1044
Всесвітній рекордний тримач у високолінійному режимі
Високолінійна ходьба над грунтом.
23-річний Faith Dickey є світовим рекордом для цього виду.
Давайте навчимося трохи більше про цю сміливу дівчину.
6468068р.
Miss Dickie - це професійна бігова доріжка і має світовий рекорд для жінок: вона прогулялася 1,200 метрів над швейцарською долиною на канаті більше 80 метрів.
Вже чотири роки вона працює. «Я люблю контрольований ризик». Якщо я дали долару на кожен раз, хтось називає мене божевільним, я буду багатим довго. ?
р.
По-перше, Віра не зробила однієї помилки у виконанні терористичної справи.
Дівчина каже, що вона не є адреналіном, вона просто насолоджується процесом розширення її досвіду. «Я хочу навчатися контролювати страхи і емоції», – розповідає Віра.
Вона планує приділити ще кілька років до високої лінії, а потім обіцяє думати про початок сім'ї.
Навчання на безпечній висоті:
3610Р. 4200Р.
р.
Джерело: pryf.livejournal.com
23-річний Faith Dickey є світовим рекордом для цього виду.
Давайте навчимося трохи більше про цю сміливу дівчину.
6468068р.
Miss Dickie - це професійна бігова доріжка і має світовий рекорд для жінок: вона прогулялася 1,200 метрів над швейцарською долиною на канаті більше 80 метрів.
Вже чотири роки вона працює. «Я люблю контрольований ризик». Якщо я дали долару на кожен раз, хтось називає мене божевільним, я буду багатим довго. ?
р.
По-перше, Віра не зробила однієї помилки у виконанні терористичної справи.
Дівчина каже, що вона не є адреналіном, вона просто насолоджується процесом розширення її досвіду. «Я хочу навчатися контролювати страхи і емоції», – розповідає Віра.
Вона планує приділити ще кілька років до високої лінії, а потім обіцяє думати про початок сім'ї.
Навчання на безпечній висоті:
3610Р. 4200Р.
р.
Джерело: pryf.livejournal.com