Мисливський і рибний магазин. Торонто.

Це буде 36. Минулого року я взяв дружину і сім'ю в цей магазин. Це тільки зараз, що я отримав руки. Сальва зайняла 2 кілограми... Ну і в порядку.

р.

Літак висить в середині магазину. До речі, вони все ще використовують екологічну перевірку, а в приватній, нечітки над Торонто кожні 5-10 хвилин. І це крутий експонат, і в цілому весь магазин більше схожий на музей.

Перед торговою маркою тисячі для двох автомобілів. Тут зібрано, мабуть, всі, принаймні трохи пов'язані з полюванням, риболовлею, туризмом та іншими активними хобі. У Канаді є багато переваг для цього. Продається навіть м'ясорубки і приправи для гри. Також люди натовпу в величезному акваріумі, де багато різних риб купують.

Ліцензія на риболовлі в Онтаріо витрати $37 на рік. Продається повсюдно, відразу супроводжується невеликою книгою з картами і озерами, де і при рибі, чим краще укуси, як приїхати, де мотелі і кемпінги тощо.

Є фаршировані ведмедики в акваріумі. Добре зроблено. Всі експонати на рівні.

...

Добре, всілякі приємні речі, такі як водоспади, як в гідних магазинах цього типу. Це як союз з природою.

...

До речі, там є червоне хокею. Я прийшов, щоб подивитися на вежі трохи скручений. 1000 греків. Я не пам'ятаю всіх, як Wayne Gretzky. Вболівальники, звичайно. Хокей люди тут також мають велику повагу. По дорозі, вчора Торонто tore Філадельфія 8: ... Я не знаю, скільки, загальна trind.

Знайте, перейдемо.

р.

Ящики і бордюри всіх сортів і видів. Люди розглянули це особливий сік, щоб піти на луку і ведмедя з луком. Я бачив ці банти ... Він вбиває слон, як це. Але, краще з бороди, мій погляд.

Я приходжу до зброї. Виставки-метр 40, моделі та калібри-стапіди. Це барвистий, теж. "Ремінгтони", "Мосбергс", просто казка (для тих, хто розуміє цей випадок).

...

р.

...

...

Ціни зазвичай доступні. Для 300-400 можна взяти і на 7-8 тис.

Придбані гармати або банти, ви відразу ж в кашлі магазину пагони.

р.

...

Optics ... є окремою темою. Великий вибір.

...

О, і, знижки були новорічними.

...

Намагатися на що.

До речі, є багато одягу для жінок. Хто любить полювання, природно. Дружина обрала капелюх.

р.

І я збігаю справу для своєї машини.

овець або щось. Снігохідний.

Сир. Як живий - поточний мертвий! Це своєрідна патологія. Ніщо робити з мисливською галуззю, але ...

Micha в лазерному висипі.

Вовки. Припинено напад.

р.

Міха і інші знову.

Чоловік пішов годувати рибу.

...

Вони отримали до відділення човнів, човнів, двигунів - дружини каже все, вже втомилися.

Квадроцикли також досить красиві, це останнє, вони вже потрібні права. Чому не сноуборди? Всі права, завдяки слуханню, як кажуть у дебюті YAP. Успіх, кожен.

Р

Джерело: