575
Лабораторія ядерної хімії та металоографії
Під час активної розвідки космічних просторів у СРСР створено багато лабораторій для різних досліджень. Створено багато грошей, закритих комплексів з підвищеним рівнем секреції. Але минулі роки Радянського Союзу зникли і інші пріоритети з'явилися в країні, гроші вже не виділяли за космічні програми і лабораторії почали стояти свічки.
29 зображень по saoirse 2010
1,1 км Давайте подивимося на плиту з контрольної кімнати.
2. Панель управління. Незважаючи на те, що всі занедбані території все ще захищені і наслідки захоплення є досить серйозними.
р.
3. У На задній боці шаф з обладнанням для запису можна побачити, що деякі пристрої демонтовані, швидше за все, що можна використовувати в іншому місці.
4. У Пульт дистанційного керування.
5. Умань Дізнайтеся, що я не можу зробити в цій лабораторії. Тільки назва і невелика історія місця відомі.
р.
6. Жнівень Лабораторія входить до складу провідного підприємства для космічних досліджень. Проведено різні секретні програми та тести. Але в середині 90-х років країна не могла дозволити собі витрачати гроші на це дослідження і майже всі космічні програми були призупинені, і стенди, які знаходяться в фотографіях, нижче, були вимкнені до кращого часу, які не будуть приходити.
7. Про нас Мета цих величезних юнітів не знаю.
8. У Кілька пострілів всередині.
73666
9. Навігація
10. Сліди в цьому місці розповіли про високі температури.
11. Тестувати стенд на іншій стороні.
12.
13. СТЛ-300. Хто знає, що це і чому?
14. У одному номері був плакат з фото стенду.
15.00 р. Є кілька детекторів потоку гелюю в головному залі. Такі пристрої необхідні для перевірки герметичності.
До речі, пристрій на фото 70-х і вагою 170 кг.
16.00 р. Устаткування повільно демонтується для металобрухту.
478132
17.00 р. З одного боку, все тут застаріло, але з іншого боку, все це працює і не відомо, чи буде створено лабораторія в іншому місці для вивчення проблем, які вкладено це місце.
18 років Ще один детектор витоку, але більш застаріла модель.
19.00 р.
(доб. 3)
20. Я збираюся до другого поверху головного залу. Підстанція і робочі місця працівників.
21. Набір стильних деталей.
22. Знайдені пристрої.
23. Не дуже багато місць, ви не запускаєте багато, можливо, навіть невеликі джеми трафіку з науковців були сформовані раніше.
24.
Р
25. Іонізація вакуумних лічильників.
р.
26. На першому поверсі.
р.
27. Це дайвінг і час залишити.
28. Холодна кімната.
29. Коли ми вийшли з дверей, ми знайшли себе поза і позбавляємо перед першими раундами безпеки.
Джерело:
29 зображень по saoirse 2010
1,1 км Давайте подивимося на плиту з контрольної кімнати.
2. Панель управління. Незважаючи на те, що всі занедбані території все ще захищені і наслідки захоплення є досить серйозними.
р.
3. У На задній боці шаф з обладнанням для запису можна побачити, що деякі пристрої демонтовані, швидше за все, що можна використовувати в іншому місці.
4. У Пульт дистанційного керування.
5. Умань Дізнайтеся, що я не можу зробити в цій лабораторії. Тільки назва і невелика історія місця відомі.
р.
6. Жнівень Лабораторія входить до складу провідного підприємства для космічних досліджень. Проведено різні секретні програми та тести. Але в середині 90-х років країна не могла дозволити собі витрачати гроші на це дослідження і майже всі космічні програми були призупинені, і стенди, які знаходяться в фотографіях, нижче, були вимкнені до кращого часу, які не будуть приходити.
7. Про нас Мета цих величезних юнітів не знаю.
8. У Кілька пострілів всередині.
73666
9. Навігація
10. Сліди в цьому місці розповіли про високі температури.
11. Тестувати стенд на іншій стороні.
12.
13. СТЛ-300. Хто знає, що це і чому?
14. У одному номері був плакат з фото стенду.
15.00 р. Є кілька детекторів потоку гелюю в головному залі. Такі пристрої необхідні для перевірки герметичності.
До речі, пристрій на фото 70-х і вагою 170 кг.
16.00 р. Устаткування повільно демонтується для металобрухту.
478132
17.00 р. З одного боку, все тут застаріло, але з іншого боку, все це працює і не відомо, чи буде створено лабораторія в іншому місці для вивчення проблем, які вкладено це місце.
18 років Ще один детектор витоку, але більш застаріла модель.
19.00 р.
(доб. 3)
20. Я збираюся до другого поверху головного залу. Підстанція і робочі місця працівників.
21. Набір стильних деталей.
22. Знайдені пристрої.
23. Не дуже багато місць, ви не запускаєте багато, можливо, навіть невеликі джеми трафіку з науковців були сформовані раніше.
24.
Р
25. Іонізація вакуумних лічильників.
р.
26. На першому поверсі.
р.
27. Це дайвінг і час залишити.
28. Холодна кімната.
29. Коли ми вийшли з дверей, ми знайшли себе поза і позбавляємо перед першими раундами безпеки.
Джерело: