687
Осінь в Латвії в цьому році був відмінним
Кілька місяців тому, в той час як збір грибів в лісі біля Риги, ми побували покинутий частині військового навчального майданчика. Ми зацікавили і після того, як ми зробили поїздку. Результати не розчарували нас.
Про те, що живе в темряві старих бантерів.
р.
З осені в Латвию цей рік був відмінним - ми швидко залишили простого обладнання в кошику, і пішли
Пригоди почалися на шляху. Олені дерево заблокували наш шлях, але сміливі чоловіки (і трохи мене) швидко розв'язали це питання.
Швидко.
Ми працюємо з X.
Ось ми. Ми залишаємо машину на дорожню сторону і втираємо в ліси. До 20 хвилин.
Вирощування в лісі.
Доброго дня.
Р
За 20 хвилин пішки плавно перетворюється на годину і пів походу на гриби. Але, нарешті, ми практично там, і ми робимо маленьку зупинку. Гриби - половина кошика
Покинутий військовий об'єкт заготовлений подвійним парканом з бруса дроту, розірвав кожні 10 метрів від трави грибів.
У деяких місцях соснові дерева простягаються через дріт, в деяких місцях - дріт стібається деревами.
Ну, тут ми. Перші незрозумілі об'єкти - шахти в землі.
Глибоко
Майже вся лісова зона є рівномірно пунктом укриття, як це. Ви йдете, підберіть гриби, і раптом ви втратите.
, Україна
обличчя
Щоб піти або не їхати всередині? Вид рефлексивного. (Так, звичайно, немає сумнівів.)
Всі притулки починаються з бігунів.
(Багато)
всередині, дивно достатньо, є щось
Найпопулярніші електронні сміття, але ще цікавіше.
Так було ціле купання.
Габаритний зображення
Це моря, просто оббивка під ногами.
Більше сита.
Деякі притулки "надійнобетоновані". Тільки шукаю фотографії, які я зрозумів, що цегла не просто покласти і проміжок між дахом і стіною.
Я не військовий людина, я не служив в SA, я думав довго, що пекл це??? Як знімати постріли з повітря? Поки я зрозумів, що це було... Ви, ймовірно, здогадували його прямо.)
- відео
Про 30 років тому, хто курив і отруєний перцевими історіями.
Він також смішний, що тут і там в лісах просто приклеїти з наземних пристроїв, що фокусуються.
р.
Може бути це точка посилання? Ну, хто хоче змінити світ?
Але дивимося по зламаному віконці цієї будівлі, ми зрозуміли, що не все тут і покинули.
Працює.
Це параметри входу.
Дуже велика кімната всередині. О, я люблю сеанс.
2540797
Ви можете побачити залишки меблів.
Ось питання, що поважали експерти - ці речі були нерівномірними з усього поверху. Що це таке?
Тримати. І хто думав, що це село птахобудування не те, що це здається.
Тут ви знайшли прохолодний пульт з сотними лампами. До речі, є миша під ним. Тоді вона згорла, але ми не встигли взяти картину її.
Усередині taaakaya acoustica ...
На відміну від попередніх будівель, це туалет. Я вирішив не взяти інтер'єр фото з естетичних причин)
Тут була тверда будівля. Хтось перед нами також дивився, що був всередині.
Всі права, один погляд на час.
Покладіть фото в отвір. Ох, я дивлю, що це.
Поблизу біля вежі.
Може бути це для краси дівчини.
Виявляється непорозуміння всередині.
, доб. 4
І це звичайно смачно. Але я не розумію. Хто буде освітлювати - що це?
419137
Сама в профілі.
Хороший бункер, теж. І зміст.
Всередині є 6 з них.
р.
І вони стоячи тут довго.
Для тих, хто не знає, 1969!
Підставка кальмарів в передбані, всередині цієї котушки (?)
І два чіткі артефакти лежать на підлозі. Невідкрито, це було упаковано протягом 50 років. Як кажуть, приймають і їсти.
Закрити
7916597
Ми не змогли дістатися сюди, двері запечені.
Так ми прогулялися по парі квадратних кілометрів, це вже вечір, і я хотів піти додому. Де ми перевернулися. Підпишіться на розсилку.
3610Р. 4200Р.
Поблизу хтось зробив садо-масо гніздо.
Ми пішли через контрольну точку і пішли на автомобіль.
На шляху ми зібрали няні.
Це всі хлопці. Дякую за перегляд. Я сподіваюсь, що все здавалося цікавим. В кінці пообіцяють відео про істоти, які живуть в загальному темряві.
Джерело:
Про те, що живе в темряві старих бантерів.
р.
З осені в Латвию цей рік був відмінним - ми швидко залишили простого обладнання в кошику, і пішли
Пригоди почалися на шляху. Олені дерево заблокували наш шлях, але сміливі чоловіки (і трохи мене) швидко розв'язали це питання.
Швидко.
Ми працюємо з X.
Ось ми. Ми залишаємо машину на дорожню сторону і втираємо в ліси. До 20 хвилин.
Вирощування в лісі.
Доброго дня.
Р
За 20 хвилин пішки плавно перетворюється на годину і пів походу на гриби. Але, нарешті, ми практично там, і ми робимо маленьку зупинку. Гриби - половина кошика
Покинутий військовий об'єкт заготовлений подвійним парканом з бруса дроту, розірвав кожні 10 метрів від трави грибів.
У деяких місцях соснові дерева простягаються через дріт, в деяких місцях - дріт стібається деревами.
Ну, тут ми. Перші незрозумілі об'єкти - шахти в землі.
Глибоко
Майже вся лісова зона є рівномірно пунктом укриття, як це. Ви йдете, підберіть гриби, і раптом ви втратите.
, Україна
обличчя
Щоб піти або не їхати всередині? Вид рефлексивного. (Так, звичайно, немає сумнівів.)
Всі притулки починаються з бігунів.
(Багато)
всередині, дивно достатньо, є щось
Найпопулярніші електронні сміття, але ще цікавіше.
Так було ціле купання.
Габаритний зображення
Це моря, просто оббивка під ногами.
Більше сита.
Деякі притулки "надійнобетоновані". Тільки шукаю фотографії, які я зрозумів, що цегла не просто покласти і проміжок між дахом і стіною.
Я не військовий людина, я не служив в SA, я думав довго, що пекл це??? Як знімати постріли з повітря? Поки я зрозумів, що це було... Ви, ймовірно, здогадували його прямо.)
- відео
Про 30 років тому, хто курив і отруєний перцевими історіями.
Він також смішний, що тут і там в лісах просто приклеїти з наземних пристроїв, що фокусуються.
р.
Може бути це точка посилання? Ну, хто хоче змінити світ?
Але дивимося по зламаному віконці цієї будівлі, ми зрозуміли, що не все тут і покинули.
Працює.
Це параметри входу.
Дуже велика кімната всередині. О, я люблю сеанс.
2540797
Ви можете побачити залишки меблів.
Ось питання, що поважали експерти - ці речі були нерівномірними з усього поверху. Що це таке?
Тримати. І хто думав, що це село птахобудування не те, що це здається.
Тут ви знайшли прохолодний пульт з сотними лампами. До речі, є миша під ним. Тоді вона згорла, але ми не встигли взяти картину її.
Усередині taaakaya acoustica ...
На відміну від попередніх будівель, це туалет. Я вирішив не взяти інтер'єр фото з естетичних причин)
Тут була тверда будівля. Хтось перед нами також дивився, що був всередині.
Всі права, один погляд на час.
Покладіть фото в отвір. Ох, я дивлю, що це.
Поблизу біля вежі.
Може бути це для краси дівчини.
Виявляється непорозуміння всередині.
, доб. 4
І це звичайно смачно. Але я не розумію. Хто буде освітлювати - що це?
419137
Сама в профілі.
Хороший бункер, теж. І зміст.
Всередині є 6 з них.
р.
І вони стоячи тут довго.
Для тих, хто не знає, 1969!
Підставка кальмарів в передбані, всередині цієї котушки (?)
І два чіткі артефакти лежать на підлозі. Невідкрито, це було упаковано протягом 50 років. Як кажуть, приймають і їсти.
Закрити
7916597
Ми не змогли дістатися сюди, двері запечені.
Так ми прогулялися по парі квадратних кілометрів, це вже вечір, і я хотів піти додому. Де ми перевернулися. Підпишіться на розсилку.
3610Р. 4200Р.
Поблизу хтось зробив садо-масо гніздо.
Ми пішли через контрольну точку і пішли на автомобіль.
На шляху ми зібрали няні.
Це всі хлопці. Дякую за перегляд. Я сподіваюсь, що все здавалося цікавим. В кінці пообіцяють відео про істоти, які живуть в загальному темряві.
Джерело: