Антизабрус

Недавній (однорідно, після виходу С.Т.А.Л.К.Є.Р.) почав отримувати популярність теми лиття, дігеризм, урбаністики. У нас є багато звітів, що надходять з китів, бородавок і так далі. Але сьогодні я буду запропонувати вам трохи інший пост. Назвоніть, що після бомбардувальника дігерів, які збирають габар, який буде інакше просто обертати для досягнення поколінь. Вони планують будувати музей пізніше. Правда не в цьому бомбардувальнику, тому що є занадто мало місця, все не підходить. Більшість речей є повним і в робочому стані. Багато хто з них все ще в «складі», так як це просто неможливе, знову з-за сцен.

Це буде 28.

02 мар

03 мар
Комплект фільтрів для різних газів. Що я не можу пам'ятати. Смуговий вид означалося, що з'явився пиловий фільтр.

04 мар
Телетип і пара телефонів. Як ми просто отримали.

05 мар
Апарат ностальгічної води. Поступово введено в робочий стан. На праві є коробки з сном рибалки, з так званими «аладинами», чемза L-1. Нижче наведено кілька цікавих травних банок.

06 мар
І це газова маска для малюків. У нашому посібнику продемонстровано зубчик, який, при необхідності, може подбати про дитину. Ті, хто не знає, всі цей дизайн одягається в жирній, і малюк одягається в неї.

07 мар
Девер є плакати

08 мар
Оператор кіно. Також спійманий в електродвигуні, нижній правий.

09 мар
Вони мають обладнання для зв'язку в цьому куті. Комп'ютер працює, ви навіть можете викликати наступний номер.

10.
Склад телетипу, один в кутку, також передає повідомлення з наступного номера.

11.
Це склад окремих дозиметрів. Я бачу для змащення, це дуже темний в бомбардувальнику, я взяв картину своїми руками без спалаху.

12.
На обладнанні, датчик може здійснюватися, кабель досить довгий.

13 хв
На лівому, індивідуальні дозиметри, в кутовому переносі, на правому ВКП (військовий апарат хімічної розвідки) з насосом перед ним.

14.
Зручний телефон. Я не знаю нічого про це.

15.00 р.

16 мар
Це виглядає як радіостанція, але я не можу сказати вам.

р.

17.00 р.
демонстрація телетипу.

18 років
Милий манеквін в хімзі і ізолюючий дихаючий апарат. Повітряна куля на животі поглинає вуглекислий газ, і виробляє кисень. Нашийник для формування дихальної суміші. До речі, поглинаючі патрони, коли вода надходить її. На підводних човнах вони робили багато проблем.

19.00 р.
Пристрої для визначення рівня вуглекислого газу в приміщенні.

20.
Діаграма дозиметра DP-5A для викладання принципів пристрою.

21.
VCPR, але трохи відрізняється, відрізняється конфігурацією, і зручною точністю на верхньому краю.

22.
Насос VPHR в руках нашої Анечки

23.
Акумулятори для побутової техніки кажуть - деякі дозипори роботи.

,8 кв.м.

24.
Хороший друк... які документи вона списала...

25.
Якщо ви загубили цю коробку, ви не можете запустити в будь-яку точку. У флаксах є приклади токсичних речовин. З знайомих слів я пам'ятаю гірчичний газ.

26.
Наш посібник показує ізоляційний дихальний апарат

27.
Дуже комфортний ручник. Він отримав всі свої речі на ньому, від його бюстгальтера або його джгута до нижньої білизни.

540744

28.
Це виглядає як сучасне радіо. Я дуже сподобалося складану антени. Це справа пристрою, як кісточка. У розслабленому стані він вписується в кишеню, але якщо ви розтягуєте - 2 м довга.

Знайте, ви можете swear.

Джерело

р.

Джерело: