331
Як ремонтувати опалення дзеркал
Якщо ви побили опалення дзеркал, не поспішайте доїхати до автосервісу.
Ви можете закріпити його своїми руками за допомогою цього керівництва.
21 фото
1,1 км Знімається дзеркало на спині
р.
2,2 км Нагріваємо дзеркальну поверхню термофеном і вставляємо пластикові картки, для подальшого демонтажу пластикової дзеркала каркаса
3. У Періодично, потепління з термофеном, ретельно слизькі картки додатково
, м. Київ
4. У Періодичне потепління з дзеркальної сторони рук акуратно відокремлює дзеркала термоелектричного елемента і обсаду.
5. Умань Термоплівка, що випускається на дзеркалі. Як ви можете бачити, нічого не пошкодженого.
р.
6. Жнівень Зігрівається дзеркала і відшаровується частина теплової плівки від дзеркала. (Я не робив це дуже добре через погану погоду.) Не потрібно рипсувати плівку, але я продовжив демонтаж заради...
7. Про нас І повністю відшаровується плівка від дзеркала.
8. У Я вимірював опір між контактами і отримав щось схоже на 30 ом.
Якщо опір не можна виміряти, вам доведеться зробити отвір поруч з іншим терміналом і виміряти його.
І пощастило, щоб знайти пошкоджене з'єднання.
(Ви можете візуально бачити, що контакт не працює, а провідник на плівку стає трохи темніше.)
9. Навігація Виготовлений отвір в плівці для виявлення зламаного терміналу
10. Це майбутній посібник. Він потребує ноги.
11. Виготовлений хрестиком в плівці з «паперовим ніжом», прикрашений паяльною кислотою,
Я кладаю в найменший жилет з качкою і кладемо молоток на вісь.
Рюкзак, заздалегідь, необхідно змазувати паяльною кислотою і паяльною частиною зовнішньої сторони.
12. Сама кислота. При висиханні утворюється тонка електропровідна плівка.
13.00 р. Продано ногу з радіо до удару і до пошкодженого контакту.
14. Хура, контакт з опорою 27 ом, підлогу Ом зважує мої дроти =
15.00 р. Наклейка двосторонньої стрічки на дзеркалі
16.00 р. Поставте стрічку на дзеркало.
17.00 р. Скотч клеївся на плівці знову, радимо дотримуватися пористої двосторонньої стрічки товщиною 1,5-2 мм, краще тримати.
18 років Зігріваючи клейову поверхню трохи з термофеномоном, добре встановіть дзеркальну раму і притисніть її.
19. Реноваційний сайт.
20.
21. Підключається до джерела живлення для перевірки. Опалення з'їдає половину ампера.
Ви можете встановити, і збережені гроші можна витратити на щось корисно або смачно.
Головна
Джерело:
Ви можете закріпити його своїми руками за допомогою цього керівництва.
21 фото
1,1 км Знімається дзеркало на спині
р.
2,2 км Нагріваємо дзеркальну поверхню термофеном і вставляємо пластикові картки, для подальшого демонтажу пластикової дзеркала каркаса
3. У Періодично, потепління з термофеном, ретельно слизькі картки додатково
, м. Київ
4. У Періодичне потепління з дзеркальної сторони рук акуратно відокремлює дзеркала термоелектричного елемента і обсаду.
5. Умань Термоплівка, що випускається на дзеркалі. Як ви можете бачити, нічого не пошкодженого.
р.
6. Жнівень Зігрівається дзеркала і відшаровується частина теплової плівки від дзеркала. (Я не робив це дуже добре через погану погоду.) Не потрібно рипсувати плівку, але я продовжив демонтаж заради...
7. Про нас І повністю відшаровується плівка від дзеркала.
8. У Я вимірював опір між контактами і отримав щось схоже на 30 ом.
Якщо опір не можна виміряти, вам доведеться зробити отвір поруч з іншим терміналом і виміряти його.
І пощастило, щоб знайти пошкоджене з'єднання.
(Ви можете візуально бачити, що контакт не працює, а провідник на плівку стає трохи темніше.)
9. Навігація Виготовлений отвір в плівці для виявлення зламаного терміналу
10. Це майбутній посібник. Він потребує ноги.
11. Виготовлений хрестиком в плівці з «паперовим ніжом», прикрашений паяльною кислотою,
Я кладаю в найменший жилет з качкою і кладемо молоток на вісь.
Рюкзак, заздалегідь, необхідно змазувати паяльною кислотою і паяльною частиною зовнішньої сторони.
12. Сама кислота. При висиханні утворюється тонка електропровідна плівка.
13.00 р. Продано ногу з радіо до удару і до пошкодженого контакту.
14. Хура, контакт з опорою 27 ом, підлогу Ом зважує мої дроти =
15.00 р. Наклейка двосторонньої стрічки на дзеркалі
16.00 р. Поставте стрічку на дзеркало.
17.00 р. Скотч клеївся на плівці знову, радимо дотримуватися пористої двосторонньої стрічки товщиною 1,5-2 мм, краще тримати.
18 років Зігріваючи клейову поверхню трохи з термофеномоном, добре встановіть дзеркальну раму і притисніть її.
19. Реноваційний сайт.
20.
21. Підключається до джерела живлення для перевірки. Опалення з'їдає половину ампера.
Ви можете встановити, і збережені гроші можна витратити на щось корисно або смачно.
Головна
Джерело: