412
Мікрород американського стилю
Під час іпотечної кризи 2008 року Карл і Hari Berzins втратили свої будинки і підприємства, і почали думати про те, як впоратися з змінними умовами: відсутність грошей, відсутність житла, безробіття. В результаті сім'я Berzins купила шматочок землі — так дрібно її можна купити з готівкою без застави — і збудував крихітний будинок.
р.
Карл і Харі живуть з двома дітьми в 30-поверховому будинку.
Карл переглянув всі статті, підручники та форуми, один спосіб або інший пов'язаний з темою створення міні-housing. Ці знання дозволили зберегти на будівництві.
Будували будинок за $12,000.
Для електрики сім'я оплачує близько $40 на місяць для всього будинку.
Сім'я також має невеликий сад.
У будинку є кухня, вітальня, ванна кімната і дві спальні.
Габаритний зображення
Не дивлячись на те, що міні-хаус був тимчасовим варіантом до Карла і Харі врятував достатньо, щоб побудувати більш інтермітентний будинок. Але вони полюбили це місце так багато, щоб він став не тільки рідним, але і їх роботою. Сім'я заснувала компанію «Кредит Хаус», де вони виступають дизайнерами, консультантами та конструкторами міні-housing для приватних клієнтів.
Джерело: www.sooziq.com
р.
Карл і Харі живуть з двома дітьми в 30-поверховому будинку.
Карл переглянув всі статті, підручники та форуми, один спосіб або інший пов'язаний з темою створення міні-housing. Ці знання дозволили зберегти на будівництві.
Будували будинок за $12,000.
Для електрики сім'я оплачує близько $40 на місяць для всього будинку.
Сім'я також має невеликий сад.
У будинку є кухня, вітальня, ванна кімната і дві спальні.
Габаритний зображення
Не дивлячись на те, що міні-хаус був тимчасовим варіантом до Карла і Харі врятував достатньо, щоб побудувати більш інтермітентний будинок. Але вони полюбили це місце так багато, щоб він став не тільки рідним, але і їх роботою. Сім'я заснувала компанію «Кредит Хаус», де вони виступають дизайнерами, консультантами та конструкторами міні-housing для приватних клієнтів.
Джерело: www.sooziq.com