"Сибірський диво 2011"

Останні вихідні, Crocus Expo приймав участь у виставці "Сибірський диво 2011"!

через cr2
19 пік

Незважаючи на те, що виставка була присвячена сибірським кішкам і організована Асоціацією своїх Аматорськеань, не тільки Сибірські приїхали до Крокука.

На знаменитому "кіс-кісі" практично немає хвоста не відповідає. Коти і коти називають їх іменами, Борисом.

1,1 км Всі Сибірські коти відрізняються товстим волоссям, що не дає їм замерзнути в холод, і хорошою фізичною витривалістю. Виявляється, що є кілька видів, які не схожі на зовнішній вигляд один до одного.
Це кошеня кішки Neva masquerade. Я не сидів на місці, я завжди хотів бігти, щоб грати з блискучими різдвяними іграшками і настоянки продаються навпаки. Це рухливість і любов ігор, навіть у дорослому віці, характерний для невагомих. Вони дуже лояльні до своїх власників.

2,2 км Сибіри дуже різні. Вони тигрові, мармурові, плямисті, черепахи, білі, навіть червоні і абрикосові. Білі Сибірські коти з блакитними очима часто глухі.

3. У І це Майне Коон кішка, Майне Раксон. Коони дуже доброзичливі. Вони величезні за розмірами і пухнастими, як кіготь. Зайдіть ім'я. Походження від котів, що живуть на фермах Майнінг в США

4. У Підсумки вагою до 15 кг, що робить Куну найбільшою вітчизняною котою в світі. Однак, згідно з власником цього 6-місячного кошеня, котів і котів цієї породи завжди залишаються ігрові кошеня в душовій кабіні, дуже своєрідні і прикріплюються до власників. Я забув ім'я цієї окноти, і хвіст і розмір дійсно вражає.

5. Умань Давайте подивимося його знову. Вона виглядає як лисиця, навіть тамбури на вухах.
А поруч з ним кладуть матері, категорично не хочу позувати навіть за бажанням господині. Просто дівчинка, тварина може бути зрозуміла, протягом 2 днів відвідувачі втомилися

6. Жнівень І це кошеня домашньої бенгалової кішки.

7. Про нас У Сполучених Штатах був перехресний вітчизняний кішка і дикий бенгал, що призвело до цієї породи. Дика «колегія» цього кошеня все ще широко поширена по Південно-Східної Азії, від тротів до гір Приморського краю. Головна Bengals є мобільними та любов до гри. Дике життя водою і уникати людей, які мисливці за їх красивим хутром

р.

8. У Дорослий домашній Bengal

9. Навігація І це дитяча абізинська кішка. Abyssinia є другою назвою Ефіопії, де диких предків цієї породи жив. Європейки та американці знайомилися з цими видами порівняно недавно - 100-120 років тому, після військових кампаній в Африці.

10. Абізини мають великі ніжки і великі вуха, «дикий» помаранчевий колір. Коти цієї породи майже не суперечать відомій характеристикі всіх своїх "коледжів" - "кішка йде сама по собі". Вони не люблять самотності, вимагають догляду і уваги.

11. Ні, ні, це не упакований новорічний подарунок британської складної кішки. Більшість котів на виставці були в прозорих або сітчастих корпусах. Це підвищило комфорт тварин, знизило турботу власників для своїх вихованців і практично не вдалося падати багато чотирикутників на виставці.

12. Ще один "пакований" Brit. Британські коти дуже популярні, я не втомився від історії про породу.

13.00 р. Чорний британський кішка

14.

15.00 р. Що ж породи я не пам'ятаю.

16.00 р. Це теж.

17.00 р. Змагаються коти в різних категоріях, навіть кращі з кращих. Переможці чекають призи

18 років

19.00 р. Це кішка "Сибірський диво 2011"

Аня, до речі, не схожа на дизайн цього банера. Він сказав, що це лише відлякало відвідувачів. Що про тебе?

Але в цілому, навіть за 20 хвилин на цій виставці ви отримаєте багато позитивних емоцій. Деякі власники навіть допускаються домашні тварини і тримають своїх котів. Проте, ніхто не прокоментував відвідувачів. На обличчі деяких власників, коли намагатися запитати їх питання, були гранати казали: й
Всі права, самопізні люди.

Я вийшов з виставки з гарним настрою.

Всі Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное