1239
Серія фото свічок настільки романтичний і таємничий одночасно.
Ми всі побачили райдуж після дощу, але хто бачив барвистий ефект гасіння свічки? Фотограф Grover Schrayer вдалося захопити це дивовижне явище. Його серія свічок фото настільки романтичний і таємничий одночасно.
14 фото через Сайт розроблено компанією universalweb.com
1,1 км Зняття різнокольорових напівпрозорих веб-сторінок не було на все легко. Проте фотограф не повернувся, хоча мені довелося витрачати багато кадрів в марно.
2,2 км «Найважна частина з’ясувала, як орієнтуватися на камеру», – розповідає Гровер Шрейер. У фокусі був гніт, потім край полум'я.
3. У Коли все було готово, все, що залишилося було виводити свічки і відразу ж натиснути кнопку, дивлячись що станеться." Флеш підсвічував дим, і його світло вогнетривкі в воскові частинки, що розкладаються в всі кольори спектра.
4. У
5. Умань
6. Жнівень
7. Про нас
8. У
9. Навігація
10.
р.
11.
12.
13 хв
6168868
14.
Джерело:
14 фото через Сайт розроблено компанією universalweb.com
1,1 км Зняття різнокольорових напівпрозорих веб-сторінок не було на все легко. Проте фотограф не повернувся, хоча мені довелося витрачати багато кадрів в марно.
2,2 км «Найважна частина з’ясувала, як орієнтуватися на камеру», – розповідає Гровер Шрейер. У фокусі був гніт, потім край полум'я.
3. У Коли все було готово, все, що залишилося було виводити свічки і відразу ж натиснути кнопку, дивлячись що станеться." Флеш підсвічував дим, і його світло вогнетривкі в воскові частинки, що розкладаються в всі кольори спектра.
4. У
5. Умань
6. Жнівень
7. Про нас
8. У
9. Навігація
10.
р.
11.
12.
13 хв
6168868