Що поза платформою. . й

Добра ніч YAP! Сьогодні Я подарую вам ще одну фото з підходу. Нагадуємо, що всі фотографії беруться з ризиком життя і шанс бути затриманими. Не намагайтеся повторювати себе.

Коли вільний час не вистачає, щоб піти в інше місто, і для високої чіткості фотографія погода була закачана, я ходжу на пригоди в умовах метро Москва. Це невиліковне відчуття - прогулятися по лабіринтів, які обгортають столичний метро, знімаючи плівку поїздів, а в той же час без втрати пильності. У мене є особлива любов до з'єднання гілок і збоїв двох або більше ліній, де оригінальне призначення прогулянок може істотно змінитися, якщо є невідомі прогулянки. Навіть після відвідування цього місця багато разів, завжди є щось нове, яке я не підкреслюв. Такий приклад може слугувати багаторівневою системою кабельних колекторів на метро - "CML". Його відмінною рисою є те, що один раз в цій системі ви можете піти в кілька гілок метро одночасно в самих незвичайних місцях. Підсумок також є домом для численних вентиляційних валів, які можуть працювати одночасно на двох гілках і загадкових об'єктах, спочатку побудованих для військових цілей. Середній пасажир не знає, що поза бажаною станцією не тільки монотонний тунель з станції А до станції B, але цілий невеликий світ.

Фотографії з тут

Площа Революції

1,1 км

2,2 км

Р

3. У

доб.

4. У

5. Умань

6. Жнівень

р.

7. Про нас На лівому – тонна ванна.