Як подарувати гроші на день народження

Я помістила тему про те, як давати гроші не методом «в конверті зубів», але більш потоково. Ця потреба виникла знову. Я вирішив це зробити. Я покажу вам, коли все.

499 р.

На День народження мами я вирішив, що це було приємно, щоб піти в санаторії. Для цього було прийнято рішення дати певну суму, але так як я не хочу дати знову конверт, я вирішив піти в міні-поле дива.

Я приготував всі необхідні речі:
набір прохолодних ручок, написання в блискучій фарбі
2 аркуші товстого паперу A3
свінгери
клей
труси
ліфчик
свінгери
олівець
й невеликий шматок піни.

З паперу ріжемо 2 полуколі (навіть, трохи прикрочений, так що)

Фіксуючи їх стрічкою посередині, діляться олівцем лінійкою 8 частин. У кожному я написав, що ви бачите на малюнку.

Тоді я мав вказати, що приз був. Я повинен розібратися, як збити його все. Подарунок був тематичним.

Так я вирішив зробити той самий супер приз в кожному секторі, просто писати різні речі.

Огей. Я зробив. Зараз мені довелося приховати все. Для цього я вирізати такі «заготовки сиру» - трикутники і стрічки, прикріплені до поверхні кола. Потім я закрив їх, і в середині я скажу, інакше вони відкриті.

Потім вона вирізала стрілу з товстого паперу. Так що вона знаменито спінений - Я кладаю дно (під кола) і під стрілкою на обрамленні піни. В іншому випадку він ловить і не обертається.

Це була гра, як це. Коли мій мама привітав, я пропоную свою супер гру і супер приз (як ви можете бачити, весь приз був однаковим).
Коли мами спинилися стріли, помічник в наступному приміщенні вирізав музику від WHERE WHEN - добре, де коні. Це його.

А коли я сказав: «Студія Приз», - грали музику з поля чудеса. Саме так ми привітали нашу маму. Мама була дуже рада Як подарувати гроші на день народження

Це те, як ви спините стрілку, щоб вона добре спинилася замість скління.

Дуже дякую!

Джерело: