Загартовані панчі

Ілля Варламов пише:

Виявляється, навіть найважливіший університет країни, Московський державний університет ім. Ломоносова, має серйозні економічні проблеми. Назволені, гуртожитки. Здавалося б, фінансування від федерального бюджету, постійно під будівництво нових будівель, грандіозних в його ідеї та її втілення, фундаментальна бібліотека, але це не так.

Де виділяється гроші (якщо, звичайно, його виділено) для поліпшення студентських притулків? На зустрічі з однією з учнів. Ярослав, третій рік студент факультету комп’ютерної математики та кібернетики (ВМС) показав, що це означає жити в хостелі найпрестижніших університетів країни, вивчення одного з найпрестижніших – в очах світової науки – напрямок.
Під катоком 23 фотографії

Навіть перед тим, як ми почали наше інтерв’ю з ним, я сказав, що додаткова правда може часто переходити в проблеми, так як це сталося більше, ніж один раз з іншими студентами, які були застраховані, позбавленими стипендій, засуджених з гуртожитку або навіть вибухнула з університету без права на переадресацію. Але він не відмовляється вірити такі аргументи: не відваги, від принципу.

До третього року в філії студентського будинку в одному номері (FDS - гуртожиток на горах Воробей для природних вчених і техніків). В будинку післядипломної освіти та стажування в Академічному університеті. Тут в гуртожитку, яка знаходиться в головному будинку, якщо є бажання, можна ремонтувати приміщення своїми грошима. І в ФДС дуже важко зробити це, тому що ми переїжджаємо з кімнати в приміщення щороку. І не можна залишатися в одному номері протягом двох років, Ярослав почав свою історію.

Тепер Ярослав живе в головному корпусі (GZ), де очищається, але ще погано. І найголовніше, немає ремонту. Ви можете придбати нові меблі, які ви згодні, не дуже доступні для технічного студента.

«Дві люди вже живуть тут в ГЗ. Кімнати невеликі, але миючі, звичайно, ніж в FDS, тільки в ванній кімнаті, говорить студент. До речі, ванна і душ відносно дрібні. Санвузол - один за блок (складається з двох кімнат). У відділенні студентського будинку є тільки загальні зручності.
“Одний душ для всієї гуртожитки, на першому поверсі. Що таке номер з кабінами, які навіть погано закриваються. І це завжди в рядку, звичайно. Працює час. Ось, десь від 7 до 10 ранку можна мити, а потім тільки з чотирьох вечора до одного ранку. Уявіть, що я на дату п'яти годину, тому я просто не можу мити. А в понеділок душова кабіна закрита. Санітарне очищення.
Добре, проблема полягає в тому, що душова кабіна складається з передбану і більшості душових кабін. І в середині проходу, і десь там відкривається вікно, яке висить на замку і виводиться з неї. Особливо взимку він надзвичайно холодний після душу. Дуже швидко виготовляєте одяг і одягнете.
Цікаво, що проблема з вікном існувала для поколінь. За словами Ярослава, коли він розповів про проблему з душовими кабінами, пам'ятав, що за роки двадцять років тому вікно не закривало. Мати Ярослава жили в одному ФДС.

«Що нагадує туалет. На поверсі. Я маю на увазі, один для хлопчиків, один для дівчаток. І вони очищають його щодня, але іноді (на вихідні, наприклад) миючий засіб не приїжджає. І уявіть, що два дні без очищення туалету, говорить наш співрозмовник.
Сама річ з номерами. Дверцята в них, як Ярослав каже, є «розміщеними разом з замками». Якщо ви відштовхуєте закриті двері трохи з плечом, це буде відсмоктуватися. Дякую за доброту без використання. Тут був тільки один крадіжок. Це приплив.

«Для людей також є двоярусними ліжками. І ще вони дуже старі. Коли ви лежите на верхній частині ліжка, вона засохає кріпом, і ви закінчите гамак. В результаті спить нижче побачить ваше тіло кілька сантиметрів від його обличчя. й

Я дивлю, якщо Ярослав або один з його менш активних однокласників знає, що умови їх проживання в ФДС порушуються (і все ще порушують умови освіжаючих) санітарних норм, прийнятих ООН? Якщо у номері є більше трьох осіб (приміщення в гуртожитку МСУ), то мешканці житла визнані мешканцями похил. Або брати закони ближче. Житловий кодекс РФ стверджує, що студент повинен мати щонайменше 6 квадратних метрів площі в гуртожитку. Є тільки 4 в філії!

«В цілому, наш факультет хороший. Я ніколи не чув про будь-яке питання про корупцію, будь ласка, будь ласка, дайте гроші або що-небудь. Не зрозуміло, що фінансування є великим. Запрошується гуртожиток юридичної школи, є новим, тому є ВМК, який є фондом університету, який залишається в таких умовах?

Який божевільний гроші, ймовірно, був виділений для нових гуманітарних корпсів, для нової фундаментальної бібліотеки, яка є архітектурним шедевром з усіма ці статуї. Ви можете ласощити їх по-різному, але вартість університету багато. Чому б не зробити пару статуеток менше, і ці гроші витрачалися на будівництво хороших гуртожитків Ярослав просить ревторичне питання, оздоблювальні гречки в студентській їдальні.

Чи можна зробити менше статуї та подбати про героїв країни? На відміну від мармуру, вони не можуть витримати холод і голод. Ви можете взяти на себе вулиці, якщо ви хочете.

01. Мар Після читання цієї історії я пам'ятав, що влітку я був в гуртожитку МСУ, який я розповість вам сьогодні.

02. Мар У коридорах є депресування.

03.03.2014 р. Китайські студенти живуть в багатьох кімнатах.

04.03.2014 р.

05. У Час припинився тут. Меблі не було змінено з моменту відкриття хостелу. Дуже добре, що вони звикли робити протягом століть, тому в 50 років можна ще сидіти на дивані.

06. У

07. Мар

08.03.2014 р. Кухня на поверсі.

р.

09.03.2015 р. Студенти очистять себе.

10. Білоутворення

11.

р.

12. В основному в університеті країни немає нормального інтернету. Це зовнішня стіна хостела. Студенти розтягують власну сітку. Це все на мій слово на честь.

13. Номери.

14.

6720445

15.00 р.

16.00 р. На стелі є чорна цвіль. Не можна знімати, з'являється знову на тиждень. Ми повинні зробити ремонт.

17.00 р. Одномісний номер.

18 років акумулятори працюють тут. Вентиляційний клапан над акумулятором, щоб не відкрити вікно. Я ніколи не бачив.

р.

19.00 р. І це одностудентна кімната, де живе пара. Постільна кімната для двох.

20. З Московського державного університету – архітектурний пам’ятник, практично неможливо зробити ремонт або реконструкцію тут. З одного боку, це добре - це з цієї причини, що будівля ще не була непомічена кондиціонером. З іншого боку, це не відповідає вимогам часу і чогось потрібно зробити про нього.

21. І це приміщення в одній з веж, де живуть 3 людини. Вежі, як правило, кращі номери.

22.

23. Хороший вигляд.

Габаритний зображення

Джерело: