Фотографії особистої безпеки

Отримано наступний лист:

«Привіт, що я збираю робочі моменти охорони перших осіб держави». У листі я прикріплюю фотографії і мої коментарі до них. Більшість матеріалів класифікується як ДСП, тому це буде право на громаду, сподіваюся. З повагою, МВД. й

1,1 км Брат цього «особистого» в той час заробив гроші з продажу сувенірів на вулиці Єкатеринбурга.

2. Джордж Буш Ср. з дружиною

доб.

3. Гризлов, Туліпов

4. Клебанов, Матвієнко, Пехтін

5. Умань Тоді Клебанов мав безпеку ФСО і «Каукас», і Матвієнко ще не

р.

6. Жнівень
Клебанов – «Е-шка», Матвієнко – «Ц-шка»

7. Про нас FSO гостьовий автокад

8. G8 вершини. Керівник автокадемії Канади

9. Навігація Я відразу ж підкреслюв хлопця на праву, яка вибрала машину (за вказівками, зброю зазвичай вибираються для використання).

р.

10. Під час створення перекладача виходив і починав ходити назад і заблокувавши лінію вогню між машинним пістолетом і мені. Він став нервовим і постійно дивився з-за неї, закріпивши очі на руки. Канадський охоронець виходить.

11. Зійшла посилання.

12. Машина все ще вирішила приховати машину

13.00 р. І охоронець трималася в мене.

14. А в мікроавтобусі кілька наших спеціальних сил дивилися це все (ви можете бачити стібку з прапором на праву руку від працівника в пасажирському сидіння). Я впевнений у відкритому віконці один з стовбурів також вказав на правильному око.

р.

15. Каянов

16.00 р.

р.

17.00 р. Нещодавно призначили главу ФСБ у Санкт-Петербурзі та Ленінградській області, генерал-лейтенант Ручев Андрій Володимирович. За допомогою мінібуса спецпідрозділу FSB GRAD (Active Action Group) та двох автобусів з верхнім рівнем всіх охоронних агентств СНД (зокрема, Грузії).

18 років Це те, що вихід виглядає як зсередини.

19.00 р. Кортеж голови ROC

р.

20. Туліпов, Сердюков, Матвієнко, Митрополит Санкт-Петербурга та Ладога Володимир, Патріарх Московської та всієї Русі Кирило

р.

21. + складний

6439564

22. Робота з безпекою, подвійний пуск та показання місця зупинки

9216647р.

23. На підвалі!

24. Не забудьте скласти.

1149260р.

25. Поверніть знову, запустіть на місця, збудуйте автокад і в наступну адресу

26. Повна автокадемія Президента РФ Дмитра Медведєва

27.
На голові «сірий». Спринтер

28.
Головний автомобіль Повідомте про те, що пара на відстані

29. В той час, коли президент все ще тут...

30. охоронець біля Медведєва ще не високий, але в внутрішньому колі я розумію, що були спеціально підібрані гіганти (Я тримаю камеру повністю на руки знезаду). Порівняти його на висоту стоячих жінок.

Це його.

Джерело посилання.

Джерело: