Як я купив квитки до Великого театру

Останнім часом в рамках проекту «Большого», який зацікавився. І це як продовження, пише сердруссія. Про закінчення я поінформую: відкрився театр Болшого, урра! Скільки радості і гордості за завершення 6-річного реконструкції – тепер театр у всій своїй славі готовий до щоденних виступів, натовпів шанувальників, проданих і апеляцій. Особливо приємно знати, що квитки до Болшого не буде 2,5 млн рублів. Це бульсит. І це час. Квитки не продаються на всіх, тут були тільки запрошення. Ось два. І, нарешті, Большой не є московським театром. І наша всеросійська спадщина, — сказав голова держави Дмитро Медведєв.

Відмінно. Але ви самі спробували придбати квитки до Болшого, поважали Дмитра Анатолійовича? Якщо ви не знаєте, як працює продаж? Повідомляємо вас щось.

Проксимус Ми йдемо на офіційний сайт Bolshoi і радісного варіанту, щоб придбати авіаквиток. Ми називаємо касу, щоб побачити, коли є квитки, наприклад, для Nutcracker на початку січня. За допомогою третьої або п'ятої спроби викликати відповідь, що рівно два місяці. Ідеальна. У ніч на день X знову зайдіть на сайт і чекайте занурення кнопки «покупити квиток». Але час йде і немає варіантів. Ми чекаємо до ранку надії, що онлайн-продаж почнеться з відкриттям касового реєстру, тобто о 11 ранку. Але немає квитків. По-друге, ми називаємо касіра, протягом третього часу трубка піднімається і від неї звучить «Ми не продаємо квитки до головної сцени через Інтернет». Приходьте до касового реєстру [next]

Бажання боротися починає з'являтися. По-перше, якщо ви не продаєте квитки на Main Stage онлайн, напишіть про це. Незважаючи на те, що якщо ви її читаєте, сайт тільки призначає, що «замовлення і доставка користуються попитом». Як консервант! Хто б подумав, що це було простіше купити і замовити онлайн, прямо? По-друге, театр все ще живий у 1776 році, які не можуть організувати онлайн бронювання та бронювання квитків? Як може Ла Сфала, а Великий над тим, що суд XXI століття?

Проксимус Прийміть поломку від роботи, перейдіть до касового реєстру. Ознайомтеся з графіком, знову на сайті:

Ми прибуваємо в 10-45 році, в касі якого знаходиться 200 осіб. Хтось невірний з нею. Ми помітили, що це умовно розподілено на дві частини. Перша частина - найближча до в'їзду - це чоловіки в реіту і в'язані шапки, на обличчі культура не була відбита на всі 30+ років життя. Реселери, всі права. Друга частина черги в основному жінок, які розповідають один одному, що вони пішли недавно, які театри люблять більшість і т.д. Звичайні покупці.

11:00 - вихідний. 11-15, закритий. Дзвоните до Як закрити? Ви працюєте з касовими реєстрами? На 11-20 двері починають відкриватися і закрити процес. Але ніхто не рухається. Прийміть шпигуна до фіксуючих дверей - він виходить, що з 11:00 касові реєстри відкриті тільки для бенефіціарів, для всіх інших - від ноону. Чи важко писати про це знову? Але ми тримаємо стоячи.

До 14:00 черга ледь прилипає, хоча, можливо, люди просто ущільнюються, вона тепліше чекати +5. Відкрито та закрито, з’являються щасливі покупці квитків. Але! Вони всі однакові люди в капелюхах. Ці авід театральні гонщики стоять в якості танцюриста, один за кілька разів. Навійшов черги, а потім був хтось поруч з входом. Ця людина потім повторює трюк. Є десятки таких товарів.

88081 р.

Нержі починаються з ладу. Хтось викликає безпеку, що ебать? Стоп використовуючи ті ж речі кілька разів. Щоб охоронці заспокоїлися, “або ви хочете нечіти?” Я просто хочу, щоб мої квитки! Авіаквитки в море! Достатньо всім! натовп заспокоює.

Але 14-30 приходить, одна з охоронців підійшов другу частину черги, де звичайні люди продовжують чекати, і звіти, що «поїхали кілька квитків». Напевно, надії, що натовп буде диспергувати і дати дилерам закінчити очищення касових реєстрів. Але натовп починає оцінити: місткість театру становить 800 осіб за сеанс. Два сеанси в день, квитки на два дні - сума 3200 квитків повинна бути на продаж. І що всі три і півгодинні продаються на межі "2 штук в руці"?

Люди починають тренувати незадоволені, дилери поводяться трохи більш скромно і негайні обличчя «і я за це в капюшоні з трьох ранку» з'являються трохи рідше. Прийоми не залишають сцени, вони стоять у групах з блокнотами в руках. На жаль, вони обговорюють Чайковський і Глінка і напишіть літери подяки Болшого для дивовижних виступів, які змінили їх життя. Періодично, один з тренерів інформує прохідників-за «витоки до Болшого недорого» – знову, ймовірно, він не може пересуватися радість і ділити радість купівлі дешевих квитків в театр з першою людиною, яка відповідає.

Питання «як багато?» називають цифрою три або чотири рази вище, ніж номінальний. Привабливий, кривавий бізнес!

Україна

На 16-30 я можу потрапити в касовий апарат і отримати за одного тренера, який шліфує в гаманець. Роджер просто просить цегли, але припиняє тиск високого мистецтва. Після всього, тут вона касіра, тут є свого роду касіра, який зараз продасть мені красиві квитки до чудового театру за адекватні гроші. Щоб вибрати з: одиночні сидіння в столах на 9000 рублів або подвоювати на останньому ряду останнього балкона за 2000 рублів. Я взяв другий варіант, тому що я планував на першому або другому ярусі в центрі на п'ять тисяч (по суті, ці місця ще дешевше), плюс я приводив іноземцю і не хочу висадити його окремо.

На шляху, як і раніше чекаємо людей. Я сподіваюся побачити її наступні двері на балеті. В дорозі є реітузники, все те ж саме в групах і все ще пропонуються « квитки в Велике недороге». Завіса закрита. Інтермісія.

Тепер на заслугах.

Ковані мій французька, але що ебать? Чому ці витяжні індивіди створюють квиток Мафії сто метрів від Дума і ніхто нічого не робить про це? Що таке обличчя невідомо? Подивіться на ці обличчя, вони однакові.

р.

І ось головний реселлер всієї Русі - він ретельно виглядає після підопічних в черзі, щоб вони точно стояли в своїх місцях і переїхала швидше. Його ім'я не секрет нікому – Рогошин Сергій Петрович.

Після того, як ви можете покласти п'ять офіцерів поліції, які будуть популярні пояснювати тим, хто хоче чотири квитки - в кінці чергу, не знову на початку цього. За стійкість до правоохоронних органів – до відділу, встановленого законом. Після того, як ви можете відправити людину у скарженнях до тих груп, дізнатися ціни та подати статтю про незаконне підприємництво (реселери навряд чи платять податок на надприбутки до Федеральної податкової служби? Або ж ми просто в'язали Ходорковського за неплату? Після того, як наші податки відреставрували БТ, який митець повинен людям тепер переплачувати дилерів для можливості відвідування Театру, який фактично був відновлений для наших грошей? Чи не ви просто хочете закінчити цей щит? ?

По-друге, коли мова йде про відновлення. Ви бачили передні стовпці в денному освітленні? Вони фарбуються напівпрозорою фарбою з явними смужками. Хлопці, якщо у нас не вистачає грошей на нормальну фарбу, нехай просто ріжемо її, купуйте і пофарбуйте її самі. Якщо ви не змогли б правильно пофарбувати те, що в простому місці. По-третє, президент Г.П., ви був єдиною главою держави на зустрічі G20 з iPad. Прохолодний! Розширений користувач! Чи можете ви просувати адміністрування BT, щоб ввести продаж квитків через Інтернет (два штуки за ip і все ще бути чесним)? Чому іноземні театри роблять все, щоб зробити його легким і зручним для мене, іноземцем, щоб відвідати їх, і це неможливо в своїй країні? Або це не вигідно для адміністрації, оскільки мафія квитка дає їй відсоток? О, був, що дійсно сказав про голос? й

Нарешті, Дмитро Анатолійович, за запитом людей, я продаю велику занепокоєння за викликом Большого театру «су бренду». Для нас є мило, телевізор, чай з цукром, модні ходи, підгузники та ін. певних брендів. Гранд Театр – національна культурна спадщина (і не тільки «у національній культурній спадщині». І ми хочемо бути там частіше, чесно купуючи квитки на достатню кількість грошей, не залишаючи сім годин на вулиці за танцями неплатних дилерів, з якими ви нічого не робимо. До речі, якщо ви хочете показати свої знання англійської мови, краще повністю перевести сайт, тому що зараз це робиться на брухтах (все, ніж такий артисан).

Є два причини написання цього повідомлення. Першим є те, що це не повинно бути справи, і це вимагає широкого загалуження і громадського здоров'я. Другим є наслідок першого: коли я був в рядку, щоб зробити фотографії тренерів і пообіцяв писати великий пост про всю цю углість, кілька людей зважився і сказав: "Дуже, що зміниться?" Ніщо не змінить, якщо ми просто дихаємо і робимо нічого. Все!

Джерело: