Зимова помпа!

Написання регану Lj-user: Уже недавно колеги принесли мені свіжозрощений кедровий конус в подарунок від Далекого Сходу. Вона була настільки здоровою, важкою. Скарга запашна і фарширована горіхами зверху вниз. Перші кілька днів я просто пом'ятаю його в сумці, що перетягував мене до вечора. Це було дуже добре на душі. І після того, як бампер почав висихати і погода. Потім повільно я почав вибирати насіння з неї і з'їсти. Смачний! Я дивлю вікна, і сніг дощ,... Я пам'ятав мене мужчини, і якось я став притулком: Я маю на увазі тут з шиєю, і вони там. Ви пішли на дерева замість обіду.
(093) 903 52 64 Розклад роботи

1,1 км Не визнавайте мене спочатку. Ми були плавлення на повній долоні горіхів, які дивляться на лінзу і на мій шимано рибалка капелюх. Але все змінилося, коли вона вийшла з неї кишеню.

2,2 км Я кладаю в снігу поруч з деревом і дивився що сталося. І що сталося в тому, що кальмар, зануривши бампу, розкочував з кубиком і почав тріскатися з хвилюванням. Я захопив люмп і ран! Але як ви втечу, коли ви невеликий і великий хлопець? Стоплені засоби лапи до серця, дихання важко. Набридло народження.

3. У Погана розбиратися і збивати горіхи всюди, повністю зануритися. У снігу, в землі, в роті...

Р

4. У Вона відчувала, як тварина не погана. Їжте її насіння і лісові горіхи. І є чубчик, реальний cedar shish, damn it!

5. Умань Але, звичайно, не тільки що потрібно знайти скарб, необхідно також зберегти. Незабаром на ньому зібралися кілька голодних кальмарів, які поступово підходили до конуса і зірвали. Я коли-небудь перестав існувати, незважаючи на затискання затвору камери.

6. Жнівень Компетентна фірма

7. Про нас Гей, Петрович, коли весна?!

8. У Як працює в житті, скоро всі білки дізналися про пошук. Тексти пісень, а це означає: Близько мене, на мій погляд, на камері з'явилися десятки гризунів, які не боїлися мене на всіх, і я навіть трахнув теплий живіт з пальцем. Апотеоз прийшов, коли я зняв каштан на снігу, а інший кальмар сидить на моєму об'єктиві і сидить прямо на мене. Я не думаю, що вони вірять мені зараз.

р.

9. Навігація Непримітно, після такого висловлення кальмарів, необхідно взяти деякі білки до котеджу на броду.
У слово, шиша.
Я пам'ятаю, намагаючись кальмарів і годування ялинових конусів, але немає результату. Не в хроні

Джерело: