Тума. Покинутий депо

Blogger dibazolll пише:

Нещодавно ми знову відвідали Рибажанську область, де, серед інших речей, ми змогли красти через покинутий депо.

34 фотографії

2,2 км

3. У З вулиці не відрізняється від подібних будівель, що працюють. Ліворуч - і досить акуратний танк з водними стійками, каркас не отримав пожежний поїзд.

4. У Вогняний поїзд тут з причини. На багатьох автомобілях (до речі, рідко!) є сліди вогню.

5. Умань

199578

6. Жнівень Зареєструватися

7. Про нас Головною особливістю цього депо є те, що він був призначений не тільки для звичайного калібру, але і для вузькомірних вагонів. У нижній частині рами можна побачити рейки просто вузьким манометром.

8. У "вузький манометр" частина депо.

р.

9. дах.

10.

11.

12.

Р

13 хв

14. Оптимізм людей, зображених на постері, тепер поділяється тільки птахами, які зробили гнізда під дахом.

15.00 р.

16 мар

17.00 р.

18 років

19.00 р. На додаток до будівлі депо є інші номери, в основному різні майстер-класи. Наприклад, в даному випадку дерево було одноразово оброблено для елементів інтер'єру автомобіля.

20. Походимо.

21. Є багато тирси, є дерев'яні заготовки.

22.

23. Змішані, зміщені ...

24. У наступному номері є бочки з дивною білою речовиною. Не знаю, що це таке. Хто знає?

711774

25. Неприємна загальна картина раптом розбавляла на стіні деякі малюнки. Я думаю, що вони були тут, оскільки депо ще в роботі.

26. Час заїзду.

27. Десь вже знялися рейки. Кран ще стоячий, і немає нічого перевантаження з будь-якої точки.

28. Стародавній пасажирський автомобіль. Його брати тепер знаходяться в залізничному музеї. Це менше фортуна.

29.

30.

31. Більшість шпалер з візерунками на стінах ... Схожі (тільки жовті) до недавнього часу були в автомобілях московського метро на синьо-синій лініях.

32. Той факт, що був колись вузьким манометром, нагадує тільки проміжок, де стежки використовуються для проходу. Я тільки зумів знайти один автомобіль...

33. . . звісно, з тих пір, як було порожнім.

34 кв.м.

Джерело: