більше 100 тис.
до І викликав твіст? Після того, як на автомобілі є вантажні автомобілі.
до Так, у нас є тільки один. Після подачі заявки на дзвінок до 7 днів дочекатися.
до Що ще немає варіантів?
- Змінення закону. Збільшити дрібну до 200 тис.
Давайте зробимо всі тротуарні рекламні автомобілі! Зробіть це простіше, щоб піти божевільно.
Коли ці автомобілі дійсно обираються в дорозі! У паркувальній машині, де зазвичай багато водіїв знижують пасажирів біля входу до метро "Подільський".
Як боротися з цими автомобілями? Згортання автомобілів або їх власників?
Які ваші ідеї?
Габаритний зображення
Джерело: