554
Михайло Тимофєєв Калашніков 92 років!
10 листопада 2011 року Михайло Калашников. Відомий дизайнер-гунер отримав вітання на робочому місці - на Іжевському машинобудівному заводі, де, під керівництвом, було розроблено десятки зразків штурмових гвинтів на основі легендарного АК-47.
Зараз Михайло Калашников обіймає посаду головного дизайнера для стрілецької зброї, а також президента Союзу російських гармат.
Сайт: www.vesti.ru
Я додаю деякі фотографії з музеїв тієї ж назви.
З Я живу в Іжевську, маю нагоду піти в музей і виставковий комплекс ім. М.Т. Калашнікова. Я хотів би поділитися з вами кількома фотографіями та деякими текстами.
Музей презентує не тільки досягнення легендарного конструювання, але й історію його життя. Довгий шлях він подорожував у житті
На прикладі експонувалася модель газонокосарки, яка одночасно була розроблена Михайлом Тимофєєвим.
(Апологія якості, фото телефону)
крупним планом
багаторазова зброя
До речі, аббревіатура AK-47 (74) стоїть на автоматичному карбіді, але через збіг з назвою дизайнера, автомат Калашніков взяв корінь.
Підготовка частини гарматного бочка
Модифікація
Модифікація рушійної гвинтівки Калашні з барабаном (знизу) і чимось іншим (зверху)
Ім'я
далі
портрет Михайла Тимофєєва
Калашніков кулемет
ніч-версія
Це лише невелика частина всієї виставки в музеї.
Також в музеї є стрільба, де можна спробувати свої навички при стрільбі з різних видів зброї.
Фото з прайс-листа (літій 2010)
Додано до [mergetime]1320945781[/mergetime]
Це зараз. Дуже дякую.
Калашніков є великим чоловіком великої країни.
Джерело:
Зараз Михайло Калашников обіймає посаду головного дизайнера для стрілецької зброї, а також президента Союзу російських гармат.
Сайт: www.vesti.ru
Я додаю деякі фотографії з музеїв тієї ж назви.
З Я живу в Іжевську, маю нагоду піти в музей і виставковий комплекс ім. М.Т. Калашнікова. Я хотів би поділитися з вами кількома фотографіями та деякими текстами.
Музей презентує не тільки досягнення легендарного конструювання, але й історію його життя. Довгий шлях він подорожував у житті
На прикладі експонувалася модель газонокосарки, яка одночасно була розроблена Михайлом Тимофєєвим.
(Апологія якості, фото телефону)
крупним планом
багаторазова зброя
До речі, аббревіатура AK-47 (74) стоїть на автоматичному карбіді, але через збіг з назвою дизайнера, автомат Калашніков взяв корінь.
Підготовка частини гарматного бочка
Модифікація
Модифікація рушійної гвинтівки Калашні з барабаном (знизу) і чимось іншим (зверху)
Ім'я
далі
портрет Михайла Тимофєєва
Калашніков кулемет
ніч-версія
Це лише невелика частина всієї виставки в музеї.
Також в музеї є стрільба, де можна спробувати свої навички при стрільбі з різних видів зброї.
Фото з прайс-листа (літій 2010)
Додано до [mergetime]1320945781[/mergetime]
Це зараз. Дуже дякую.
Калашніков є великим чоловіком великої країни.
Джерело: