348
В космосі!
Дімітрі Чистопов пише. Ось 6 фото.
23 грудня відбудеться запуск пускового транспортного засобу Союз з 43-го майданчика космодрому Плесецька. Раніше ці ракетні комплекси сайту були призначені для запуску ракет Р-7, які стояли тут на бойовому миті під час карбської ракетної кризи. В даний час старти перетворюються на запуски ракет. Завтра космічний апарат перейде в космос, який забезпечить безперервне спілкування європейської частини Росії з Далеким Сходом.
ЗДОРОВ'Я: Не вдалося...
Плесець знаходиться в 180 кілометрах на південь від Архангельська. Вона була прохолодною на стартерній колодці сьогодні.
Конструкторські інженерні рішення за моїм розумом.
Серед діючих космодромів Плесецька є північним
Завтра о 16 годину ракета буде йти в космос.
Оранжевий чорний ящик.
Додано до [mergetime]1324592363[/mergetime]
У мене є все, що заплановане завтра, завдяки вашій увазі!
Джерело:
23 грудня відбудеться запуск пускового транспортного засобу Союз з 43-го майданчика космодрому Плесецька. Раніше ці ракетні комплекси сайту були призначені для запуску ракет Р-7, які стояли тут на бойовому миті під час карбської ракетної кризи. В даний час старти перетворюються на запуски ракет. Завтра космічний апарат перейде в космос, який забезпечить безперервне спілкування європейської частини Росії з Далеким Сходом.
ЗДОРОВ'Я: Не вдалося...
Плесець знаходиться в 180 кілометрах на південь від Архангельська. Вона була прохолодною на стартерній колодці сьогодні.
Конструкторські інженерні рішення за моїм розумом.
Серед діючих космодромів Плесецька є північним
Завтра о 16 годину ракета буде йти в космос.
Оранжевий чорний ящик.
Додано до [mergetime]1324592363[/mergetime]
У мене є все, що заплановане завтра, завдяки вашій увазі!
Джерело: