Як подарувати гроші на день народження

Я помістила тему про те, як давати гроші не методом «в конверті зубів», але більш потоково. Ця потреба виникла знову. Я вирішив це зробити. Я покажу вам, коли все.

499 р.

На День народження мами я вирішив, що це було приємно, щоб піти в санаторії. Для цього було прийнято рішення дати певну суму, але так як я не хочу дати знову конверт, я вирішив піти в міні-поле дива.

Я приготував всі необхідні речі:
набір прохолодних ручок, написання в блискучій фарбі
2 аркуші товстого паперу A3
свінгери
клей
труси
ліфчик
свінгери
олівець
й невеликий шматок піни.

З паперу ріжемо 2 полуколі (навіть, трохи прикрочений, так що)

Фіксуючи їх стрічкою посередині, діляться олівцем лінійкою 8 частин. У кожному я написав, що ви бачите на малюнку.

Тоді я мав вказати, що приз був. Я повинен розібратися, як збити його все. Подарунок був тематичним.

Так я вирішив зробити той самий супер приз в кожному секторі, просто писати різні речі.

Огей. Я зробив. Зараз мені довелося приховати все. Для цього я вирізати такі «заготовки сиру» - трикутники і стрічки, прикріплені до поверхні кола. Потім я закрив їх, і в середині я скажу, інакше вони відкриті.

Потім вона вирізала стрілу з товстого паперу. Так що вона знаменито спінений - Я кладаю дно (під кола) і під стрілкою на обрамленні піни. В іншому випадку він ловить і не обертається.

Це була гра, як це. Коли мій мама привітав, я пропоную свою супер гру і супер приз (як ви можете бачити, весь приз був однаковим).
Коли мами спинилися стріли, помічник в наступному приміщенні вирізав музику від WHERE WHEN - добре, де коні. Це його.

А коли я сказав: «Студія Приз», - грали музику з поля чудеса. Саме так ми привітали нашу маму. Мама була дуже рада

Це те, як ви спините стрілку, щоб вона добре спинилася замість скління.

Дуже дякую!

Джерело: