629
Маленька сімейна поїздка.
Сімейний відпочинок з красивими фотографіями.
Тут буде багато картинок і листів, будь ласка, не розірвати, я відмітив кінець.
6:00 - виїзд з Петрозаводськ, авто, дружини та двох дітей, здається, взяв все.
Перша зупинка на території Беларускаяа для закуски, пити і пити, які?
А-2 як місцевий атракціон.
Перевірити з картою, виявляються практично на кожному стоянці в Фінляндії. У нас є 40 кілометрів. Час поїздки (800 км) з усіма зупинками був 11 годин.
Пара днів в Гельсінкі на торгових поїздках - прерогатив дружини, а ось - пором Silja Line to Stogcolm.
р.
Хвиля вашої руки до берегів Хельсінгфорів і насолоджуватися видом на Балтійський море
...
...
...
Панорама
р.
Майже одночасно з Silja Line є Viking, до речі, Silja не вразила нас, на мій погляд Viking є приємним і комфортним.
...
Острів - фортеця Суменлінна
Навігація
Оскільки поїздка була спрямована на дітей, опис порома буде з точки зору дитячих розваг.
мультфільми
Відеоігри — це гра на кожному екрані, граючи 20 хвилин, потім перемістіть на інший екран, але це коли є люди ... ми довго грали все.
судно
З якоїсь причини приємна жива музика нагадувала мене з пострілу з титану.
7 і 6 колод, зайнятих набережною - бари, ресторани, кафе, магазини, ігрові автомати в великих номерах, сцени, фотовиставки, ігрові кімнати і так далі.
Діти люблять скляні ліфти, якщо ви повинні піти вгору або вниз (навіть один поверх), то тільки ліфтом.
Символ Silja - Мумійний трол, п'ятий назвав його доброго хіппопотама, потім все ще визнав його як Мумія.
На палубі ми помилимося берегами Стокгольма.
...
Між островами скуррі різні кораблі - тут пором як основний засіб перевезення між численними островами.
Моя сім'я - дівчина з "Кале"
вихід з порома - де піти, і собаки в окремій черзі
Тоді наш шлях був до станції метро Стокгольм. Дуже швидко ми орієнтуємося на те, що нам потрібно, і очолювався на метро, вхід до якого непристойний, і навіть відсутність звичайного листа М було конф'юсковано.
Ось шведський метро - тунельний кішка. виправдовує назву всієї підстанції в Швеції - Тунельбана
р.
Перевірити карту, орієнтуватися на місцевості і просто подивитися навколо.
...
...
...
біля автобусної станції - міжнародний ярмарок, але ми не встигли
р.
Аеропорт "Скаваста" знаходиться в 1 км від готелю.
Під час поїздки ми беремо пару картин - будівля центрального поштового відділення Стокгольма.
...
Габаритний зображення
Прибуваючи в аеропорту, є ще багато часу перед польотом - ми розкопаємось в кафе, подивіться, фотографуйте ...
місцевий курець, здається, не є герметичним простором, і не існує запаху навіть крок від нього ...
Не думають про це авіакомпанією, але цей плакат висить в аеропорту, де можна літати літаком цієї компанії. Аеропорт в Жироні, Іспанія.
По суті, ми отримали на площині і тушкуємо!
літати
72777034
Розслаблення, зміна відрізається до посадки
він був хмарним
Тут ви можете побачити його.
Є це, Іспанія, будь ласка, зв'яжіться з нами!
р.
висадка плавно
Візьміть таксі, перейдіть до готелю в Dressia de Aro
Апарт-готель Terumal Park - затишний затишний готель з 40 номерів
Готель знаходиться в 4 км від готелю. Тут ми оселилися для сонячних і морських ванн.
,00 Р
Місто, хоча курорт в його суть, дуже чистий, затишний і доброзичливий. Віддалений від туристичного центру з'явився по двориках місцевого населення, прихованих від очей олокерів.
Усе місто покривається красивою плиткою.
559494
...
Центральний
527150 р.
...
р.
гомілки
Римське поселення
...
Магазин для любителів футбольного клубу Барселона. Де без нього?
р.
Між тим, у дворі 5 вересня... осінь, джентльмен (на вулиці + 30)
Прогулянка по морем стала нашим улюбленим часом вечірок.
...
...
Море і скелі, тому ми пішли в Іспанію.
, Україна
...
Вид на міський пляж Dressia de Aro
Р
причепи для екстремальних прогулянок
Не прощадивши будь-яких зусиль, ми піднімаємось практично на всіх берегах.
Після ходьба, діти миттєво закохалися у спальні.
Моя людина і я мала романтичну вечерю.
У місті є величезна кількість дитячих майданчиків, всі вони відрізняються, дуже чистими і безпечними для дітей. Ми виходимо в повному обсязі.
...
відвідав місцевий CPKIO, недорогі пам'ятки, музика, розваги та солодощі. Що ще потрібно для дитячого щастя
(доб. 3)
...
...
не ледачий, сходження на найближчу гору, зняв всю красу міста з висоти пташиного
р.
...
...
...
Р
...
нічний одяг Аеро з однакової висоти
Після вивчення графіка ми вирішили відвідати сусіднє місто Паламос.
Цікаві скульптури
Паламос є географічним центром Коста Брава. Невелике місто, яке виросло навколо порту, відомого з Сицилянської війни (XIII ст.). В даний час в Каталонії знаходиться рибальський порт Паламоса.
р.
Є 2 порти в Паламосі, кількість яхт в них пропонує, що кожна родина в Паламосі має хоча б одну яхту.
історична частина міста відмінно збереглася в Паламосі, відрізняється особливим ароматом давньої іспанської поселення.
Сьогодні в Старому місті є безліч магазинів, сувенірних магазинів, барів, маленьких затишних кафе і вишуканих ресторанів.
Морський музей Паламоса (який спійманий, що спійманий, як спійманий, і т.д.)
...
...
Ми беремо фото з підлоги, тому що відеозйомка заборонено.
...
1316534
Музейний корабель, вільний вхід.
компас
Команди у формі завжди готові позувати перед численними камерами
11 вересня — Національний день Каталонії
На вулицях ярмарку, дегустація все, що ви можете, продаж все, що ви можете... добре, ми витратили багато, що день.
Це свого роду гостей, які прийшли до нашого світла.
на шляху до пляжу
краба
Наш сусід є італійським кіт Bandito, як його власник назвав його. Ми ніколи не розуміли свою назву або сутність.
, Україна
І, нарешті, локальний абонемент є іспанською. Я не можу ігнорувати це тварина.
Додано до [mergetime]1320602862[/mergetime]
Що я кажу. Якщо Вас цікавить щось конкретне - запитайте. Дуже дякую.
288280
Джерело:
Тут буде багато картинок і листів, будь ласка, не розірвати, я відмітив кінець.
6:00 - виїзд з Петрозаводськ, авто, дружини та двох дітей, здається, взяв все.
Перша зупинка на території Беларускаяа для закуски, пити і пити, які?
А-2 як місцевий атракціон.
Перевірити з картою, виявляються практично на кожному стоянці в Фінляндії. У нас є 40 кілометрів. Час поїздки (800 км) з усіма зупинками був 11 годин.
Пара днів в Гельсінкі на торгових поїздках - прерогатив дружини, а ось - пором Silja Line to Stogcolm.
р.
Хвиля вашої руки до берегів Хельсінгфорів і насолоджуватися видом на Балтійський море
...
...
...
Панорама
р.
Майже одночасно з Silja Line є Viking, до речі, Silja не вразила нас, на мій погляд Viking є приємним і комфортним.
...
Острів - фортеця Суменлінна
Навігація
Оскільки поїздка була спрямована на дітей, опис порома буде з точки зору дитячих розваг.
мультфільми
Відеоігри — це гра на кожному екрані, граючи 20 хвилин, потім перемістіть на інший екран, але це коли є люди ... ми довго грали все.
судно
З якоїсь причини приємна жива музика нагадувала мене з пострілу з титану.
7 і 6 колод, зайнятих набережною - бари, ресторани, кафе, магазини, ігрові автомати в великих номерах, сцени, фотовиставки, ігрові кімнати і так далі.
Діти люблять скляні ліфти, якщо ви повинні піти вгору або вниз (навіть один поверх), то тільки ліфтом.
Символ Silja - Мумійний трол, п'ятий назвав його доброго хіппопотама, потім все ще визнав його як Мумія.
На палубі ми помилимося берегами Стокгольма.
...
Між островами скуррі різні кораблі - тут пором як основний засіб перевезення між численними островами.
Моя сім'я - дівчина з "Кале"
вихід з порома - де піти, і собаки в окремій черзі
Тоді наш шлях був до станції метро Стокгольм. Дуже швидко ми орієнтуємося на те, що нам потрібно, і очолювався на метро, вхід до якого непристойний, і навіть відсутність звичайного листа М було конф'юсковано.
Ось шведський метро - тунельний кішка. виправдовує назву всієї підстанції в Швеції - Тунельбана
р.
Перевірити карту, орієнтуватися на місцевості і просто подивитися навколо.
...
...
...
біля автобусної станції - міжнародний ярмарок, але ми не встигли
р.
Аеропорт "Скаваста" знаходиться в 1 км від готелю.
Під час поїздки ми беремо пару картин - будівля центрального поштового відділення Стокгольма.
...
Габаритний зображення
Прибуваючи в аеропорту, є ще багато часу перед польотом - ми розкопаємось в кафе, подивіться, фотографуйте ...
місцевий курець, здається, не є герметичним простором, і не існує запаху навіть крок від нього ...
Не думають про це авіакомпанією, але цей плакат висить в аеропорту, де можна літати літаком цієї компанії. Аеропорт в Жироні, Іспанія.
По суті, ми отримали на площині і тушкуємо!
літати
72777034
Розслаблення, зміна відрізається до посадки
він був хмарним
Тут ви можете побачити його.
Є це, Іспанія, будь ласка, зв'яжіться з нами!
р.
висадка плавно
Візьміть таксі, перейдіть до готелю в Dressia de Aro
Апарт-готель Terumal Park - затишний затишний готель з 40 номерів
Готель знаходиться в 4 км від готелю. Тут ми оселилися для сонячних і морських ванн.
,00 Р
Місто, хоча курорт в його суть, дуже чистий, затишний і доброзичливий. Віддалений від туристичного центру з'явився по двориках місцевого населення, прихованих від очей олокерів.
Усе місто покривається красивою плиткою.
559494
...
Центральний
527150 р.
...
р.
гомілки
Римське поселення
...
Магазин для любителів футбольного клубу Барселона. Де без нього?
р.
Між тим, у дворі 5 вересня... осінь, джентльмен (на вулиці + 30)
Прогулянка по морем стала нашим улюбленим часом вечірок.
...
...
Море і скелі, тому ми пішли в Іспанію.
, Україна
...
Вид на міський пляж Dressia de Aro
Р
причепи для екстремальних прогулянок
Не прощадивши будь-яких зусиль, ми піднімаємось практично на всіх берегах.
Після ходьба, діти миттєво закохалися у спальні.
Моя людина і я мала романтичну вечерю.
У місті є величезна кількість дитячих майданчиків, всі вони відрізняються, дуже чистими і безпечними для дітей. Ми виходимо в повному обсязі.
...
відвідав місцевий CPKIO, недорогі пам'ятки, музика, розваги та солодощі. Що ще потрібно для дитячого щастя
(доб. 3)
...
...
не ледачий, сходження на найближчу гору, зняв всю красу міста з висоти пташиного
р.
...
...
...
Р
...
нічний одяг Аеро з однакової висоти
Після вивчення графіка ми вирішили відвідати сусіднє місто Паламос.
Цікаві скульптури
Паламос є географічним центром Коста Брава. Невелике місто, яке виросло навколо порту, відомого з Сицилянської війни (XIII ст.). В даний час в Каталонії знаходиться рибальський порт Паламоса.
р.
Є 2 порти в Паламосі, кількість яхт в них пропонує, що кожна родина в Паламосі має хоча б одну яхту.
історична частина міста відмінно збереглася в Паламосі, відрізняється особливим ароматом давньої іспанської поселення.
Сьогодні в Старому місті є безліч магазинів, сувенірних магазинів, барів, маленьких затишних кафе і вишуканих ресторанів.
Морський музей Паламоса (який спійманий, що спійманий, як спійманий, і т.д.)
...
...
Ми беремо фото з підлоги, тому що відеозйомка заборонено.
...
1316534
Музейний корабель, вільний вхід.
компас
Команди у формі завжди готові позувати перед численними камерами
11 вересня — Національний день Каталонії
На вулицях ярмарку, дегустація все, що ви можете, продаж все, що ви можете... добре, ми витратили багато, що день.
Це свого роду гостей, які прийшли до нашого світла.
на шляху до пляжу
краба
Наш сусід є італійським кіт Bandito, як його власник назвав його. Ми ніколи не розуміли свою назву або сутність.
, Україна
І, нарешті, локальний абонемент є іспанською. Я не можу ігнорувати це тварина.
Додано до [mergetime]1320602862[/mergetime]
Що я кажу. Якщо Вас цікавить щось конкретне - запитайте. Дуже дякую.
288280
Джерело: