670
Відкрита школа на півострові Кола
Ця школа розташована в Териберці, на півострові Коль. Він був закритий не довго, в 2005 році. Будівля було придбано кимось, і ніхто не бачив цю людину в оці. Вони пообіцяли зробити школу готель, але він був закритий коли-небудь. А замість того, що в Лодині є ще один «новий» І точка не тільки при профілактиці самої будівлі, але і в тому, що тут немає ніхто. Ті, хто може навчатися краще закінчити 9 клас.
39 фото через cr2
1,1 км Школа була розроблена з автономним існуванням у свідомості. Має власний котельний зал і власну свердловину з питною водою.
2,2 км Не були відкриті двері і вікна, тому було прийнято рішення про те, щоб потрапити всередину через другий поверх.
3. У З обережністю знімається скло, всі були всередині.
4. У Коли ми пішли, ми спочатку пішли до бібліотеки.
5. Умань Стародавні комп'ютери сидять акуратно на підлозі, 2,000 кілометрів від Москви, на самому краю півострова.
6. Жнівень Бібліотека була дуже велика. І все чудово збережено.
р.
7. Про нас Капи старих підручників і фантастики повільно висихають на полицях
8. У Звісно, в новій школі, яка була побудована в Любині, для цих книг немає необхідності.
9. Навігація Перший поверх коридору. Чому виникає таблиця?
10. швидше за все, колишня шафа праці
11.
12. Полулюкс
195474
13.00 р. І це другий поверх і крутий олен.
14. Біологічний кабінет. Не плутайте карти і глобуси.
15.00 р.
16.00 р.
17.00 р. Звісно, він поділився задньою кімнатою з хімічним офісом.
18 років
19.00 р. Науковий скелет
20.
21. Кількість всіляких пристроїв вражає навіть дівчину – хімік, який закінчив Московський гімназій
22. Кілька різних офісів.
23.
24.
25. Вчиться історія.
26.
27.
28. Тут працює фізика. Він був найбільш цікавим.
29. Двері в центрі каркаса - вхід до лабораторії, який просто заповнюється всілякими пристроями зверху вниз.
р.
30. Я в цілому дивився обладнанням школи.
31. Я не думаю, що вони можуть поставляти регіон, який шлях.
р.
32.
33. Але все це було просто прийняти і покинутий, замість того, щоб використовуватися як призначене.
34. тренажерний зал. Він знаходиться в підвалі, тому досить вологий і холодний.
35.
36.00 Р
37.
38. Сходження сходів до третього поверху і було порожнім. Так вони просто прийняли село зверху.
39.00 р. У приміщенні вчителя знайшли класний журнал, який було записано лише 2 особи, які закінчили 10-го класу.
Коли вони прибули, вони розмітили місцеву бабуся. Я повинен пояснити, чому ми отримали там. З'ясували, що вона була математикою в школі, і що хтось, хто може залишити, намагаючись це зробити. По суті, менше 1 300 осіб живуть в Теринці. Інші лише вказані. Що робити? До речі, нова школа в Лоденне набагато гірше цього.
Джерело:
39 фото через cr2
1,1 км Школа була розроблена з автономним існуванням у свідомості. Має власний котельний зал і власну свердловину з питною водою.
2,2 км Не були відкриті двері і вікна, тому було прийнято рішення про те, щоб потрапити всередину через другий поверх.
3. У З обережністю знімається скло, всі були всередині.
4. У Коли ми пішли, ми спочатку пішли до бібліотеки.
5. Умань Стародавні комп'ютери сидять акуратно на підлозі, 2,000 кілометрів від Москви, на самому краю півострова.
6. Жнівень Бібліотека була дуже велика. І все чудово збережено.
р.
7. Про нас Капи старих підручників і фантастики повільно висихають на полицях
8. У Звісно, в новій школі, яка була побудована в Любині, для цих книг немає необхідності.
9. Навігація Перший поверх коридору. Чому виникає таблиця?
10. швидше за все, колишня шафа праці
11.
12. Полулюкс
195474
13.00 р. І це другий поверх і крутий олен.
14. Біологічний кабінет. Не плутайте карти і глобуси.
15.00 р.
16.00 р.
17.00 р. Звісно, він поділився задньою кімнатою з хімічним офісом.
18 років
19.00 р. Науковий скелет
20.
21. Кількість всіляких пристроїв вражає навіть дівчину – хімік, який закінчив Московський гімназій
22. Кілька різних офісів.
23.
24.
25. Вчиться історія.
26.
27.
28. Тут працює фізика. Він був найбільш цікавим.
29. Двері в центрі каркаса - вхід до лабораторії, який просто заповнюється всілякими пристроями зверху вниз.
р.
30. Я в цілому дивився обладнанням школи.
31. Я не думаю, що вони можуть поставляти регіон, який шлях.
р.
32.
33. Але все це було просто прийняти і покинутий, замість того, щоб використовуватися як призначене.
34. тренажерний зал. Він знаходиться в підвалі, тому досить вологий і холодний.
35.
36.00 Р
37.
38. Сходження сходів до третього поверху і було порожнім. Так вони просто прийняли село зверху.
39.00 р. У приміщенні вчителя знайшли класний журнал, який було записано лише 2 особи, які закінчили 10-го класу.
Коли вони прибули, вони розмітили місцеву бабуся. Я повинен пояснити, чому ми отримали там. З'ясували, що вона була математикою в школі, і що хтось, хто може залишити, намагаючись це зробити. По суті, менше 1 300 осіб живуть в Теринці. Інші лише вказані. Що робити? До речі, нова школа в Лоденне набагато гірше цього.
Джерело: