Ми-8МТВ

Ну і час писати про свій відпочинок. Вони подали дівчину до Франції, через Гельсінкі і, як це сталося, через Амстердам.

(Я вже написаний про ці міста, тому я не буду жити на них довго) Гельсінкі-Амстердам-Париж і Париж-Хельсінкі вартість квитків 11000 рублів. Дорога в Гельсінкі - 1200 рублів один спосіб, від дому до аеропорту.

Ми-8МТВ Р

В той час як ми були на нашому шляху, ми все ще знайшли білі ночі і познайомимося з світом. Не дуже зручно, але це швидко. Чому ви літали з Гельсінкі замість Петра? Так, тому що 2 рази дешевше квитків.

В цілому, після того, як сидять трохи в аеропорту, чекаючи на початок реєстрації і ходьба на безоплатно, летять в Амстердам.

Ми-8МТВ

До центра 20 хвилин їзди вирушили 5 годин між рейсами, і ми пішли в місто, добре від аеропорту до центру 20 хвилин.

Ми-8МТВ

...

Ми-8МТВ

Після того, як показати мій друг червоний легкий район, кав'ярня і катання на велосипеді в центрі, ми повернулися в аеропорт і летять до Парижа, благословення реєстрації вже не було необхідно.

Ми-8МТВ

Паризь не вразив мене на перший раз. Я вгадаю, що вони втомилися після дороги. Ми проживали з сестрою моєї дівчини, який переїхав до Парижа 10 років тому і вже можна вважати французькою. Вона зустрілася з нами в аеропорту в її автомобілі, вона мала клас Mercedes C. Перше, що я помітив, що весь автомобіль був подряпиним, явно вручну. Я запитав, що сталося на машині, до якого вона спокійно відповіла, що у Франції вони не люблять їздити дорогими автомобілями і просто подряпинити їх.

Ми-8МТВ

На цій точці я пропустив його, і я думав, що ви знаєте, немає одного з вас, але потім, ходи по місту, я помітив хороші автомобілі, і дійсно, досить кілька з них були подряпини. Приходьте, тепер трохи про Париж.

Ми-8МТВ

З Я жити в Санкт-Петербурзі, Парижська архітектура не вразила мене багато. Я, вона красива.

Ми-8МТВ

Але для того, щоб не розфарбувати, немає. Я більше зацікавлена в обстановці міста і якості життя, де я піду. У Парижі є щось схоже, що це чарівно і приємно почути французівку. Маленькі вулиці і маленькі магазини.

Ми-8МТВ

Що прилягають до великих проспектів...

Ми-8МТВ

... і величні собори.

Ми-8МТВ

Любов і романтика на кожному кроці.

Ми-8МТВ

І абсолютно неприпустимо мені, культ Ейфелевої вежі, які практично неможливо дістатися до тих, хто бажає.

Ми-8МТВ

У Парижі багато туристів. Протягом декількох років поспіль Париж займає перше місце у світі за кількістю туристів.

Ми-8МТВ р.

Якщо ви їдете до Парижа, прийміть до черги на будь-який туристичний сайт.

Ми-8МТВ

Подумайте заздалегідь про те, як ви будете рухатися. Так як відстань довге і ви втомилися ходити дуже швидко. Більшість Парижів вибирають мотоцикли або мопеди. Я не бачив, що багато мотоциклів в будь-якому місці. Ось так багато! Це може бути пояснено великими брухтами, вартість автостоянки та їх відсутність. Ми колись пішли в центр на машині і після пари прокладок через вулиці, ми не знайшли жодного вільного місця. Тільки в підземному паркінгу на 5!!! рівень було 2 вільні місця. 2.4 євро на годину.

Ми-8МТВ

Я думаю, що кожен їде скутери і мотористи і парки на тротуарах.

Ми-8МТВ

...

Ми-8МТВ

Водіння в метро не весело і нудно. (1.7 євро)

Ми-8МТВ

Іноді є цікаві персонажі.

Ми-8МТВ

Ви можете орендувати велосипед, але вам потрібна кредитна картка з чіпом. Скоро, вирішіть заздалегідь, як рухатися по місту, щоб побачити все і встигнути всюди. Після трьох днів ми пішли в Деувіль (де англійський канал).

Ми-8МТВ Перегляди

Виявилося дуже гарне місце. Неприємний аристократичний дух. Все тонке, гладке і приємне для очей.

132592

Все це краса на березі моря

Ми-8МТВ

Пляж і море дуже чисті і не дуже натовповані.

Ми-8МТВ

Ведуться роботи по догляду за порятунками.

Ми-8МТВ

Взявши з води, чоловік дівчини ми відвідували,

до Що я оплачую мої податки!

І, до речі, податки. Я говорю про Францію: Це добре жити тут, але це погано працювати тут! Ви, напевно, чули про прогресивну масштабу оподаткування, яку вони хочуть ввести в нашу країну. Так, у Франції 70% населення не сплачують податки (повіді вони заробляють до 450 (18,000 рублів) на місяць), що залишилися 30% оплатити все. Наприклад, якщо ваша зарплата становить 3 500 євро, ви отримуєте 2100.

Якщо вартість майна всієї нерухомості (будинок + дачі) становить понад 500 000 євро, а нерухомість у Франції дуже дорого, то один раз на рік необхідно сплатити податок, здається, 5000 євро. Крім того, як розповіли, деякі квартири в третьому генеруванні отримали від родичів, а потім його значення перевищили 500 000, тепер необхідно буде оплатити податок на нього або продати.

Агентства нерухомості знаходяться в кожному кроці.

Ми-8МТВ

Все це питання про те, що я хотів би жити тут. Так, я хотів би жити, але працювати...

Ще одним прикладом є чоловік дівчини, який ми відвідали, власник або співвласник будівельної компанії «маленькі» (при запиті, скільки людей працюють для нього, він сказав, що близько 250, можливо 300). Прогулянка Deauville, він припинив і почав розглянути новий Audi A6 і сказав, що він мріяв про покупку A7 в якийсь день. (2,735,000 р. ~ 70,000 євро. в Росії).

Ми-8МТВ

А потім сказав мені, як добре вони були соціально. Вони говорять про те, що коли ви проживаєте, і ваша заробітна плата становить 4000 євро, відповідно до закону, розмір Вашого пансіонату становитиме 75% від нього, тобто 3000 євро.

Ми маємо такі закони щодо пенсійних фондів, тільки для посадових осіб та суддів.

Ось чому я маю подвійне почуття про Францію. Так, красиві і аристократичні, але жити і працювати.

Поки ми були там, було велике свято у Франції: день Бастилії. Увечері на пляжі була феєрверка на честь цього.

Ми-8МТВ

Я скажу вам, ймовірно, найкраща зарплата я коли-небудь бачив.

Дуже яскрава, наповнена на музику, довгий і барвистий. На честь якого цей салют.

Ми-8МТВ

Найдивовижніше, що ніхто не заспіває на святі. Чи ви коли-небудь пішли на салют 9 травня в Росії? І ось лінія для морозива і лимонадного кошика. Кожна з них - совер, посмішка і зміст. Але вже на місці я зрозумів, що це можливо і необхідно насолоджуватися життям не в салаті, так як ми звикли. Все було культурно полоне!

Вранці ми пішли в магазин, а потім вирішили подивитися на товари і ціни. Є багато різних, цікавих імен...

Ми-8МТВ

Вино, горілка, коньяк, віскі... Ви хочете і за доступними цінами.

В останній день ми пішли на невеликий слайд, я думаю, що Anfler називається...

Ми-8МТВ

Лоти магазинів з продажу смішного мистецтва.

Ми-8МТВ

На сьогоднішній день у Франції, і це був дощ.

Ми-8МТВ

Ми виїхали на аеропорт рано вранці.

У Франції практично всі подорожі з навігацією. В іншому випадку вони говорять, ви не будете розуміти кількість і напрямок доріг.

Ми-8МТВ

Коли ми приїхали на прямий рейс до Гельсінкі, мікроавтобус чекав прямо в аеропорту. Після очікування чергової години ми пішли додому.

Ми-8МТВ

Водій постійно швидкісний. Поворот, де ви можете і не можете. Звісно, на дорозі був рейдер. На мотоциклі чекав офіцер поліції.

Ми-8МТВ

Ще одна зупинка, і після зупинки 20 секунд пізніше, автомобіль витягнув.

Ми-8МТВ

Поки водій вдихнув в трубку і пояснив до міліції в машині, інші, без зцілення, зробив їх бізнес.

21662

Наш водій, як «офіційно безробітний», був розрахований на 115 євро для прискорення 24 км / год (124 замість 100).

Ми-8МТВ

Ми пішли, щоб дотримуватися всіх правил... До кордону.

Право на нашому контрольному пункті проходив цей тварини, особливо ніхто не боївся.

Ми-8МТВ

Ну, після досить швидкого огляду, ми переїхали в місце народження.

Впевнено, що це! В цілому, я був радий поїздкою! Особлива подяка господарям!

Успіхів, всіх!

Ми-8МТВ

Джерело: