Сильні люди.

Нещодавно, про місяць тому, я був в Польщі на всіх сортах бізнесу. Як правило, при поході автомобіль вводиться в соди (найбільш все без обмеження пробігу, приблизно 25-35 $ / добу), його гасили «за всі гроші», за 10 днів він рано 6200 км, але, з яких 620 км я пам'ятаю особливо.
Вроцлав за Краків, а на дорозі я помітив літніх людей з великим постером на грудях-Кільце. Стоппед, кажучи, я в Краків, запитаю - це місто на шляху? Він говорить щось в суміші англійської та іншої невідомої мови. Я продемонстрував його на карті, запитав його, де він був. І він нічого не покаже на плечі руки. Він просто зберіг казку Кельце, Кельце і "готель". Я просто взяв свого маленького мішка і кладаю його в багажник і поїхав його до Кельце, який виявився іншим способом. Ми поїхали переважно мовно, і його знання англійської мови закінчилися шкільною програмою. Виявилося, що він був фінним, я Skyped мій друг в финка і вийшов на динаміку, і сказав через друг.
Він 72, 3-річної ударної, говорить, що він не поверне додому, хоче вмирати кудись на дорозі, але не вдома. Він мав страхування з ним, щоб перевозити своє тіло назад, якщо він загинув. Він хотів бути похованим тільки в домашніх умовах. Похід по Польщі з Німеччини в Чехію
Після 6 годин ми були в Кельце, я поселили його в готелі біля автомагістралі, попросили людину подбати про нього, бо він навіть не їсти без рук.
Ми говорили про те, що ми не беремо адреси / телефони, бо він пішов один шлях.
Повернувшись, він повернувся до Вроцлава, вранці нам довелося зустрітися з бізнесом.
І так це зустріч поїхав мене всередині, так багато чого думають про життя, що я не чекав цього. Після того, як людина, що подорожує без рук, сподівається тільки на допомогу людини, важко розраховувати на себе в своєму положенні. Так він абсолютно знає, що люди на Землі більше 9000, і він бачив їх всі ці 3 роки.
І мама, я дуже радий дізнатися, що я серед них.

Джерело: