Сповіщення про фортифікований район Де-Кастріна

Blogger bulat-dragon пише:

Так третій тиждень вже працює, виїжджаючи з відпустки, і провести вихідні в заміських місцях. Так не було часу продовжити опис подорожі.
Цього разу, нарешті, укріплення. У цьому розрахунку я даю маленьку укріпленню і акумулятор на мисі Acute. Я зроблю акумулятор 180мм пізніше.
31 фотографії

І це те ж саме, неповторна точка в день.

Серед місцевих точок стрільби було здійснено консервування - змішувача з цегляною кладкою. Очищені емульсії.

Дот Тігіла.

DOT до м. Зелений.

06 мар

Тепер перейдемо до артилерійського півконня М. Ведмедя. Його зовнішній вигляд з фронту (одна з емульсій вибивається і очищається)

р.

Ремнти гарматної маски. І ще живе скло спостережних вікон.

09 мар

Перегляд з задньої частини. Задня частина бойової справи також була закладена з кладкою. У мене було трохи почистити.

11.

12.

Приготовлений в касеті боєприпасів, який знаходиться поруч.

І, нарешті, перейдемо до 152-мм акумулятора No 931, який був розташований на Осокрі. Це вхід батареї KP. Очищається від атакуючих дерев і гілок, шар грунту на сходах лівого спуску вгору. На фоні можна побачити оглядовий майданчик.

15.00 р.

Зріз ближче. Центрально-правові вікна спостереження -

Трохи всередині КП.

18 років

р.

Акумулятор є стандартом просто за посадою пальмової батареї. Вхід

р.

Проект комірки

Фактичне зберігання боєприпасів -

Позиція випалу акумулятора. Брюстверське хріне з нішами в обох крилах. Перший дворик

23.

24.

р.

Вольтна база четвертого двору.

Четвертий дворик (верхній правий кут - води бухти Фрідрікс)

Переглядайте з далекого лівого фланка на позицію. За деревами видно бетон сусіднього (третя) двору.

р.

Техблок акумулятора. Вхід блоку. Зверху - технічні люки-головки

29 кв.м.

Всередині.

Габаритний зображення

Всі

Джерело: