523
Любителям «пропелерного» на блоці імені
Німецькі творці BMW вирішили створити щось нове! Як це зробити? - Суддя для себе!
Після створення нового класу автотранспорту, відомий як X6, Баварські острови знову вирішили «інфлат» і крос 6-серії з 7-серіями, щоб отримати нічого більше, ніж 6-серій GranCoupe, порівняно новий тип кузова!
Представляємо BMW 6-Series Gran Coupe, новий 4-критий (4+1 сидіння), додаток до 6-серій, який вдало поєднує приголомшливі пропорції, дизайн та динаміку водіння 6-Series Coupe з шикарним інтер'єром та зручностями для 5 пасажирів. Гармонійні пропорції, чіткі лінії та контури поверхні sleek дають BMW 6-Series Gran Coupe унікальні здібності, щоб задовольнити водія, який хоче розкішний і спортивний пуп, але все ж потребує автомобіля, здатний носити чотири дорослі в комфорті і розкіш. BMW 6-Series Гран Купе буде запропоновано в трьох різних моделях: Турбо TwinPower 6-циліндр BMW 640i Гран Купе - оригінальна модель і прибуває раніше цього літа. Пізніше, влітку 2012 року, TwinPower Turbo V-8 BMW 650i Gran Coupe і повнопривідний привід BMW 650i Gran Coupe.
Далі будуть фотографії (і коментарі на них) від перших ескізів до реального автомобіля!!!
Будь ласка, не переривайте, коли я зробив.
живопис
фарба
7667981
ескізи салону
ескізи салону
І ще один ескіз (вони можна зробити це !!!)
р.
І ось перший силует.
трохи очищувача
1215688
Тепер деталі!
Ведуться нові можливості!
Задня оптика
двотурбодвигун
р.
Ще раз!
Є стружки ... Я думаю, що це буде приємно!
передні оптики
Ще раз, тепер з перемикачем
Автомобільний ніс!
запозичені форми від 5,7 та 6 серії
шемале!
Не можна назвати панорамним дахом, звичайно ж.
Місцеві тюнери часто люблять ліпити рефлектора на задньому вікні, а потім баварські хіти! Вони відразу поєднують всіх улюблених рефлекторів і ніг!
Трохи вуглецю в суглобах!
Сам автомобіль, насправді!
Натюрморт
р.
з цього кута
р.
передній перегляд
Зареєструватися
Тепер трохи про салон.
аматор
Не дуже просторий в спині, але є місце, щоб сидіти.
У багажнику згинаємо сидіння.
р.
Джерело:
Після створення нового класу автотранспорту, відомий як X6, Баварські острови знову вирішили «інфлат» і крос 6-серії з 7-серіями, щоб отримати нічого більше, ніж 6-серій GranCoupe, порівняно новий тип кузова!
Представляємо BMW 6-Series Gran Coupe, новий 4-критий (4+1 сидіння), додаток до 6-серій, який вдало поєднує приголомшливі пропорції, дизайн та динаміку водіння 6-Series Coupe з шикарним інтер'єром та зручностями для 5 пасажирів. Гармонійні пропорції, чіткі лінії та контури поверхні sleek дають BMW 6-Series Gran Coupe унікальні здібності, щоб задовольнити водія, який хоче розкішний і спортивний пуп, але все ж потребує автомобіля, здатний носити чотири дорослі в комфорті і розкіш. BMW 6-Series Гран Купе буде запропоновано в трьох різних моделях: Турбо TwinPower 6-циліндр BMW 640i Гран Купе - оригінальна модель і прибуває раніше цього літа. Пізніше, влітку 2012 року, TwinPower Turbo V-8 BMW 650i Gran Coupe і повнопривідний привід BMW 650i Gran Coupe.
Далі будуть фотографії (і коментарі на них) від перших ескізів до реального автомобіля!!!
Будь ласка, не переривайте, коли я зробив.
живопис
фарба
7667981
ескізи салону
ескізи салону
І ще один ескіз (вони можна зробити це !!!)
р.
І ось перший силует.
трохи очищувача
1215688
Тепер деталі!
Ведуться нові можливості!
Задня оптика
двотурбодвигун
р.
Ще раз!
Є стружки ... Я думаю, що це буде приємно!
передні оптики
Ще раз, тепер з перемикачем
Автомобільний ніс!
запозичені форми від 5,7 та 6 серії
шемале!
Не можна назвати панорамним дахом, звичайно ж.
Місцеві тюнери часто люблять ліпити рефлектора на задньому вікні, а потім баварські хіти! Вони відразу поєднують всіх улюблених рефлекторів і ніг!
Трохи вуглецю в суглобах!
Сам автомобіль, насправді!
Натюрморт
р.
з цього кута
р.
передній перегляд
Зареєструватися
Тепер трохи про салон.
аматор
Не дуже просторий в спині, але є місце, щоб сидіти.
У багажнику згинаємо сидіння.
р.
Джерело: