Десна рафтинг, вересень 2011

У вересні вони вирішили з другом (Яповець Каспер) рафти на Десна. За тиждень вони думали, що вони говорять. Ми вирішили на маршруті. Знайдена оренда каяків. У нас є достатня кількість їжі. А в 5 ранку переїхали до Чернігівського району м. Остер.

Починаємо збірку наших охоронців, які закріплюють двосерцевий каяк.

Фото 2

р.

Поруч, конкуренти збирають катамаран. На місці нашого спуску готують деякі змагання.

Фото 3

Нарешті, човен змонтований, вкритий і упакований. Три літри грузинського вина змащені гордо на дошці, які порадують нас протягом дня до ночі на острові.

Фото 4

До спуску. Friend Sasho (aka Kasper) в улюблених сонцезахисних окулярах

Фото 5

Ваш хмелюстка.

Фото 6.

Ось ми йдемо. Ранок. Доброго дня. Погода, природа, річка, сонце, вино ...

Фото 7

Всі круті банки були обурені буругами-несками хребта.

Фото 8

На берегах скрізь затишні і приправи до молі, сидять, пити, риби...

Фото 9

Нерідко були такі мальовничі гілки з головного каналу, так звані старі жінки. Але вони не купували. Так як досить потужна поточна рада, м'яке покриття вина.

Фото 10

Про нас

Фото 11

Покрадена але красива кліщ в небі.

Фото 12

зупинитися на дефекації.

Фото 13

Краса Desna ...

Фото 14

Ось острів на ніч. У середині річки знайшли піщаний острів. З деревами, з комфортним білим піском, пляжем, комфортом. Вони налаштовують намет, зробив вогонь. Шашлик, коньяк і насолоджуючись природою і відсутністю всіх.

Фото 15

І був ранок... У той час як мій друг був сплячий, я вийшов з намету і взяв деякі фотографії ранку на Десні. Ранкові фотографії.

Фото 16

Фото 17

Фото 18

Вони спробували залишити шпинделя. Але атлас. Я мав їсти консервовану рибу на сніданок.

Фото 19

Наш табір вранці.

Фото 20

Плетіння трави. Є багато.

Фото 21

Вже другий перехід з табору до кінця наших водних походів зустрічав великий хлопчик. Право на середину річки.

Фото 22

Це кінець походу. Під с. Жукін, біля Києва. Друге виноробне пиво з села. Так в 2 дні проходимо 45 км.

Фото 22. Останній. Оздоблений.

Джерело: