Моя фотографія з болти ралі

З теми про ралі 10 грудня вже близько 180 сторінок я вирішив зробити окрему вершину з фотографіями. Я зняв там, просто назад.

По-перше, загальне враження.
Першим було багато людей на Болотному ралі. І сталося, бо люди прийшли, і вже там на годину, які більше – зліва, і зустрічали нові. Лоти! Дуже багато! Так, ми можемо сказати, що принаймні 100 тисяч людей, які відвідали ралі, але досить ближче до 200 000.
До 17.30 Приїжджають люди. І ми пішли додому.
В цілому враження не було ралі, але досить такої партії молі:
Поблизу знаходяться екс-назболи, громадські діячі, анархісти.
Найкорисніша група – російські націоналісти під імперськими прапорами (написані). Далі твердість, яблуко.

Почуття голосу не почуло (і багато не слухали), «зарядки» з подіуму підібрали лише тими, хто був поруч, решта періодично заряджали «власно».
На цій фотозбірці я не опублікувати фотографії копсів і «космонавтів» в шоломах і з щитами. Що було досить, вірити мене, але не цікаво. Я переважно фотографував найсмачніших слоганів і луків «всередині» трохи.

Будь-який, хто хоче - пост ваших фотографій, хто був, особливо - смішні слогани і банти, і без політичного паводка.

Хай!
Ці красиві дівчата – студенти Юрфака (як вони сказали, «що вони тут писали – як майбутні юристи – до виходу!»

Похід до ралі, з мосту:

В'їзд був звужений червоним KAMAZ ... Багато йдуть з квітами. Є багато квітів, в кожному розумінні слова.

доб.

Отримання металодетектори

Для всіх є достатньо металодетектори.

р.

Ми підходимо до проведення заходів. Є всі види смішних слоганів ...

Це «дерева» замків, на яких традиційно повісили московські молодят. З dopa

Пиратська вечірка тут теж!

Тоді є націоналісти з «експертами», дуже організованими, практично військовими:

867.29

Вони:

І поряд з ними є соціалісти.

Що ви мрієте про? й

Я піднявся вище і взяв фотографії панорам: анархісти (?)

Детальніше:

І все приїжджає люди.

А Аврора Човен знову.

Більше соціальних демократів:

Як це:

І так:

р.

І це не так! й

І люди йдуть... Так багато зібрали на пішохідному місті, що я навіть думав – «не згорнути» – адже цей міст в Москві – це обов’язкове місце для всіх молодят.
Є багато людей з іншої сторони річки. й

Я не розумію, що Ґаус був робити з ним, але я хотів запитати... В цілому, всі види прохолодних плакатів згадувалися там часто...

Детальніше:

Це все балет!

І було мало торгівлі.

р.

Слогани вручну:

Детальніше:

Трохи пізніше анархісти переїхали вперед... і запалили вогонь! Кожен був вкритий димом. У Тууші були дружні клітки «Тууші!» ... і рекомендації, де вони кладуть ці вогні! (доповнювач у ЗМІ написав, що натовп кинув димову бомбу - це неспадщина, тільки вогонь)

р.

Цей «активіст» взяв на себе спостережний пост... досить високий (куратура ще не розсіюється). Не здавалося б, восени - акад писав "потерів від благ-благ"

Мотори:

Р

Тоді було важко переходити - люди стояли щільно, і ми перевернулися до права.
Тут було простіше, люди зібралися в групах, сперечалися, сланські пісні.
Цей хлопець співає Choi "Зміни!"

Це право! Старий американський шпигун, державний агент з управління!

І твій хмільник (Я маю на увазі)
Я отримав все.

Джерело: