Ми-8МТВ

Ну і час писати про свій відпочинок. Вони подали дівчину до Франції, через Гельсінкі і, як це сталося, через Амстердам.

(Я вже написаний про ці міста, тому я не буду жити на них довго) Гельсінкі-Амстердам-Париж і Париж-Хельсінкі вартість квитків 11000 рублів. Дорога в Гельсінкі - 1200 рублів один спосіб, від дому до аеропорту.

Р

В той час як ми були на нашому шляху, ми все ще знайшли білі ночі і познайомимося з світом. Не дуже зручно, але це швидко. Чому ви літали з Гельсінкі замість Петра? Так, тому що 2 рази дешевше квитків.

В цілому, після того, як сидять трохи в аеропорту, чекаючи на початок реєстрації і ходьба на безоплатно, летять в Амстердам.

До центра 20 хвилин їзди вирушили 5 годин між рейсами, і ми пішли в місто, добре від аеропорту до центру 20 хвилин.

...

Після того, як показати мій друг червоний легкий район, кав'ярня і катання на велосипеді в центрі, ми повернулися в аеропорт і летять до Парижа, благословення реєстрації вже не було необхідно.

Паризь не вразив мене на перший раз. Я вгадаю, що вони втомилися після дороги. Ми проживали з сестрою моєї дівчини, який переїхав до Парижа 10 років тому і вже можна вважати французькою. Вона зустрілася з нами в аеропорту в її автомобілі, вона мала клас Mercedes C. Перше, що я помітив, що весь автомобіль був подряпиним, явно вручну. Я запитав, що сталося на машині, до якого вона спокійно відповіла, що у Франції вони не люблять їздити дорогими автомобілями і просто подряпинити їх.

На цій точці я пропустив його, і я думав, що ви знаєте, немає одного з вас, але потім, ходи по місту, я помітив хороші автомобілі, і дійсно, досить кілька з них були подряпини. Приходьте, тепер трохи про Париж.

З Я жити в Санкт-Петербурзі, Парижська архітектура не вразила мене багато. Я, вона красива.

Але для того, щоб не розфарбувати, немає. Я більше зацікавлена в обстановці міста і якості життя, де я піду. У Парижі є щось схоже, що це чарівно і приємно почути французівку. Маленькі вулиці і маленькі магазини.

Що прилягають до великих проспектів...

... і величні собори.

Любов і романтика на кожному кроці.

І абсолютно неприпустимо мені, культ Ейфелевої вежі, які практично неможливо дістатися до тих, хто бажає.

У Парижі багато туристів. Протягом декількох років поспіль Париж займає перше місце у світі за кількістю туристів.

р.

Якщо ви їдете до Парижа, прийміть до черги на будь-який туристичний сайт.

Подумайте заздалегідь про те, як ви будете рухатися. Так як відстань довге і ви втомилися ходити дуже швидко. Більшість Парижів вибирають мотоцикли або мопеди. Я не бачив, що багато мотоциклів в будь-якому місці. Ось так багато! Це може бути пояснено великими брухтами, вартість автостоянки та їх відсутність. Ми колись пішли в центр на машині і після пари прокладок через вулиці, ми не знайшли жодного вільного місця. Тільки в підземному паркінгу на 5!!! рівень було 2 вільні місця. 2.4 євро на годину.

Я думаю, що кожен їде скутери і мотористи і парки на тротуарах.

...

Водіння в метро не весело і нудно. (1.7 євро)

Іноді є цікаві персонажі.

Ви можете орендувати велосипед, але вам потрібна кредитна картка з чіпом. Скоро, вирішіть заздалегідь, як рухатися по місту, щоб побачити все і встигнути всюди. Після трьох днів ми пішли в Деувіль (де англійський канал).

Перегляди

Виявилося дуже гарне місце. Неприємний аристократичний дух. Все тонке, гладке і приємне для очей.

132592

Все це краса на березі моря

Пляж і море дуже чисті і не дуже натовповані.

Ведуться роботи по догляду за порятунками.

Взявши з води, чоловік дівчини ми відвідували,

до Що я оплачую мої податки!

І, до речі, податки. Я говорю про Францію: Це добре жити тут, але це погано працювати тут! Ви, напевно, чули про прогресивну масштабу оподаткування, яку вони хочуть ввести в нашу країну. Так, у Франції 70% населення не сплачують податки (повіді вони заробляють до 450 (18,000 рублів) на місяць), що залишилися 30% оплатити все. Наприклад, якщо ваша зарплата становить 3 500 євро, ви отримуєте 2100.

Якщо вартість майна всієї нерухомості (будинок + дачі) становить понад 500 000 євро, а нерухомість у Франції дуже дорого, то один раз на рік необхідно сплатити податок, здається, 5000 євро. Крім того, як розповіли, деякі квартири в третьому генеруванні отримали від родичів, а потім його значення перевищили 500 000, тепер необхідно буде оплатити податок на нього або продати.

Агентства нерухомості знаходяться в кожному кроці.

Все це питання про те, що я хотів би жити тут. Так, я хотів би жити, але працювати...

Ще одним прикладом є чоловік дівчини, який ми відвідали, власник або співвласник будівельної компанії «маленькі» (при запиті, скільки людей працюють для нього, він сказав, що близько 250, можливо 300). Прогулянка Deauville, він припинив і почав розглянути новий Audi A6 і сказав, що він мріяв про покупку A7 в якийсь день. (2,735,000 р. ~ 70,000 євро. в Росії).

А потім сказав мені, як добре вони були соціально. Вони говорять про те, що коли ви проживаєте, і ваша заробітна плата становить 4000 євро, відповідно до закону, розмір Вашого пансіонату становитиме 75% від нього, тобто 3000 євро.

Ми маємо такі закони щодо пенсійних фондів, тільки для посадових осіб та суддів.

Ось чому я маю подвійне почуття про Францію. Так, красиві і аристократичні, але жити і працювати.

Поки ми були там, було велике свято у Франції: день Бастилії. Увечері на пляжі була феєрверка на честь цього.

Я скажу вам, ймовірно, найкраща зарплата я коли-небудь бачив.

Дуже яскрава, наповнена на музику, довгий і барвистий. На честь якого цей салют.

Найдивовижніше, що ніхто не заспіває на святі. Чи ви коли-небудь пішли на салют 9 травня в Росії? І ось лінія для морозива і лимонадного кошика. Кожна з них - совер, посмішка і зміст. Але вже на місці я зрозумів, що це можливо і необхідно насолоджуватися життям не в салаті, так як ми звикли. Все було культурно полоне!

Вранці ми пішли в магазин, а потім вирішили подивитися на товари і ціни. Є багато різних, цікавих імен...

Вино, горілка, коньяк, віскі... Ви хочете і за доступними цінами.

В останній день ми пішли на невеликий слайд, я думаю, що Anfler називається...

Лоти магазинів з продажу смішного мистецтва.

На сьогоднішній день у Франції, і це був дощ.

Ми виїхали на аеропорт рано вранці.

У Франції практично всі подорожі з навігацією. В іншому випадку вони говорять, ви не будете розуміти кількість і напрямок доріг.

Коли ми приїхали на прямий рейс до Гельсінкі, мікроавтобус чекав прямо в аеропорту. Після очікування чергової години ми пішли додому.

Водій постійно швидкісний. Поворот, де ви можете і не можете. Звісно, на дорозі був рейдер. На мотоциклі чекав офіцер поліції.

Ще одна зупинка, і після зупинки 20 секунд пізніше, автомобіль витягнув.

Поки водій вдихнув в трубку і пояснив до міліції в машині, інші, без зцілення, зробив їх бізнес.

21662

Наш водій, як «офіційно безробітний», був розрахований на 115 євро для прискорення 24 км / год (124 замість 100).

Ми пішли, щоб дотримуватися всіх правил... До кордону.

Право на нашому контрольному пункті проходив цей тварини, особливо ніхто не боївся.

Ну, після досить швидкого огляду, ми переїхали в місце народження.

Впевнено, що це! В цілому, я був радий поїздкою! Особлива подяка господарям!

Успіхів, всіх!

Джерело: