Синє світло 2012

Написання відтінків сірого.
У мене є 45 фото, коли я зробив.

Пластикові яблука, лимонад замість шампанського, кілограмів паєток і кілометрів серпентину – кореспондент НДОСМІ пішов на набір найбільш консервативної програми центрального телебачення.

2,2 км Формат «Синього світла» ніколи не змінив і ніколи не змінить: серптин, що літають через студію, «радянське шампанське», лікує на таблицях аудиторії. На Новий рік привітають гостей і гості.

493194

3. У Два роки тому я вже зробив звіт з зйомки «Вогонь». З тих пір не змінився. Не кинувшись, не кинули серпентину - до цього дня зйомок він вже не заплутався як дев'ять кілометрів.

4. У Сонячний голос від десь на вершині павільйону не жартував, як і останній раз: «Подивитися від обличчя!» З таким виразом, Новий рік не відсвяткував! і ніхто не захопив мене і камеру за межі телевізійних камер - вона відчувала, як це було останню ніч зйомок, все було знято і не натягувалося на набір.

5. Умань Головні зйомки відбуваються вночі, тільки в цей час можна отримати зірки на шоу. Вони використовуються попередньо написаним текстом і співають разом з невеликим шматочком пісні «Новий рік...» Після редагування, здавалося, що всі митці, спортсмени, актори та інші відомі люди одночасно присутні і співають.

р.

6. Жнівень Показ фільму «Блакитне світло» займає дев’ять днів. Ви не можете торкнутися нічого – все красиво, але полум'я. Працівники повинні постійно регулювати декорацію.

7. Про нас

8. У

9. Навігація

10.

11. Особлива людина пускає іскри, додаючи їм руки в повітряний пістолет.

12.

р.

13.00 р. Ви не можете пити рідину від склянок. Перш за все, це не шампанське, це лимонад. По-друге, навіть той факт, що цей лимонад не сказав до екстраси, зателефонувавши до вмісту «рідка з певними хімічними властивостями і добавками». І по-третє, в повних келихах дуже зручно вигасити Bengal вогні.

р.

14.

15.00 р.

16.00 р.

17.00 р.

18 років

р.

19.00 р.

20.

21. Хоча я не сказав нікому, що я був зйомки, я все ще відстежув і бомбардував Vkontaktik і Aska з проханнями відправити фото. Дівчата в червоному і бірюзовому були першими, щоб знайти мене онлайн.

22. Як сцена приготує до наступного номера, додатково прогрівається в передпокою. Вранці на профільних форумах та громадах дев'ять ранку, а в четверо вранці залишаться.

23. Є дуже мало чоловіків серед глядачів, вони не можуть витримати практично щодня сидячи в гарячому залі.

24. Все з міста. Декілька з них вирушила до столиці кілька днів. Але вони не прийшли сюди за гроші або сниться на флеш-екрані. «Я дуже хочу свято, і тут це. І нічого робити в домашніх умовах - їх головна роз'яснення.

185065

25.

26.

634288

27. Це додаткова шафа-купе, одягнена в сумочки.

28. Прихильник виявився секретним об'єктом, я намальований, щоб знімати щось більш цікавим і дозволеним.

29.

р.

30. Від 12 м. до 12 м.кв додатково отримує 500 рублів (потрібно приїхати на 9 м.кв), а через ніч, сто рублів за годину. Але дев'ять сотень зароблених рублів буде досить зайняти таксі до готелю 4 ранку.

р.

31.

32.

33.

34.

35.

88544

36.00 Р

37.

38.

14233316

39.00 р.