Екскурсія до Московської пивоварної компанії

Атоніо-j:

«Москва пивоварна компанія» - це пивоварня, яка демонструє свою продукцію кожному. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Сьогодні ми візьмемо участь у віртуальному пивному турі.

У рамках цієї віртуальної поїздки я не буду глибоко входити в процес пивоваріння. Якщо хтось зацікавлений, ви можете обговорити його в коментарях. Якщо експерти пивоварів приєдналися до коментарів, я буду дуже щасливим. Я все одно знаю про процес на рівні аматора.

38 зображень

Так, один з компонентів приготуванні пива солод.
солод може бути легким.

Карамельний солод. Спочатку замочений, потім обсмажений. І знову я не буду йти в процес, тому що я можу ввести в оману.

Оцинкований солод. Додаємо до темних бджіл.

Хміль. Для виробництва хміль купили цей гранульований.

583482

Номер для готування. Пиво заварюється в цих чанах.

Кожен контейнер є певним етапом виробництва.

Оздоровчі контейнери, багато пива можна заварити вчасно.

Підлога нижче, під цими ватами.

р.

Для виробництва на пивоварні використовуйте воду з власних свердловин.
Система очищення води.

7160599

У ці ємності готові очищені води для виробництва пива.

Деякі вузли системи очищення.

роумінг вгору.
У цих танків пивні бродіння після варіння. Це нижні частини танків. Вони однакові розміри, як водяні бочки. Великий, в цілому. Різні види пива ферментовані в різних умовах і при різних температурах.

Деякі труби покриті такою досить сильною скоринкою льоду.

Пиво під контролем.

Через ці труби пиво працює на наступний виробничий етап.

р.

Фільтрація.
На пивоварні використовуються два види фільтрації, кісельгур і мембрана. Тим не менш, від kizelgurk фільтрів у виробничому плані відмовитися повністю.
Це мембранний фільтр акумулятора.

Ви побачите пиво.

657468

Лабораторія. Відвідувачі екскурсій до лабораторії не допускаються, вони демонструють через вікно. В цілому, так як я знаю, навіть прохолодні хіміки не допускаються відвідувати лабораторію. І ми підемо, приїжджаємо, беремо ближче погляд, дуже плащуємо, що ми допустили.

У лабораторії можна проводити п'ятнадцять сотень тестів. Кожна партія пива перевіряється та контролюється лабораторією.

Це як люди досліджують пиво щодня.

Пляшка.
На цій стрічці є пиво.

Машина для розливу пива.

В цілому цей стрічковий щітки з нереальною швидкістю. Важко висловити таку картину.

968066

Заливка пива в кегах.
Keg знаходиться внизу.

Це на конвеєрному ремені.

р.

Забитий кришкою.

Він збирається на склад.

Пляшка.
На лінії постачання пляшки вони проходять під ультрафіолетовим світлом.

Цей акселератор частинок нічого, але пивний пляшечок.

На виході з розливного апарату промивають пляшки.

Система контролю шлюбу в усіх частинах транспортера. Під час підготовки пляшки скануються для сторонніх предметів і пилу. І на місці розливу управляється піддуттям і отриманням не пива в пляшки. Щоб контролювати систему управління, апарат розливу періодично заливає не пиво в одну з пляшок, якийсь вид мусу. Система управління лікує таку пляшку з конвеєра.

Шлюб кладовища.

До речі, на останньому етапі транспортера, наклейка етикеток, те ж саме відбувається з шлюбом. Уявіть чисту пляшку, пиво дрібно, все йде до пекла, просто етикетка вигнута і розбиває пляшки. Через криву етикеточного пива ...

Перемога всіх критеріїв і вибору, вибрані пляшки досягають кінця транспортера.

Це мій сон пиво.

І це немовлята-і-халат. Лінія для розливу навпіл не була в роботі, у виробництві цієї ємності вважається не пріоритетом.

, Україна

Висота банок на одному піддону дорівнює висоті підлоги панно-панелейного будинку. Перед вами є чотириповерхова панель, наповнена пивом.

Наприкінці подорожі дегустація.

р.

Московська пивоварна компанія за ліцензією таких брендів: Пиво ведмедя, Селека, Брезнак, Координа світла, Факсе, Оettinger, Kirin Ichiban. Також заварює Моспів і пиво Giguli.
Жигулі рахунки на 80% пивоваріння виробляється. Час виробництва Жигулі від приготування до готового виробу становить 21 день.

Джерело: