Собака ферма в Рованімі!

Я кішка, і письмо про собак. Поки на відпочинок в Фінляндії ми пішли на собачу ферму.

По-перше, я б рекомендував себе сноуборд, але дитина була безглуздою - ми йдемо до собак! «Я думав і не шкодував рішення на другий.

Написання вадича
Я гона закінчити мій фото.

Собака ферма в Рованімі!

На фермі, де породжують собаки гуського породи, краще відомі нам як сибірська лайка. Зрозуміло, ферма не продає цуценят. За рахунок туристів і призів, отриманих на різних змаганнях. Це пояснюється тим, що собаки повинні працювати в середньому на 15 км на добу, а з навантаженням. В іншому випадку вони отримують жир і можуть вмирати. Такий догляд і навантаження в домашніх умовах, особливо в місті, практично неможливо забезпечити.

Пелюшки ферми привітали нас з радісним штрихуванням. Як пояснюються провідником, собаки дуже доброзичливі, торіонують і люблять грати з туристами.

Собака ферма в Рованімі!

Сама ферма виглядає так. За сто ящиків. Кожна чаша і домашня тварина має ланцюг.

Собака ферма в Рованімі! , Україна

Коли люди з'явилися, деякі особливо амбулаторні особистості стрибають і вимагають уваги.

Собака ферма в Рованімі!

Деякі з них були в філософських очікуваннях. Хоча я думаю, що він намагається привернути увагу до себе.

Собака ферма в Рованімі!

У цій коробці проживала бобр за викликом. Власник ферми сказав, що він їсти дерево в матерії місяців, заточуючи зуби.

Собака ферма в Рованімі!

При загальній curiosity і грайливості, деякі приховані в своїх колінах. Хтось більш спокійний, хтось повністю застрягає в кабіні.

Собака ферма в Рованімі!

...

Собака ферма в Рованімі!

Декілька з них не були божевільні або ховаються. Вони просто затребувані і користуються турботами.

Собака ферма в Рованімі!

...

Собака ферма в Рованімі!

...

Собака ферма в Рованімі!

Але більшість зустрілися з правильними стрибками.

Собака ферма в Рованімі!

Вони говорять, що згідно зі стандартами породи, Husky повинна мати різні кольорові очі. Не було, але правда «Арянс».

Собака ферма в Рованімі!

Молодий тримають в окремому будинку з корпусом.

Собака ферма в Рованімі!

...

Собака ферма в Рованімі!

Для маленьких дітей є окремий будинок. Де живуть мати і кулі.

Собака ферма в Рованімі!

Маленькі діти дуже важко перенести холод. Вони не хочуть показати нам, але дивляться на велику кількість дітей у нашій групі, господиня приймала доброту і приймала нас, щоб показати одну «марину».

Собака ферма в Рованімі!

В той час як ми ходимо, власник ферми приготував нас на слонах собак. Коли він прибув, щось нездужання. Усі вийшли з коробок, навіть наймодніші. Якщо тільки ми могли їх захопити. Я не знаю, на якому принципі власник вибрав собаки, але щасливих, на мій погляд, продемонстрував мову іншим.

Собака ферма в Рованімі!

Дуже цікава їзда. Уявіть відчуття ковтання на досить пристойній швидкості серед штифтів на флімс-локсуючому шлі.

Собака ферма в Рованімі!

Під час поїздки, похилець контролює тільки собака, що стоїть спочатку в джгуті. Він повинен бути жіночим. Вони більш схильні до агресії. У хуки виявився досить гарячим і агресивним. Ми навіть встигли дивитися боротьбу в одному з шламів. Але я не встигав її запекти.

Собака ферма в Рованімі!

Після поїздки ми поїхали на кабіни. Ті, хто не мав насолоди брати участь у ходьках, стали ще більш грайливими. Хто був готовий танцювати.

Собака ферма в Рованімі!

І деякі, особливо грайливі, збивають стругані ноги.

По суті, навіть при вході ми попросили видалити рукавички та інші висить речі в наших кишенях. Собаки ріпають їх і можуть їх з'їсти. Що ми зробили. Але я не думав про пом-поми на капелюхі. Особливо грайлива собака знизила дитину і почала лущення

На щастя, нам вдалося повернути дитину. Але ці фото вартість додаткових сірих волосся для дідів

По суті, дитина в фотографіях не втомилася від походу, але сміється від останньої міцності.

Собака ферма в Рованімі!

...

Собака ферма в Рованімі!

Біля кожної коробки були невеликі отвори. Вони були загадкою до нас, але один, особливо жахливий собака, дав нам чуй.

Собака ферма в Рованімі!

Ми були задоволені деякими прізвищами. Я не знаю, хто дав таку активну тварину.

Собака ферма в Рованімі! Габаритний зображення

Дві години на фермі пішли неочищені. При досягненні людей, більшість собак став сумним. Собачка, нещодавно знебочено вирвав помпом дитини впав у вирощений стан.

Собака ферма в Рованімі!

Закриття:

Я сподіваюсь, що їх сумність була скорочена. П'ять хвилин після виїзду на ферму ми зустрічали ще один автобус з туристами.

Я все ще дивлюсь, хто заважає. Гуські туристи або гуска туристи.

Собака ферма в Рованімі!

Джерело: