Написання Дідусь Магорка

Написання Дідусь Магорка:

Новосибірськ ЧЕС-5 є одним з найбільших теплових електростанцій РФ. Виготовляється 50 відсотків електроенергії, що генерується в регіоні – виробляється 24 млн кВт-год електроенергії на добу. CHPP 5 має два диптаки - перший 180 м високий, другий 260 м - в даний момент найбільша структура в Новосибірську.

15 зображень

Куртак - це об'єкт, який довгий виглядав здалеку і вірив, що CHP5 є винятком правила «Ви можете отримати в будь-якому місці, основне бажання і винахідливість».

3. У І так я був у верхній частині, і для десерту були охолоджувальні вежі, висота якого становить 86 м.

4. У Сусід 180 метр труби

5. Умань Переглянути

986257

Я написав наступний день:
«Ми були в охолоджувальних вежах – це неприпустимо!» Всередині охолоджувальних веж є волога і туман, як хмара, в яку дуже страшно вводити, тому що нічого не стає видно навколо. На охолоджувальну вежу, коли ви стояти, здається, що хмари утворюються вище вас, збиваючи і збиваючи.

Тоді, коли вони пішли на ЧП, вони були вражені на масштабі виробництва. На трубі сходження на довгий час, в кожному розділі обговорюється все, що сталося навколо. Коли ми піднімалися вгору і побачили всю місто на відстані, вона здавалася невеликою і щільністю. І коли я отримав, щоб подивитися в дуже вентиляцію, з якого вийшов стовпчик диму, я трахнув! Однотонний гумка, діаметр вентиляційного розчину декількох метрів, все кіптява, і ви відчуваєте тепло. Чому ще був мій штатив і я на пару з ним, але це невеликі речі.

І в цілому, ми все ще проходимо по сортуванню, де ввозиться вугілля, де наконечники автомобілів перетворюються на гондолі машини і заливають вугілля в бункери - підземні сховища, з яких вугілля надходить до виробництва через транспортери.

Так, багато емоцій!

Але це не все. З настанням холодної погоди під охолоджувальними вежами утворилося реальне льодове королівство, яке вражає ще більше, ніж просто перегною і туманом.

6. Жнівень Перед тим як він отримує холод.

р.

7. Про нас Водна стіна

8. У І це, коли він отримує холод.

р.

9. Навігація Хто хоче піднятися?

10. Морозиво, сніг і туман скрізь.

11. Приїжджати.

р.

12. Знаходилося сильний вітер, снігосос. Пар густий, теплий з ароматом хлору. У вас є нуль, якщо ви вводите його.

13.00 р. Дизайни великі, тому що каркас ледь підійде.

14.

15.00 р. Bye-bye, мій улюблений CHP.

Р

Джерело: