Голлівудський проп склад

Не секрет, що Голлівуд робить багато фільмів щороку. Всі фільми використовують пропси. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Таким чином, є кілька великих незалежних складів інвентаризації, де можна приїхати будь-який представник кінокомпанії (обов'язково, лівих людей не допускаються) і орендувати все, що ви хочете. Ціни досить незрівняні, але в більшості випадків дешевше, ніж покупка пропсів в магазині. Це зазвичай 10% вартості на тиждень.
Також половина пропсів - як і ті ж батони, зброя і, наприклад, вироби - підроблені, виготовлені з силікону і інших піногель. Що простіше.
Один із класів з дизайну продукції був у галузі — ми відвідали реальний склад пропа.
Коли я отримав там, немає кінця мого сюрпризу. Ця будівля - це величезний ринок підводних каменів. Це також величезний магазин американської історії. Серед інших речей, предмети побуту зберігаються тут 20-30-50-100 років тому.
Я фотографував все, що прийшов до мого очей і не міг потім вибрати те, що залишити і що не було цікаво. Учитель сміхався і порівнював нас дітям, які потрапили в магазин цукерок.
Хто цікавиться і не боїться - будь ласка, стежте за мною
51 зображень
й

Голлівудський проп склад

Почнемо з Кокаколою. Ось мабуть, всі пристрої для видачі вуглецевих напоїв для останнього ... так, насправді, так як їх зовнішній вигляд. Вони всі різні, але так само, я покажу тільки одне.

Голлівудський проп склад

Їжа.
Предмет їжі задуманий. Ви не думаєте, що їжа в пострілі, особливо для продажу, це реальний, зробити вас?

Голлівудський проп склад Габаритний зображення

4. У Це все шахрайство. Все це або з парафіну - фруктів / ягід, або з гелю - ананаса, наприклад, можна вичавити в кулак.
Ви можете мати всі порції.

Голлівудський проп склад

5. Умань Морозиво, що не боїться високих температур. Температура, будь-який.

Голлівудський проп склад

6. Жнівень Потрібен бар? Не питання, пити. Рідина є тільки правильним кольором, якщо пляшка прозора, не забудьте залити.

Голлівудський проп склад р.

7. Мирони.
За цими дверима є склад уніформ американських копсів та спеціальних сил, SWAT, армії та інших правоохоронних органів.

Голлівудський проп склад

8. У Якщо ви хочете грати в поганий і хороший шериф, будь ласка. Наліво, тільки зовні дверей LESTER, 10 рядів налітних коробок. Реально виглядають божевільно. У цій кімнаті в цілому є так багато спеціальних речей, які не відрізняються від оригінальних, які можуть зробити багато шуму в грубих руках, що це єдиний завжди закритий. Відкрито лише за запитом клієнта та перевіркою інвентаризації відбувається тільки при наявності працівника складу.

Голлівудський проп склад

9. Навігація Підставка з радіоприймачами забезпечує асортимент. Тим не менш, всі вони, а також багато тут - дитячі пальники з клеєними дисплеями

Голлівудський проп склад

10. Потрібні показати владу США? Не питання, зношування пластикового шолома в Іраку.

Голлівудський проп склад

11. Квести, бронетехніка, голстер, все коротше.

Голлівудський проп склад

12. Металодетектори. Легко пластик, теж. Не відчуйте.

Голлівудський проп склад

13.00 р. Торгова палата... Є багато з них, як в магазині зброї. Кілька номерів з верхньої частини до нижньої частини заповнюються різними пістолетними гарматами. Студенти люблять дітей.

Голлівудський проп склад

14. Все зроблено дуже добре і в декількох примірниках. Принаймні взяти великий постріл, навіть здалеку.

Голлівудський проп склад

15.00 р. Мирони можуть кинути при бажанні)

Голлівудський проп склад

16.00 р. Ви можете мати ракетний стартер.

Голлівудський проп склад

17.00 р. Ви вгадаєте, що це, мій молодий злочинець.

Голлівудський проп склад

18 років Що таке речовина я не розумію, але вони мають його на 2 життя.

Голлівудський проп склад

19.00 р. терорист? Ну, буває. Ось ременя самогубства.

Голлівудський проп склад

20. Всі ж.

Голлівудський проп склад

21. Телефони:
- Alo, це пральня?
Близько 100 років тому вони, ймовірно, зробили задоволення від таких «тубусів», які нагадують голову роботи.

22. Американські платники. Я мав шанс назвати Москву з Лондона дуже схожим способом. Ні, не було червоної коробки навколо нього.

Голлівудський проп склад

23. Ганстер Чікаго.

24. Ви хочете гламурний рожевий або гламурний салат? У мене є червоний, без літер.

Голлівудський проп склад

25. Ні, це не мобільний, це домашня цегла. У верхній частині знаходиться приймальна станція з дротом.

26. І це приємно сьогодні.

27. Телевізор
А поїзд, приїжджаємо! Акція!
Перевага, брати Лум'єра, зняті на дереві

Голлівудський проп склад

28. Компанія VGTRK, очевидно, може похвалитися її рідкісними камерами, які вона налічує більше 2 шт.

29. У студії було змащене обладнання. І все так красиво, хром, блискучий, рідко.

30. Дуже хороший. На фоні, матові для кожного смаку.

Голлівудський проп склад

31. Кінопроектори. Я не знаю, що зараз працює кінотеатр, але це не дуже відрізняється.

Голлівудський проп склад

32. Раніше магазини з китайською технікою виглядають так.

Голлівудський проп склад

33. Навушники для будь-якого смаку.

Голлівудський проп склад

34. Гроші.

Голлівудський проп склад

35. Фейк сквер. Не тільки це підроблені гроші, тому також на краях 50ka, і всередині - на пряжці!

Голлівудський проп склад

36.00 Р Касові реєстри. Також були портали для читання карток.

Голлівудський проп склад

37. Радіо.
Щоб бути красивими. Я не хочу слухати його, хочу його дивитися.

Голлівудський проп склад

38. А потім технологія була поставлена на промислові доріжки і романтика загинула з введенням дешевих матеріалів.

39.00 р. Що таке краса ... один з них досить об'єднати всю квартиру одночасно. Якщо немає грошей на ремонт, просто поставте грамофон.

40. Ви не повинні чекати на продаж платинів, щоб зробити фільм про них. Весь ряд, для кожного кольору і заслуги.

Голлівудський проп склад

41. Тематичні фотографії, але я хочу показати вам щось інше.
Разом з картинами і розмноженням. На кожній стінці висувної стіни.

Голлівудський проп склад

42. Паркувальні машини.

Голлівудський проп склад

43. Можливий, що князь Персії ran з цим ) Також підходить для дітей в пісочниці. Антивандальний.

Голлівудський проп склад

44. Стародавні прокрутки. Вони порожні. Я чекав.

Голлівудський проп склад

45. Величезний ряд метеликів. Я приймав у випадковому порядку і відкрив його Біблія. Не підроблені. Чи є підроблені в цьому середовищі, еквівалентному блюшмі?

Голлівудський проп склад

46. Дівчата, ви Політ з туалетними предметами наповнилося жінками тривалий час.

Голлівудський проп склад

47. Всі види сумок, валіз, кошеня, іменаки, випадки були присутніми в нелюдській кількості. 3 перельоти з підлоги до стелі були фаршировані мішками, такими як.

Голлівудський проп склад

48. Види.

Голлівудський проп склад Р

49.00 р. У єдиному екземплярі. Багато небезпеки.

50.00 р. Проведено рейси з видобутку, деревообробної промисловості, полювання ...

Голлівудський проп склад

51. Останній малюнок.
І багато інших речей.

Голлівудський проп склад

Джерело: http://