Кирпич на 2 Гб

Деякі текстові та 7 фотографії.

Я знайшов старий флеш-накопичувач з китайської компанії. Вона виглядала жахливо: тертя на пластиковому корпусі з металевими вставками, червоний світло з теми і все це. Добре, флеш-накопичувач і флеш-накопичувач. Рідко використовується, оскільки він має лише 2 ГБ об'єму. У той же день я дав шматку полімерної глини. Що це — пояснить в деталях Вікіпедії, і я кажу коротко. Це речовина для скульптурних фігур, ювелірних виробів і як, яка в сирому стані м'яка, і після випалу стає міцною як пластик. Я поклав два речі разом: старий флеш-накопичувач і шматок полімерної глини. Флеш-драйв глини... Флеш диск. Клей. Я отримав додому, прочитав про глину. Я виглядав на колір: цегла. Що робити

Швидко розраховується розмір майбутнього корпусу, після стандартної пропорції для цегли 6:12:25. Розміри були наступними: 1.5:3:6 см. Так само швидко ліпили модель пластиліну, взятої з сестри, спробували. Працює. Він відкрив двері і підготував глину. Як зазначено, є 7 фото і текст.

01. У А потім ось що. Скульптура точну паралелепту, вирізати площину 5 мм, покласти шліфований флеш-накопичувач там, запечена назад, утворилася паралелепсія назад, перевіряється кресленням. На фото - стан піджа після півгодини роботи.

02. Мар Я викопаю досить великий наждачний папір в таблиці, спробував дати фактуру до цегли. Працює. Я викопав стару гелеву ручку в органайзері, витяживши пасту і ретельно просвердливши вісім конусних отворів. До речі, флешка всередині без тіла, без тіла.

03.03.2014 р. І це півфінальні фотографії. Стан сабжа після випічки в звичайній духовці, тривалістю 8 хвилин при температурі 120 градусів. Плюс обробка наждачного паперу, але не фінальна.

04.04. Ще один кут.

05-07 - фінальна версія з усіх боків, пропущена аварійна перевірка (попад з двох метрів до паркету) і повний тест на виконання (у флеш-накопичувачі вдало витримали 8 хвилин при 120 градусах і було відформатовано).

Мар Після вивчення фото використовуваних і нових цегли, в першу чергу, з'явилася груба текстура.

07. Мар Три години роботи на музику, а старий флеш-накопичувач знайшов нове життя. Я зробив, спасибі вам дуже багато.

1 999 р.

Джерело: