624
Сповіщення про фортифікований район Де-Кастріна
Blogger bulat-dragon пише:
Так третій тиждень вже працює, виїжджаючи з відпустки, і провести вихідні в заміських місцях. Так не було часу продовжити опис подорожі.
Цього разу, нарешті, укріплення. У цьому розрахунку я даю маленьку укріпленню і акумулятор на мисі Acute. Я зроблю акумулятор 180мм пізніше.
31 фотографії
І це те ж саме, неповторна точка в день.
Серед місцевих точок стрільби було здійснено консервування - змішувача з цегляною кладкою. Очищені емульсії.
Дот Тігіла.
DOT до м. Зелений.
06 мар
Тепер перейдемо до артилерійського півконня М. Ведмедя. Його зовнішній вигляд з фронту (одна з емульсій вибивається і очищається)
р.
Ремнти гарматної маски. І ще живе скло спостережних вікон.
09 мар
Перегляд з задньої частини. Задня частина бойової справи також була закладена з кладкою. У мене було трохи почистити.
11.
12.
Приготовлений в касеті боєприпасів, який знаходиться поруч.
І, нарешті, перейдемо до 152-мм акумулятора No 931, який був розташований на Осокрі. Це вхід батареї KP. Очищається від атакуючих дерев і гілок, шар грунту на сходах лівого спуску вгору. На фоні можна побачити оглядовий майданчик.
15.00 р.
Зріз ближче. Центрально-правові вікна спостереження -
Трохи всередині КП.
18 років
р.
Акумулятор є стандартом просто за посадою пальмової батареї. Вхід
р.
Проект комірки
Фактичне зберігання боєприпасів -
Позиція випалу акумулятора. Брюстверське хріне з нішами в обох крилах. Перший дворик
23.
24.
р.
Вольтна база четвертого двору.
Четвертий дворик (верхній правий кут - води бухти Фрідрікс)
Переглядайте з далекого лівого фланка на позицію. За деревами видно бетон сусіднього (третя) двору.
р.
Техблок акумулятора. Вхід блоку. Зверху - технічні люки-головки
29 кв.м.
Всередині.
Габаритний зображення
Всі
Джерело:
Так третій тиждень вже працює, виїжджаючи з відпустки, і провести вихідні в заміських місцях. Так не було часу продовжити опис подорожі.
Цього разу, нарешті, укріплення. У цьому розрахунку я даю маленьку укріпленню і акумулятор на мисі Acute. Я зроблю акумулятор 180мм пізніше.
31 фотографії
І це те ж саме, неповторна точка в день.
Серед місцевих точок стрільби було здійснено консервування - змішувача з цегляною кладкою. Очищені емульсії.
Дот Тігіла.
DOT до м. Зелений.
06 мар
Тепер перейдемо до артилерійського півконня М. Ведмедя. Його зовнішній вигляд з фронту (одна з емульсій вибивається і очищається)
р.
Ремнти гарматної маски. І ще живе скло спостережних вікон.
09 мар
Перегляд з задньої частини. Задня частина бойової справи також була закладена з кладкою. У мене було трохи почистити.
11.
12.
Приготовлений в касеті боєприпасів, який знаходиться поруч.
І, нарешті, перейдемо до 152-мм акумулятора No 931, який був розташований на Осокрі. Це вхід батареї KP. Очищається від атакуючих дерев і гілок, шар грунту на сходах лівого спуску вгору. На фоні можна побачити оглядовий майданчик.
15.00 р.
Зріз ближче. Центрально-правові вікна спостереження -
Трохи всередині КП.
18 років
р.
Акумулятор є стандартом просто за посадою пальмової батареї. Вхід
р.
Проект комірки
Фактичне зберігання боєприпасів -
Позиція випалу акумулятора. Брюстверське хріне з нішами в обох крилах. Перший дворик
23.
24.
р.
Вольтна база четвертого двору.
Четвертий дворик (верхній правий кут - води бухти Фрідрікс)
Переглядайте з далекого лівого фланка на позицію. За деревами видно бетон сусіднього (третя) двору.
р.
Техблок акумулятора. Вхід блоку. Зверху - технічні люки-головки
29 кв.м.
Всередині.
Габаритний зображення
Всі
Джерело: