Головний велосипедист Криму

У Євпаторіях знаходило тіло Президента найбільшого в Криму мотоцикл-клубу «Ісланд» Олександр П'ятничко, прізвисько Лобо, який зникнув 18 жовтня. У 40-річному байкері зняли голову.

«Ми знайшли тіло без голови в Євпаторії, в якомусь колекціонері. Я дізнався тату “Island” – сказав джерело в правоохоронних органах.

Правоохоронці мають варіант, що керівник вбивця або вбивця зняв, щоб представити його замовнику.

Тепер ви можете фотошопувати будь-які фотографії корпсу для штампування, а потім при перерахуванні грошей замовнику. Тому клієнти стали обережними. Можливо, вони вимагали, що в своїх головах, запропоновані правоохоронці.

Олександр П'ятничко зникнув 18 жовтня. Він залишив Сімферополь для Євпаторії на бізнесі і не повернувся. На день після його зникнення його авто було знайдено в Євпаторії.

"Я впевнений, що він не може просто зникнути, тому що він зараз підключений до багатьох речей: постійні дзвінки, зустрічі. Він не зникнув. Мій брат ні напої, ні дими. Навіть якщо він пропускає напій, він рідко на ралі велосипедистів. Він грає спорт і завжди дивує його фігуру. У інтимних відносинах не бачили ніде. Він одружений і любить свою п'ятирічну дочку дуже багато, сказав брат Дмитро.

Він також запропонував, що зникнення Олександра може бути пов'язаний з будівельним бізнесом.

Головна

Джерело: