Собака ферма в Рованімі!

Я кішка, і письмо про собак. Поки на відпочинок в Фінляндії ми пішли на собачу ферму.

По-перше, я б рекомендував себе сноуборд, але дитина була безглуздою - ми йдемо до собак! «Я думав і не шкодував рішення на другий.

Написання вадича
Я гона закінчити мій фото.

На фермі, де породжують собаки гуського породи, краще відомі нам як сибірська лайка. Зрозуміло, ферма не продає цуценят. За рахунок туристів і призів, отриманих на різних змаганнях. Це пояснюється тим, що собаки повинні працювати в середньому на 15 км на добу, а з навантаженням. В іншому випадку вони отримують жир і можуть вмирати. Такий догляд і навантаження в домашніх умовах, особливо в місті, практично неможливо забезпечити.

Пелюшки ферми привітали нас з радісним штрихуванням. Як пояснюються провідником, собаки дуже доброзичливі, торіонують і люблять грати з туристами.

Сама ферма виглядає так. За сто ящиків. Кожна чаша і домашня тварина має ланцюг.

, Україна

Коли люди з'явилися, деякі особливо амбулаторні особистості стрибають і вимагають уваги.

Деякі з них були в філософських очікуваннях. Хоча я думаю, що він намагається привернути увагу до себе.

У цій коробці проживала бобр за викликом. Власник ферми сказав, що він їсти дерево в матерії місяців, заточуючи зуби.

При загальній curiosity і грайливості, деякі приховані в своїх колінах. Хтось більш спокійний, хтось повністю застрягає в кабіні.

...

Декілька з них не були божевільні або ховаються. Вони просто затребувані і користуються турботами.

...

...

Але більшість зустрілися з правильними стрибками.

Вони говорять, що згідно зі стандартами породи, Husky повинна мати різні кольорові очі. Не було, але правда «Арянс».

Молодий тримають в окремому будинку з корпусом.

...

Для маленьких дітей є окремий будинок. Де живуть мати і кулі.

Маленькі діти дуже важко перенести холод. Вони не хочуть показати нам, але дивляться на велику кількість дітей у нашій групі, господиня приймала доброту і приймала нас, щоб показати одну «марину».

В той час як ми ходимо, власник ферми приготував нас на слонах собак. Коли він прибув, щось нездужання. Усі вийшли з коробок, навіть наймодніші. Якщо тільки ми могли їх захопити. Я не знаю, на якому принципі власник вибрав собаки, але щасливих, на мій погляд, продемонстрував мову іншим.

Дуже цікава їзда. Уявіть відчуття ковтання на досить пристойній швидкості серед штифтів на флімс-локсуючому шлі.

Під час поїздки, похилець контролює тільки собака, що стоїть спочатку в джгуті. Він повинен бути жіночим. Вони більш схильні до агресії. У хуки виявився досить гарячим і агресивним. Ми навіть встигли дивитися боротьбу в одному з шламів. Але я не встигав її запекти.

Після поїздки ми поїхали на кабіни. Ті, хто не мав насолоди брати участь у ходьках, стали ще більш грайливими. Хто був готовий танцювати.

І деякі, особливо грайливі, збивають стругані ноги.

По суті, навіть при вході ми попросили видалити рукавички та інші висить речі в наших кишенях. Собаки ріпають їх і можуть їх з'їсти. Що ми зробили. Але я не думав про пом-поми на капелюхі. Особливо грайлива собака знизила дитину і почала лущення

На щастя, нам вдалося повернути дитину. Але ці фото вартість додаткових сірих волосся для дідів

По суті, дитина в фотографіях не втомилася від походу, але сміється від останньої міцності.

...

Біля кожної коробки були невеликі отвори. Вони були загадкою до нас, але один, особливо жахливий собака, дав нам чуй.

Ми були задоволені деякими прізвищами. Я не знаю, хто дав таку активну тварину.

Габаритний зображення

Дві години на фермі пішли неочищені. При досягненні людей, більшість собак став сумним. Собачка, нещодавно знебочено вирвав помпом дитини впав у вирощений стан.

Закриття:

Я сподіваюсь, що їх сумність була скорочена. П'ять хвилин після виїзду на ферму ми зустрічали ще один автобус з туристами.

Я все ще дивлюсь, хто заважає. Гуські туристи або гуска туристи.

Джерело: