Що таке Гаїшнік? Хто ви зустрілися?

Вже мало часу на фотографію і розуміння.
Гайшнік побачив, що хтось припинив Niva і втік у ліс.
Тут є 2 фотографії та маленька історія.
Що це?

У день міліції друг і я припинив біля невеликого магазину на виделці в Лен.регіоні.
В той час як мій друг був покупками для сигарет і мінеральної води, я вийшов з машини з моєю камерою.
З протилежної сторони дороги Гаїшнік. Він гальмує автомобілі.
Я не приділяв увагу йому до тих пір, поки він не збив. Я повернувся і побачила його прокинувся в середині дороги. На цьому запиті Niva стриманий. Не підозрюючи нічого, я підбираю камеру, щоб зробити простою картиною Гаїшника на роботі ... але не встигнути взяти постріл, так як пасажирські двері Ніва злегка відкриває і гайшник кидає з шляху до найближчих кущів і далі в ліс! Я просто натискав кнопку камери відразу! Я не знаю, як реагувати.
Ніва зліва відразу.
Моя подруга вийшла, і я продемонстрував йому картину. Ми трохи смілися, а потім питання виникло: що бачив Гаїшнік?

Ми поїхали з магазину і на краю лісу я побачила те ж саме Гаїшник. Він сидів в положенні копнік, нервово-куріння, що тримає голову і трохи просувається. Щоб прийти і попросити те, що сталося, ми не дратували, раптом з лякаєм, служба PM повернеться і стріляти назад. Походимо.

Джерело: