Легкий тунель своїми руками

Що на нашому носі? Знаючі люди відповіли, що бородавка. Ще більш досвідчені люди скажуть: Масляниця. Тексти пісень, а це означає: Ми маємо Новий рік!
Для цього чудового свята ви хочете зробити щось незвичайним, незабутнім і не надто дорогим. Тексти пісень, а це означає: І тепер, мій зручний друзі, я покажу вам і показати вам, що ви можете зробити.

Трохи теорія.
Для реалізації нашого пристрою ми використовуємо таку концепцію як відображення. З шкільної навчальної програми ми пам'ятаємо, і тих, хто не пам'ятаєш, нагадуємо, що світло відбивається від відображеної поверхні. І якщо ми покладемо два відбиваючі поверхні паралельно один одному, і покладемо джерело світла між ними, то в теорії ми отримуємо нескінченне відображення цього джерела. Але це в теорії. На практиці не буде виходити невизначено, оскільки світло має властивість розсіювання. Я не роблю в школі, тому я описав його в плутаному шляху, але я думаю, що це ясно.

Давайте допоможемо.
Зробимо тунель.
1,1 км Новий рік гірлянд китайських робітників
2. Дзеркало.
3. Скло однакового розміру як дзеркала
4. віконна плівка
5. 4 бари
6. клей.
7 хв Трохи терпіння.

770153.

Ми обрамляємо бруски. Я не зробив це квадрат з якоїсь причини. Фак знає чому. У мене є свого роду кретинізм про розмір. У домашніх умовах я складаю полку для дитини, і вона скручується з одного боку, або повісити карниз, заміряти все, знайти середину вікна, зафіксувати його, витягти кліщ, і вона, інфекція, кілька сантиметрів йде на праву або ліву. Моя дружина використовується для одягу, потім сміятися, потім спати, і тепер ми погодилися, що вона робила вимірювання, і я відвертаю, різати і закріпити. Я думаю, що я спробував щось неправильно.

Тепер весела частина. Ми повинні розраховувати кількість лампочок на нашому гірлянці. Я отримав 100, і я скажу вам два, я не працюю. І що 98 бабуся. Візьміть калькулятор і розділіть на 4. Ми не несемо відповідальності. Ми простягаємо китайці для засмаги, але разом і продовжуємо. Я зробив отвори з кожного боку в 2 см. З двох сторін вийшло 24 отвори на другий два 22. Є додаткові лампочки, тому ебать його.

Ми кладемо світло в кожному отвір і закріпимо її.

Приклеюємо плівку на склі. Я скажу вам прямо, якщо ви можете отримати напівпрозорий дзеркало, це краще, ніж плівка. Але я не маю дзеркала, тому я взяв фільм.

Приклеюємо наш дизайн на дзеркала.

770 р.

Над клеєм скла з плівкою, що відображає сторону всередині.

Всі пристрої готові. Це просто справа аноблінгу. Але це вже зроблено.
Це ефект.

10 хв

11.

12.

р.

Джерело: