Екскурсія до Житомирської ГЕС

Цього літа я зумів відвідати Жигулевську ГЕС і підняти його повністю всередині і зовні. У мене є багато фотографій, які можуть здаватися цікавими для когось.
Зареєструватися
35 зображень Шиган

Починаємо з дахом моторного приміщення. Це величезна будівля 700 метрів. Ведуться струми. В проводах - половина мільйона лет, я випадково лікував дружину - іскравий пропущений.

Кожен кабель важка рука. Все дуже ефектно.

р.

Дріт досить високі над дахом, щоб ніхто не в ньому випадково отримує ебать.

р.

Це свого роду нижня яловичина. Є деякі чорти з там, що зловживає рибою, що пролягає турбіною. Є спеціальний катер на гідроелектричній станції, щоб їх захопити. Не завжди робіть це.

Р

Вид на вершину яловичини. Це пристрій для сміття. Ви можете побачити, скільки це там. Якщо ви приїжджаєте ближче, здається, що ви можете ходити по цій палі.

Сміттєва ріжуча ріжуча повна з оселильною рибою. Вони досить серйозні за розміром. Я вирішив пропустити жарт про виразку.

р.

Це те, що старий і демонтований сміття виглядає так. Запах його настає від кальмарів до пива, тільки значно сильніше.

Р

На гідроелектричній станції є спеціальний кран для збору сміття та підняття сміття. Його вантажопідйомність 250 тонн.

Пристрій для видалення сміття з води.

Це те, що номер двигуна і SCS виглядають як з верхньої сторони.

р.

Попередній фото на правому зображенні показує ворота. Якщо ми йдемо, ми бачимо це.

999 р.

Якщо ви ходите з цієї кімнати до нижньої сторони, в той час як спускаються сходи, ми отримаємо в номер двигуна. У той час як ми були там, три одиниці були зупинені на вокзалі і робота була перед заміною частин, і можливо, всі одиниці. У передпліччя можна побачити деталі турбіни, а саме, частини до яких прикріплюються леза.

І ось той самий сит розбирається зсередини. Для масштабу є Fedor Lighter.

...

І в цілому, станцією всі нереальні циклопанські розміри. Наприклад, тут гайка:

Ось ще одне залізо.

Станція в розрізі.

Це посміхається обличчя аварійно припиняє гідравлічний блок - тільки поверніть ручку. Він сказав, що один раз на екскурсію по одному відвідувачу, який прокинувся на ній і кожен став дуже сумним.

Це насправді гідравлічний блок.

Насправді це дуже великий і в попередньому малюнку видно тільки його вершина.

Контрольне обладнання.

Гуми. Дуже гаряча, навіть з кондиціонером.

І ці дроти є струмом від гідроблоків до трансформаторів. Вони мідь, просто фарбуються так, щоб не заплутуватися раптово.

Старі вимикачі. Просто стоїть в передпокої.

Так ми отримали до гідравліки. Вони 20.
Привід Гуіденс.

...

І це ще один агрегат, незабутній.

Передінтелекентний комп'ютер.

Верхній машинний номер.

Це фарширований дайвер в музеї станції. Я не знаю, що використовується диверс, але цей костюм є двома і заввишки півметра. На фоні є пристрій для перекачування повітря в начинку. Руки можна скручувати, це досить смішна сніжка. Повідомляємо, що коли не був фарширований чоловік всередині, але реальний дивер, два жінки скручували ці ручки. Чисті жінки, кажуть вони, була робота.

Ще один козацький кран перед музеєм.

р.

Це те, що спливаюча дерма схожа на верхній частині басейну.

...

все

Джерело: