Це може статися тільки в нашій країні.

В іншому день, всі Твер були вражені новинами, що як дивно, так і вимушено думають.

У загальному залі вул. Горького відбувся комікс, але по-справжньому російський сюжет. Рано вранці, 15 листопада, біля одного з в’їздів, одна з місцевих грандіозних культових кульок знайшли понад п’ять сотень тисяч рублів!

Згідно з повік, під час ранку раптово багата бабуся спробувала вайн знайти власника вражаючої кількості. За її словами, «з'явився багато грошей в гаманець і деякі різнокольорові картки», очевидно, виявився бізнес-картами.

Навколо блукання по холодній вулиці, компасіонатна бабуся дав їй гаманець... місцевими напоями, зібраними на одному з в’їздів будинку на ранковий похмілля. Я подарував його під претекстом, кажучи, «Гуї, ви знаєте всіх тут, ви постійно сидите, ви можете знайти когось, але це важко для мене, щоб знайти, щоб померти швидше. й

«гуїс» не думав довго над твердим гаманцем і... поспішали шукати недбалого власника коштів. Пошук швидко приніс успіх - до шуму і висихання захоплених і заспокійливих п'ят, дружини місцевого бізнесмена I. Пояснення того, що "чоловік, ймовірно, кинув його гаманець, коли він потрапив в машину," вона продемонструвала життєрадісні документи ансамблю, ім'я яких збіглася з даними на кредитних картках у знайденому портфоліо.

Сторони погодилися, що «Коли чоловік приходить від роботи ввечері, він покриє вас гарним очищенням прав на дворі на domino table». Суд заповнив агонізуючою антис...

А, як наслідок, бізнесмен І., повертаючись з роботи, дивився про гіп навколо свого портфеля (який, як він думав, «право заготівля в домашніх умовах») і не кладав пляшку перед обіцянкою компанії!

П'ятина компанія спробувала практично бурити квартиру бізнесмена, але йому вдалося пояснити, що не варто його зв'язатися з ним. Напої, залишені для відтворення dominoes без грошей, сердитися і з великою кількістю вражень.

Що відбувається на вулицях нашого міста.

Скільки коштує гаманець?

через y-tver.com.

Джерело: