Один день жизни 3D-конструктора.

3D-конструктор – будь-який байдужий цієї планети (і, можливо, не тільки це), виробляє 3D модель. Що таке? Наприклад, я роблю 3D моделі ювелірних виробів. Хочу провести останній день тижня з нами.

Зеро 7.42 Зміяти. Ну, або зробити спробу прокидатися... «попередити свою руку на екрані», це легко сказати, хоча я впевнений, що багато хто збираюся раніше.

(до 27 фото)

Це тихий колір. При термометрі 7 градусів. Тексти пісень, а це означає: Він лежав, я знаю, що він прогрівається.

Щоранку. Я не завжди маю часу на пити. Ми любимо себе, і все ж будемо гарячими. Вона щаслива вона спить 15 хвилин довше, ніж я робити.

Упаковка. Набір Gentleman, все, що може бути корисним для 3D-дизайнера (і дійсно будь-який користувач ПК) на шляху і на роботі

Бог, Я на метро. Я не пам'ятаю, як я там.

Попередня картина була взята з камерою. І це вид очей, набагато більше невірно при 8:00 до 20:00

Площа Гай. Це завжди було так, напевно завжди, 2 роки тому я переїхав до Санкт-Петербурга з Іванова. Не шкодує. Зареєструватися! При 8:00 до 20:00

Приходьте Ми розглянемо один одного, дивимося на один день, але подивіться кожен день, якщо вони перекривають.

р.

Трохи терпіння і нехай до 3D, я просто купую бунг для сніданку з моєї тітки.

Пісня символізує, що я буду пізно працювати сьогодні.

В офісі є порожній і вдячний Богу, ніхто не відлякує мене за пізнання. У роботі 6 3D дизайнери працюють, і я 3D дизайнера і трохи керівника відділу.

Р

Робочий напій, без нього в петлі, не 3D модель без чашки кави.

На перших лініях. 1.5-2 моделі ювелірних виробів заплановані на добу. І одна (найцікава модель) за вечір (про її наприкінці посту)

Я пропустив багато цікавих моментів і покаже глоду. Шинка? ЗАМОВИТИ! І це річ з кільцем на пальці. Людина, найбільш незаймана, але найголовніша частина - кільце, яке буде... в 3 години.

За 3 години...

Що таке 3D? І ось ми, з сучасним програмним забезпеченням, ми можемо виглядати трохи вперед.

І це, коли ви запитаєте мене? Що це було? І починається найцікавіше - нове покоління принтерів з'явилася близько п'ятнадцяти років тому, що ці принтери можуть друкувати (рядити) модель 3D-файлу в об'ємі. Вокс, наприклад. У мене 2 з них.

р.

Вирощується щось схоже на це. Ні, ні, ні, ні. Що я піднялася.

І знову щадний набір, але тільки для восків.

Не одягається? Помилки Воску закохують ваші легені.

Сірі моделі, мочитися, танцювати з діамантами і закінчувати щось схоже на це. Ми переносимо моделі до виробництва, вони відливають реальне золото відповідно до прототипів воску, камені кріпляться, шліфуються і, ймовірно, танці з діамантами. В результаті ми бачимо в ювелірних магазинах

Повертюра з'їжджає, боєць їсти теж, президент, я впевнений, що не є фольгом або. Що робить 3D дизайнера гірше? З'їсти теж.

Через кілька годин Браслет буде готовий найближчим часом. Скільки коштує? Ми не можемо самі зателефонувати одержувачу.

17.10. Всі пішли додому. Хлопці, повинні знову запустити машину? Яповети, що трапляються з вами?

17:38 для пива і ніхтяків на вечерю, честь бекону Яповець!

Габаритний зображення

Метро, дорога, Джонні та чайник. Іванни? Johnny's a chinchilla!

Це хобі! Модель для себе. Люблю свою роботу, будьте ювелірними прикрасами на роботі (робота, робота), інакше що ви працюєте?

р.

Джерело: