Є тільки МіГ між минулим і майбутнім. . й

Blogger Saoirse 2010 пише:

Майже кожен хлопчик в дитинстві захопився бійцем, і я не виняток. Я пам'ятаю там була повітряна шоу на Тушинській, де батьки привозили мене, де я вперше бачив різні літаки. Природно, все було дуже цікавим, я хотів дізнатися, як вони працювали, піднятися в салон, доторкнувшись до них. Але тоді я ніколи не досягла успіху. Я довго вирощував, але дитина всередині мене все ще живе і цікавиться тими ж речами. Чому ви хочете виростити раніше? Для того, щоб зробити свої власні рішення, зробити припливні речі і виконати мрії. І нарешті, було виконано чергову дитячу мрію, в цей раз я повністю доторкнувся площин, сіла в кабіні, і побачила в першу чергу процес збирання бійців, і як дитина, що забули запитати дозвіл на це;

Під катоком 40 фото

1,1 км Ідеальний час був обраний для відвідування цього семінару. Я маю на увазі п'ятницю і влітку з короткими ночами. Ця фотографія береться майже на сліпих при максимальному впливі і з високим ISO.

р.

2,2 км Коротка ніч необхідна для такого роду прогулянок. З тих пір не можна використовувати ліхтарик або спалах для впливу каркасу. З кожним проходом хвилину вона стала більш легкою і простіше знімати.

715217

3. У Для того, щоб бути зрозумілим, що це було страшно бути там, тому ми спробували рухатися мовчно і витрачати якомога більше часу на фотографії.

4. У

5. Умань Назальні ярмарки. Я не знаю, чому на правому рівні є один променевий значок.

р.

6. Стапель з MiG.

7. Про нас Різні частини для складання.

8. У Кожен літак в такому оформленні кріпиться до майстра.

9. Навігація Хвіст ще не повністю зібраний.

82.

10. Зверніть увагу на пил, є багато його на площинах цієї частини магазину.

11. Є багато МіГ. Імовірно, існує модифікація старих бійців.

12. Це мій друг штатив. Хоча все вже видно, але не стріляти без штатива.

13.00 р. Чим ближче до головної частини магазину, тим більш добре занурився все. Я думаю, що завод просто не має достатньо працівників, тому не всі літаки отримують руки на ньому.

Габаритний зображення

14.

15.00 р. Для оформлення на праву є рейки і поворотні кола.

Р

16.00 р. Як зрозуміти це, MiG 29 KUB.

17. Келлі.

18 років Миг 29 Куб вперше летять у 2007 році, тому це порівняно новий літак.

р.

19.00 р.

20. Тепер ми дуже тихо занурюємо в основну частину магазину. Цей пам'ятник Леніну затримував нас на кілька хвилин, від відстані він зданий працівнику.

5934875

21. Як звичайні, дерева вирощують на заводах.

22. Повідомляємо поверх, ми подумали, що він був вологим, але це просто тертий.

23. Останні етапи складання, ймовірно, тут.

24.

25. Трохи більше і ви можете літати. Суддя прапора до Італії.

26.

27. У розділі якості було дві назви. Може бути я невірно, але я не думаю, що є багато майстрів в магазині.

28. Ця частина майстерні є загальноосвітнім. Всі прозорі, без роботи пилу, організованих належним чином.

р.

29. Основна робота відбувається в цій частині.

р.

30. У нас є красиві літаки.

31. Ми не були в цій частині протягом тривалого часу, і час залишити.

32. Шасі.

33. Я хотів написати в пилку "Зловити мене". Але наша мета була непристойна, і ми не хочемо, щоб хтось зашкодував наше проникнення. Цей пост не повинен боляче будь-якого, так як час пройшов.

135134

34.

35. Попередження про те, що цистерни можуть залишатися гасим. Тому деякі літаки тут B/U.

36.00 Р

37.

38. Варто відзначити, що все тут працює, тому що часто люди не дивляться на теги в моєму журналі.

39.00 р.

40. Це його. Ще одна пригода і інша дитяча мрія приїжджають.

Джерело: