577
Ірак 2003-2005
Історія того, як я пішов в Ірак.
Як це все почалося ... Ні. Послужений в роззброєних силах України на рік і половину, він залишився на контракті, оскільки були стійкими ромлянами, які можна буде піти на платний тур, за рахунок солдатів.
Я мріяв про Близький Схід, оскільки я був 15, я не знаю чому. Я все ще запитую себе, але я не можу знайти відповідь.
І тепер мрія прийшла! Оголошено порядок міністра оборони, створення особливого контингенту, для виконання особливо важливої державної задачі, підвищення міжнародного престижу країни (повідомлення, як помпус!)
Оголошено конкурс. Я вірю, що бійець, конкурс, не дуже доторкнувся. Єдине, що буде здоровим і «частинками» не повісили, відпочинок – не доглядати. О, ще одне. Тільки підрядник не може йти, без списків. І тільки з письмовим, нотаріальним дозволом батьків або дружини, для одружених людей. Для тих, хто бажає, спочатку був ставок, і коли інформація наповнила, що місце розгортання буде на півночі (Кіркук, Мосул), і там яєчка можуть смажити, тим хто хоче зменшити) В результаті місце постійного розгортання було змінено на Аль-Кут і Ессуіра. Закрити до Іранського кордону. Але я не подбаю. Я був в будь-якому місці!
З офіцерами, було цікавіше. офіцери не потрібні багато, але бажали піти багато, зарплата, від тисяч греків + врятували зарплату в домашніх умовах, хулі. Були вже щурські забіги.
Рекрутмент був оголошений в травні, до серпня були навчальні табори, навчальний тип і в серпні, всі разом занурилися на баргах і візках літака і поромів і переїхали на.
Я не буду описати майже тримісячний навчальний табір, звичайний армійський буксит, крім пари маршів, які становили більше половини обладнання. Зйом і займавшись тактики, в діапазоні, всього два тижні.
Після прибуття в Кувейт кілька днів, проведених в Кувейт, в Кемпі Койот бази, а потім - вперед, для замовлень !!! Рано вранці. Це було близько 600 кілометрів, а краще. Про два дні.
Всі жахи маршу, з жаром +45, сидячи в "боксі", я не описую, про техніку - як правило, окреме повідомлення повинно бути написано. Він зрізав гроші, виділені для приготування обладнання, пропущених на найвищому рівні і був визнаний успішним.
Тоді було багато... І пісок бліх і відсутність душу, на два тижні і степу армійської нещільності і пригнічення зсуву, захист міської зали, земельні шахти ... І звичайно, задньому будинку за шість місяців! А потім, через 3 місяці, нові.
Не судді, я не письменник, більше «читача» і «фотозйомка»)
Не можна писати все, запитати питання, я відповідав, якщо це можливо.
Тут будуть 100 фото і це просто невелика частина. Більше шахти, але є доповідачі. Багато фото, з першого обертання (5 ОМБР), не розміщені, так як практично всі плівки. Є велика частина з другим (7 ОМБР).
02. Мар До маршу.
03.03.2014 р. У Кувейті.
04.04. Також.
05. Мар Розвантаження
Мар Морські пари в Кувейт. Хороший сервіс
07. Мар Відправлення. Нічний Кувейт.
08.03.2014 р. кордон, звичайно, з Іраком.
09.03.2015р. Перегляд з вікна.
10. Дорога... Багато водіїв просто впав дупа, водіння, через монотонію пейзажу і прямості і гладкості дороги. Він навіть отримав від нещасного випадку.
11. Іноді було те, що миттєво піднімалося вгору. Побачивши це, воно не до сну.
12. Або щось. Як варіант.
13.00 р. Pindos convoy. Досвід роботи.
Що цікаво, в основному драйвери військових тракторів - жінки
14. Короткі, але солодкі, моменти відпочинку.
15.00 р. Що це таке? Це "жіночі".
В першу чергу ми думали, коли кущі почали ходити.)
(Б)
16. Саддам;
17.00 р. Що диво. Як їх гумор.
18 років Після прибуття. Спочатку було відновлено барраки.
Перший раз - 2,5-3 міс. Але хулі, відповідно до Статуту Збройних Сил України, «Солдєста невпинно завершує всі труднощі та затримання військової служби»)
19.00 р. І це осінь в Іраку.
Поки сайт не вкритий рублом, але це не вдалося краще. Просто в цю кашу додайте рубль.
20. Сонце... Не дивно!
21. База дрилі. Здійснення землеробства.
22. Різання !!!
Р
23. Стадіон в Багдаді. Аварія.
24. Ще одна осінь.
25. Заплави дама, з якою загороджена тигр. Британський побудував дам, поганяє її коли. По суті, вхід до міста Аль-Кут.
26. Дата гаю.
27. Місцева міліція. Особливі сили поліції. Відчайдушні клітки ...
28. КПП-1 ака Перша Брахма.
Це мій другий поворот. За результатами перевірки генералом Піндо, контрольна точка була визнана кращою в області з точки зору захисту та здатності утримувати захист.
29. На крамниці.
30. На патрулі.
31. Місце проведення
32. Спільне патрулювання.
Піндос не може відновити протягом тривалого часу, з'ясувавши вік нашої шашпанцери (в першому обертанні я сидів в його кулеметі). Нарешті зламав, коли вони дізналися, що кондиціонер не був передбачений принципом!)
33. В основному вони вийшли, щоб прикрити бомбардувальники. Саппери, у свою чергу, знищені боєприпаси від бомбардованих боєприпасів. Місцеві жителі перетягували все звідти, що вони отримали, потім заклали нас.
34. І... Результат!
35. Зняття амуніції з такого складу. Одягнена Жінка Голий чоловік
Ми приїхали в 15 хвилин.
36.00 Р Це «збереження» місцевих жителів. Спасибі, сніжка. Ми повинні їздити цей маршрут протягом півгодини. Навігація
, Україна
37. Бомби. Я думаю 250 кілограмів. АПК залишило тільки колеса.
38. Ось де вона повинна йти...
39.00 р. І з'явилися ці "іграшки"
40. У нас є більше бомбардувальників.
І так кожен день, за місяць...
41. Діти. Діти безпечні! Якщо у вас немає дітей, то вони не приходять поруч, будьте обережні.
42. Садовий дитячий садок.
43. І ось наслідки місцевого ткацтва, боєприпаси з складу.
Дуже... Тоді наш офіцер помер. Що може бути безпечніше поїздки на землі?
44.
45.
46. Драйвер для водних вантажів
Я думаю, що це патчовано. По-перше, скло вирізається багато. І пішов з ним офіцер.
47. Хлопці повернулися до бази. Готча. Серйозно.
Наслідки зйомки з кулеметом КПВТ 14,5 мм. Введіть номер мобільного, який Ви вказали при укладаннi договору з нами
км
48. Всі чудеса, що буде відбуватися, якщо RPG трахаються APC?
Це не добре.
49.00 р. І ось Аврамс потрапив.
р.
50.00 р. Вид з повороту до передмістя Аль-Кута.
Р
51. Діти знову.
Вони були як пекти з глухої коробки. Не можна зупинити свій натовп.
Навіть лопата була смугата, один раз, від броні. Vodila-gagauz поставив свої гістерики про ебатьін' шантний інструмент !!!
52. Але, переважно, діти приїдуть до того, щоб їжа та вода підштовхували її на місцевому ринку.
р.
53. Ще один удар RPG на Pindos. Цікаво, що вони пішли з нами.
54. Мобільний контроль Ось де грали точки. Тим не менш, автомобіль на відстані 50 метрів і ніхто не виходить. А ті, хто стояв, то поверталися і спалювали! Піндос відірвав їх відразу. Ми були більш лояльними.
Узагалі нам довелося попросити дозвіл на відкриття вогню, спочатку майже в Києві. Потім вони пускають його.
55. Кітч, після очищення місцевого ринку. Вони закликають їх Алі Баба.
56.00 Р Таксі!
р.
57. Таксі, для тих, хто виграв.
58. Зловив в наметі... Фаланга. Розмір чоловічої руки. Перемикання як блоя! Ми скидаємо під москітну сітку.
59.00 Р Принесіть конву.
60 хв З тих пір, коли переїзд, конвій береться в «бокс», ніхто не забирає, ніхто не на зустрічі, після чого інциденти відбулися.
91956918
61.
доб.2
62. Кітч до фаланксу.
63. Виховання в університеті Жіноча група)
Чи будуть дупи?)
р.
64. На обов’язки, що супроводжуються вступними школами та іншими навчальними закладами, для допомоги.
У одній школі навіть зустрілися з Мик, звичайно, але факт! Вона отримала вищу освіту в Союзі наприкінці 80-х років.
65. На задньому дворі школи.
Р
66.00 Р
67. Школи різні... . ?
Це, згідно з документами, було відновлено.
68. Після дощу. Для того, щоб бути футбольним полем.
Вода прослужить близько місяця, а потім, в своєму місці з'явиться сільна скоринка. Я не знаю чому.
69.00 Р Ось це, буря в степу.
70.00 Р Я був щасливий супроводжувати 4 лама зелені. Поки ми приїхали в кінцеву точку, ми не знали, що ми супроводжували їх.
Принаймні нехай тримайте.
71. Вечірній Вавилонський!
Відомі ворота Іштара, за допомогою яких Македонський вступив в Вавилон. Реконструкція, дійсно, але все ще круто!
72. Залежати цегли.
73.00 Р Детальніше
74.00 р. Вулиці музею.
75.00 р. Це вулиці Аль-Кута.
76.00 р. Що зустріч!
1 999 р.
77. Покриття казахів.
78.00 Р І захід сонця тут спокійні...
(Гим)
79. У спортзалі.
р.
80. На дорозі.
р.
81. Морський вогонь.
До 7-ї бригади я не пам'ятаю. А мінометна компанія. До них підстава була знята з оболонок від GRAD, це добре, що від саморобних установок. Тексти пісень, а це означає: Це все пішли. І неслухняні розчини. Після декількох пострілів все спокійно.
82. Пакети прибули! І льод?
У нас були пороги, які ми дали сигарети, організовані, не приватні. Природно, ми розповіли, що це були всі чутки. На місцевому ринку виявлено сигарети. Це ті, які ми маємо.
83. Витончене обладнання і люди, які не змогли стояти морально і фізично російському будинку.
84. Вони вилітають, щоб прикрити посадку «панелі».
Поляки тушковані на Мі-24. Вони не люблять пити.)
85. Перед листям конву. Генерал Попко, який ми не змогли супроводжувати всюди, останні два місяці нашого перебування в ОМБР 7.
р.
86. З 6-ї бригади був військовий священик. Він був як молитви.
87. Піндос дрочить до Багдаду!
Румор має це, що на шляху до Багдад, ці істоти знімають все, що рухається. Неважливо, якщо населення мирне чи ні.
88. Кілька в'язнів.
267615
89. Спонтанна демонстрація біля Al-Kuta City Hall, яка пізніше перетворилася в масив, з подальшим використанням сили, на нашій частині.
90.00 Р Все відбулося на початку, а точніше число 11-15 січня. натовп, розігрітий інтігаторами, просто відійшли рейки, в одну точку.
91. Другий до буріння ...
р.
92. Через 3 хвилини кидають камені і гранати. Включаючи домашні баночки. Пізніше почали зйомки (демонстратори). Дві з наших бордових мес. Далека шахта.
93.
94. Вони відштовхували натовп в алеї.
95. Життя не просто повсякденне життя. Піндос Великодня! Великодній день.
96. Багато людей хочуть запитати про годівлі? Не запитайте, подивіться.
Я раз на день на вечерю. Сніданок просто грейпфрут і печиво.
Все безкоштовно в їдальні, візьміть його до тих пір, поки руки не порізати.
За шість місяців я набрав 20 кг, незважаючи на те, що я пішов до скелястої станції і отримував один раз на добу.
р.
97.00 Р Ще одна фото з райдержадміністрації. Забули
Повернутися до нас, і натовп, ззаду, радує, куди знімати!!! Абасзацо!
Поки він стояв там, він виклав більше однієї цегли. І запускати на свої точки, вуличні пагони. Доброго дня! Постріл, накладна на стіну!
98. Ваш хмелюстка.
99.00 р.
100 р. Все!
Я одяг, я одяг, і я даю себе!
Джерело:
Як це все почалося ... Ні. Послужений в роззброєних силах України на рік і половину, він залишився на контракті, оскільки були стійкими ромлянами, які можна буде піти на платний тур, за рахунок солдатів.
Я мріяв про Близький Схід, оскільки я був 15, я не знаю чому. Я все ще запитую себе, але я не можу знайти відповідь.
І тепер мрія прийшла! Оголошено порядок міністра оборони, створення особливого контингенту, для виконання особливо важливої державної задачі, підвищення міжнародного престижу країни (повідомлення, як помпус!)
Оголошено конкурс. Я вірю, що бійець, конкурс, не дуже доторкнувся. Єдине, що буде здоровим і «частинками» не повісили, відпочинок – не доглядати. О, ще одне. Тільки підрядник не може йти, без списків. І тільки з письмовим, нотаріальним дозволом батьків або дружини, для одружених людей. Для тих, хто бажає, спочатку був ставок, і коли інформація наповнила, що місце розгортання буде на півночі (Кіркук, Мосул), і там яєчка можуть смажити, тим хто хоче зменшити) В результаті місце постійного розгортання було змінено на Аль-Кут і Ессуіра. Закрити до Іранського кордону. Але я не подбаю. Я був в будь-якому місці!
З офіцерами, було цікавіше. офіцери не потрібні багато, але бажали піти багато, зарплата, від тисяч греків + врятували зарплату в домашніх умовах, хулі. Були вже щурські забіги.
Рекрутмент був оголошений в травні, до серпня були навчальні табори, навчальний тип і в серпні, всі разом занурилися на баргах і візках літака і поромів і переїхали на.
Я не буду описати майже тримісячний навчальний табір, звичайний армійський буксит, крім пари маршів, які становили більше половини обладнання. Зйом і займавшись тактики, в діапазоні, всього два тижні.
Після прибуття в Кувейт кілька днів, проведених в Кувейт, в Кемпі Койот бази, а потім - вперед, для замовлень !!! Рано вранці. Це було близько 600 кілометрів, а краще. Про два дні.
Всі жахи маршу, з жаром +45, сидячи в "боксі", я не описую, про техніку - як правило, окреме повідомлення повинно бути написано. Він зрізав гроші, виділені для приготування обладнання, пропущених на найвищому рівні і був визнаний успішним.
Тоді було багато... І пісок бліх і відсутність душу, на два тижні і степу армійської нещільності і пригнічення зсуву, захист міської зали, земельні шахти ... І звичайно, задньому будинку за шість місяців! А потім, через 3 місяці, нові.
Не судді, я не письменник, більше «читача» і «фотозйомка»)
Не можна писати все, запитати питання, я відповідав, якщо це можливо.
Тут будуть 100 фото і це просто невелика частина. Більше шахти, але є доповідачі. Багато фото, з першого обертання (5 ОМБР), не розміщені, так як практично всі плівки. Є велика частина з другим (7 ОМБР).
02. Мар До маршу.
03.03.2014 р. У Кувейті.
04.04. Також.
05. Мар Розвантаження
Мар Морські пари в Кувейт. Хороший сервіс
07. Мар Відправлення. Нічний Кувейт.
08.03.2014 р. кордон, звичайно, з Іраком.
09.03.2015р. Перегляд з вікна.
10. Дорога... Багато водіїв просто впав дупа, водіння, через монотонію пейзажу і прямості і гладкості дороги. Він навіть отримав від нещасного випадку.
11. Іноді було те, що миттєво піднімалося вгору. Побачивши це, воно не до сну.
12. Або щось. Як варіант.
13.00 р. Pindos convoy. Досвід роботи.
Що цікаво, в основному драйвери військових тракторів - жінки
14. Короткі, але солодкі, моменти відпочинку.
15.00 р. Що це таке? Це "жіночі".
В першу чергу ми думали, коли кущі почали ходити.)
(Б)
16. Саддам;
17.00 р. Що диво. Як їх гумор.
18 років Після прибуття. Спочатку було відновлено барраки.
Перший раз - 2,5-3 міс. Але хулі, відповідно до Статуту Збройних Сил України, «Солдєста невпинно завершує всі труднощі та затримання військової служби»)
19.00 р. І це осінь в Іраку.
Поки сайт не вкритий рублом, але це не вдалося краще. Просто в цю кашу додайте рубль.
20. Сонце... Не дивно!
21. База дрилі. Здійснення землеробства.
22. Різання !!!
Р
23. Стадіон в Багдаді. Аварія.
24. Ще одна осінь.
25. Заплави дама, з якою загороджена тигр. Британський побудував дам, поганяє її коли. По суті, вхід до міста Аль-Кут.
26. Дата гаю.
27. Місцева міліція. Особливі сили поліції. Відчайдушні клітки ...
28. КПП-1 ака Перша Брахма.
Це мій другий поворот. За результатами перевірки генералом Піндо, контрольна точка була визнана кращою в області з точки зору захисту та здатності утримувати захист.
29. На крамниці.
30. На патрулі.
31. Місце проведення
32. Спільне патрулювання.
Піндос не може відновити протягом тривалого часу, з'ясувавши вік нашої шашпанцери (в першому обертанні я сидів в його кулеметі). Нарешті зламав, коли вони дізналися, що кондиціонер не був передбачений принципом!)
33. В основному вони вийшли, щоб прикрити бомбардувальники. Саппери, у свою чергу, знищені боєприпаси від бомбардованих боєприпасів. Місцеві жителі перетягували все звідти, що вони отримали, потім заклали нас.
34. І... Результат!
35. Зняття амуніції з такого складу. Одягнена Жінка Голий чоловік
Ми приїхали в 15 хвилин.
36.00 Р Це «збереження» місцевих жителів. Спасибі, сніжка. Ми повинні їздити цей маршрут протягом півгодини. Навігація
, Україна
37. Бомби. Я думаю 250 кілограмів. АПК залишило тільки колеса.
38. Ось де вона повинна йти...
39.00 р. І з'явилися ці "іграшки"
40. У нас є більше бомбардувальників.
І так кожен день, за місяць...
41. Діти. Діти безпечні! Якщо у вас немає дітей, то вони не приходять поруч, будьте обережні.
42. Садовий дитячий садок.
43. І ось наслідки місцевого ткацтва, боєприпаси з складу.
Дуже... Тоді наш офіцер помер. Що може бути безпечніше поїздки на землі?
44.
45.
46. Драйвер для водних вантажів
Я думаю, що це патчовано. По-перше, скло вирізається багато. І пішов з ним офіцер.
47. Хлопці повернулися до бази. Готча. Серйозно.
Наслідки зйомки з кулеметом КПВТ 14,5 мм. Введіть номер мобільного, який Ви вказали при укладаннi договору з нами
км
48. Всі чудеса, що буде відбуватися, якщо RPG трахаються APC?
Це не добре.
49.00 р. І ось Аврамс потрапив.
р.
50.00 р. Вид з повороту до передмістя Аль-Кута.
Р
51. Діти знову.
Вони були як пекти з глухої коробки. Не можна зупинити свій натовп.
Навіть лопата була смугата, один раз, від броні. Vodila-gagauz поставив свої гістерики про ебатьін' шантний інструмент !!!
52. Але, переважно, діти приїдуть до того, щоб їжа та вода підштовхували її на місцевому ринку.
р.
53. Ще один удар RPG на Pindos. Цікаво, що вони пішли з нами.
54. Мобільний контроль Ось де грали точки. Тим не менш, автомобіль на відстані 50 метрів і ніхто не виходить. А ті, хто стояв, то поверталися і спалювали! Піндос відірвав їх відразу. Ми були більш лояльними.
Узагалі нам довелося попросити дозвіл на відкриття вогню, спочатку майже в Києві. Потім вони пускають його.
55. Кітч, після очищення місцевого ринку. Вони закликають їх Алі Баба.
56.00 Р Таксі!
р.
57. Таксі, для тих, хто виграв.
58. Зловив в наметі... Фаланга. Розмір чоловічої руки. Перемикання як блоя! Ми скидаємо під москітну сітку.
59.00 Р Принесіть конву.
60 хв З тих пір, коли переїзд, конвій береться в «бокс», ніхто не забирає, ніхто не на зустрічі, після чого інциденти відбулися.
91956918
61.
доб.2
62. Кітч до фаланксу.
63. Виховання в університеті Жіноча група)
Чи будуть дупи?)
р.
64. На обов’язки, що супроводжуються вступними школами та іншими навчальними закладами, для допомоги.
У одній школі навіть зустрілися з Мик, звичайно, але факт! Вона отримала вищу освіту в Союзі наприкінці 80-х років.
65. На задньому дворі школи.
Р
66.00 Р
67. Школи різні... . ?
Це, згідно з документами, було відновлено.
68. Після дощу. Для того, щоб бути футбольним полем.
Вода прослужить близько місяця, а потім, в своєму місці з'явиться сільна скоринка. Я не знаю чому.
69.00 Р Ось це, буря в степу.
70.00 Р Я був щасливий супроводжувати 4 лама зелені. Поки ми приїхали в кінцеву точку, ми не знали, що ми супроводжували їх.
Принаймні нехай тримайте.
71. Вечірній Вавилонський!
Відомі ворота Іштара, за допомогою яких Македонський вступив в Вавилон. Реконструкція, дійсно, але все ще круто!
72. Залежати цегли.
73.00 Р Детальніше
74.00 р. Вулиці музею.
75.00 р. Це вулиці Аль-Кута.
76.00 р. Що зустріч!
1 999 р.
77. Покриття казахів.
78.00 Р І захід сонця тут спокійні...
(Гим)
79. У спортзалі.
р.
80. На дорозі.
р.
81. Морський вогонь.
До 7-ї бригади я не пам'ятаю. А мінометна компанія. До них підстава була знята з оболонок від GRAD, це добре, що від саморобних установок. Тексти пісень, а це означає: Це все пішли. І неслухняні розчини. Після декількох пострілів все спокійно.
82. Пакети прибули! І льод?
У нас були пороги, які ми дали сигарети, організовані, не приватні. Природно, ми розповіли, що це були всі чутки. На місцевому ринку виявлено сигарети. Це ті, які ми маємо.
83. Витончене обладнання і люди, які не змогли стояти морально і фізично російському будинку.
84. Вони вилітають, щоб прикрити посадку «панелі».
Поляки тушковані на Мі-24. Вони не люблять пити.)
85. Перед листям конву. Генерал Попко, який ми не змогли супроводжувати всюди, останні два місяці нашого перебування в ОМБР 7.
р.
86. З 6-ї бригади був військовий священик. Він був як молитви.
87. Піндос дрочить до Багдаду!
Румор має це, що на шляху до Багдад, ці істоти знімають все, що рухається. Неважливо, якщо населення мирне чи ні.
88. Кілька в'язнів.
267615
89. Спонтанна демонстрація біля Al-Kuta City Hall, яка пізніше перетворилася в масив, з подальшим використанням сили, на нашій частині.
90.00 Р Все відбулося на початку, а точніше число 11-15 січня. натовп, розігрітий інтігаторами, просто відійшли рейки, в одну точку.
91. Другий до буріння ...
р.
92. Через 3 хвилини кидають камені і гранати. Включаючи домашні баночки. Пізніше почали зйомки (демонстратори). Дві з наших бордових мес. Далека шахта.
93.
94. Вони відштовхували натовп в алеї.
95. Життя не просто повсякденне життя. Піндос Великодня! Великодній день.
96. Багато людей хочуть запитати про годівлі? Не запитайте, подивіться.
Я раз на день на вечерю. Сніданок просто грейпфрут і печиво.
Все безкоштовно в їдальні, візьміть його до тих пір, поки руки не порізати.
За шість місяців я набрав 20 кг, незважаючи на те, що я пішов до скелястої станції і отримував один раз на добу.
р.
97.00 Р Ще одна фото з райдержадміністрації. Забули
Повернутися до нас, і натовп, ззаду, радує, куди знімати!!! Абасзацо!
Поки він стояв там, він виклав більше однієї цегли. І запускати на свої точки, вуличні пагони. Доброго дня! Постріл, накладна на стіну!
98. Ваш хмелюстка.
99.00 р.
100 р. Все!
Я одяг, я одяг, і я даю себе!
Джерело: