Чи є болт на четвертому транспортному кільце?

Дмитро Чистопов пише:

Четверте транспортне кільце тепер під будівництвом, потім не під будівництвом шосе в Москві. При розробці проекту було заплановано, що введення в експлуатацію цього шосе зменшить навантаження на московську дорожню дорогу та третє транспортне кільце, покращують міжрайонні зв’язки в місті.
Я пішов тут один раз до Семіоновської і випадково поїхав до Чека ... Звіт про себе.

28 пік під вирізом

1,1 км Починався добре і весело. 1 березня 2008 року розпочато роботу над будівництвом секції з автомагістралі Антусяст до Ізмаївський шосе. Правда почала будувати не дорогу, але паркінг, під яким буде проходити траса. Ця фотографія, прийнята в серпні 2008 року, показує будівництво бублінгу і вирощування.

2,2 км Наприкінці 2009 року трафік відкрив на допоміжних ділянках з автомагістралі Enthusiasts до Ізмаїловського шосе (2 lanes в кожному напрямку) і ... все.

3. У Що говорить Яндекс. Префект ВАО Москва Ніколаї У 2008 році в м. Києві відбудеться перша секція ХТК. Потім в 2009 році на День міста, потім в 2010 році, в 2011 році...

4. У Я можу сміливо сказати, що нічого не відкриється в 2011 році. І 2012, теж.
У березні цього року Московська влада оголосила, що планують змінити проект Четвертого транспортного кільця і завершити будівництво автомагістралі в «закритій версії». Але незважаючи на це, в 2013 році планується повністю відкрити першу частину автомагістралі - від автомагістралі Enthusiastov до Izmailovskaya шосе. (source: motor.ru/news/2011/03/11/chtk/)

р.

5. Умань По суті, багато зроблено, і в даний момент робота не зупиняється. Це незважаючи на заяву Сергія Собианана: На таку вартість я не готовий будувати транспортну інфраструктуру. Не має сенсу. Побудовано третє кільце. Чудовий. Чи покращилася ситуація трафіку в місті? У нього гірше. І це багато роботи. Якщо ви будуєте четвертий транспортний кільце, то зараз коштує більше 1 трильйонних рублів. Це, в цілому, немає необхідності будувати все в місті і працювати на Четвертому транспортному кільце протягом десяти років. Місто вмирає.

6. Жнівень Що таке вартість? На сайті Motor.ru представлено цікаві розрахунки:
Деякі публікації в порівнянні з вартістю за кілометрами траси до вартості кілометра великого Хадрона Collider, інші — з унікальним містом у Франції або з тунелем в Бостоні, який став найдорожчим будівельним проектом в історії США.
Однак влада вважає, що сума, виділена на будівництво 3,8-кілометрової ділянки ХТК між автомагістральним шосе і Ізмаївський шосе, цілком зрозуміла, не перевищена і не занижена, а зіставні проекти в інших країнах значно дорожче. ?

7. Про нас «Зроблено на бюджеті на будівництво 3,8-кілометрового сегмента 66,06 млрд рублів (або 2,27 млрд (2,27 млн. м I L I A R D A! - мій замітка) долари за ставкою 29 рублів за долар), ціна за лінійний кілометр маршруту становить 597 млн. дол. ?

8. У Наприклад, будівництво 2,4-кілометра Millau Viaduct у Франції вартістю 530 млн. дол. США — менше вартості будівництва одного кілометра ХТК. Незважаючи на те, що французький міст є справжнім інженерним шедевром: на найвищій точці, дорога проходить на відстані 270 метрів від землі; він має три світові рекорди, одна з яких є найвищою підтримкою у світі. Крім того, ця структура становить 17 метрів вище знаменитої Ейфелевої вежі.

р.

9. Навігація Навіть будівництво одного з найбільш високотехнологічних проектів у світі - Євротунель під англійським каналом, що складається з трьох паралельних тунелів - має вартість інвесторів $10 млрд. Або 14.98 мільярдів за курсом обміну у травні 1994 року, коли було офіційно відкрито тунель. Довжина тунелю становить 51 км.
Якщо ви поділите загальну вартість проекту побігом, то виходить, що лінійний кілометр розділу ХТК (597 млн. дол. США) коштує вдвічі більше, ніж той самий сегмент Євротуна (293 млн. дол. США), 2,8 разів дорожче, ніж Млиновий канал у Франції (214.8 млн. дол. на кілометр) і 2,14 разів дорожче, ніж міст по Балтійського моря називається Фемарне (277.7 млн. дол.). ?

10. Смола цитувала кількість, яка б коштуватиме будівництво тієї ж частини дороги, якщо вона була побудована в чистому полі: лише 30 млрд рублів, так як не потрібно було б придбати гаражі з населення і перемістити підприємства. Крім того, влада не повинна витрачати кошти на реконструкцію залізничних трас, збереження існуючих трамвайних ліній і будівництво складних взаємозамін і міст. й

11. За словами головного архітектора міста Москви Олександра Кузьміна, найскладніші переговори з власниками гаражів, які не хочуть продати свої невеликі ділянки владі. В результаті робота по підготовці території для будівництва м. ЧТК значною кількістю - 13.08 млрд рублів. Єдиною структурою, з якою було легко згодою, є російська залізниця (і не дивно: тендер на роботу по секції по невеликому каблучці Московської залізниці довжиною 3.871 метрів був виграний Мосторестом, акціонерами яких є російська залізнична структура.)

12. «Висока вартість проекту обумовлена комплексними інженерно-технічними рішеннями цього сегмента КТК. Таким чином, 2,2 кілометри доріг пройдуть на землі, а перекоси будуть побудовані на інших ділянках. До траси будуть мати чотири смуги в обох напрямках, плюс додаткові смуги на виході і в'їзди на шосе. ?

13.00 р.

14.

15.00 р. Хлопці, як відбувається будівництво?
- Чудовий! Це гарна дорога! Яка газета ви зробите?

16. Багаторівнева наземна парковка для 5,000 автомобілів. Зроблено все.

17.00 р. Але немає авто всередині.

18 років

19.00 р.

20. Під парковкою є два тунелі з 4 мереж.

, Україна

21. Офіційна версія - введення в експлуатацію.
до Коли планується введення комісії?
до Наприкінці року я думаю.

22. За неофіційною версією (від робітників, які залишили об’єкт):
- Коли вони закінчуються?
- Я не знаю. Рік пройде.
- Чому? Переглянути готовий.
до Ми збираємо гроші. Яка газета ви зробите?

23. Америка.

24. Ще одне велике питання тому побудувати такі грандіозні пішохідні переправи над треком? WA CHE M?

25. У ширині прольоту дві леви для авто підійдуть вільно. Чому ви не можете зробити прості переправи, такі як більшість залізничних станцій? Чому потрібно зробити дах?

26. Єдине нормальне пояснення для того, чому потрібні такі капітальні конструкції, щоб встановити ліфти для інвалідів.

27. Але, як практика показує на прикладі переходів на московському Кільцевому шляху, всі елеваторні вали щільно заварюються. Кошти, виділені без ліфтів.

609780Р

28. Давайте це!

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное